Nαι , το ανοιγουν όταν έχει κόσμο. Ειναι καλό μεροςΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ????????????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Σπάνε ζάρια οι νταβάδες.Και στο υπόγειο τι γίνεται?
πηδας φυσικα κι ό,τι άλλο γουσταρει κανεις
Αφού λένε γυναίκες μόνες δεν πάνε, τα ζευγάρια δεν είναι σίγουρα αν θα κάτσουν. τι πηδάς? έχει πουτάνες?!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
τυπε εσενα πρεπει να σου φερουμε την ΓΙΩΤΑ με το στραπ ον και το ΛΙΛΑ θα περασεισ και εσυ και η γυναικα σου σουπερ ο λιλασ δεν θα αφησει τιποτα ορθιο μονο προσεχε την μαλαματενιαpaidia den exw na kanw alla sxolia emena mendiefere na pw tin gnwmi mou gia to magazi giati pairname kala.telos
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
nai man apo antres paixane trela skinika an ayto psaxnete genika kai pipwsa kai me pipwsan kai mou foresan ginaikeia kai partouzes kaname kai xisimo sta moutra ipirxe,apola ipirxan apla den iparxoun ayta pou legane stin arxi peri ginaikwn kai zeyvgariwn
Εχω παει 2 φορες με την κοπελα μου. Την πρωτη φορα πηγαμε με μεγαλη παρεα κι ειχε χαβαλε.Την τελευταια φορα ομως που πηγαμε ηταν πραγματιακα χαλια. Ουτε ενα ζευγαρι , μονο ηλικιομενοι πουστιδες βαψομαλιαδες και κατι Ομονιακοι γεροι ληγουριασμενοι.
Δηστυχος ενα τετειο μαγαζι στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να πετυχει. Θελει πολυ αυστηρο face contol κατα τι γνωμη μου.
Δηστυχος ενα τετειο μαγαζι στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να πετυχει. Θελει πολυ αυστηρο face contol κατα τι γνωμη μου.
τελικα τι γινετε με αυτο το μαγαζακι?καμια ενημερωση? σημερα δουλευα διπλα σε ενα μαγαζι και μπαινοβγαινε πολυ κοσμος...γυναικες δεν μπηκαν αλλα στην μιση ωρα που καθησα μπηκαν τουλαχιστον 15 ατομα...κανεις δεν ηταν μπουρδελιαρης? παιζουν γκομενες η εγινε πουστραδικο και αυτο
Morisson
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
...βασικά, για να μην είμαι και αγενής, καλώς σας βρήκα.
Εχω πάει 3-4 φορές στο συγκεκριμένο σινεμά αφού έπεσα τυχαία στο site τους και στη συνέχεια διάβασα κι εδώ τα σχετικά.
Πολλά υποσχόμενο και πραγματικά ωραία ιδέα αλλά δύσκολα να πιάσει εδώ στην Ελλάδα...
Εγώ ζευγάρια δεν πέτυχα πάντως. Ένα μόνο από τα βράδυα που πήγα, Σάββατο ήταν, κατά τις 2π.μ ήρθαν δύο τύποι με μια milf, ανέβηκαν στον εξώστη, έριξαν μια ματιά στο χώρο και έφυγαν.
Αρκετός κόσμος γενικά περιφέρεται, χωρίς να σε ενοχλεί κανείς. Όχι ιδιαίτερα τουλάχιστον.
Εγώ τα έκανα τα παιχνιδάκια μου πάντως, βάρεσα και 2-3 μαλακίες και όλα καλα.
Θα ξαναπάω...
Εχω πάει 3-4 φορές στο συγκεκριμένο σινεμά αφού έπεσα τυχαία στο site τους και στη συνέχεια διάβασα κι εδώ τα σχετικά.
Πολλά υποσχόμενο και πραγματικά ωραία ιδέα αλλά δύσκολα να πιάσει εδώ στην Ελλάδα...
Εγώ ζευγάρια δεν πέτυχα πάντως. Ένα μόνο από τα βράδυα που πήγα, Σάββατο ήταν, κατά τις 2π.μ ήρθαν δύο τύποι με μια milf, ανέβηκαν στον εξώστη, έριξαν μια ματιά στο χώρο και έφυγαν.
Αρκετός κόσμος γενικά περιφέρεται, χωρίς να σε ενοχλεί κανείς. Όχι ιδιαίτερα τουλάχιστον.
Εγώ τα έκανα τα παιχνιδάκια μου πάντως, βάρεσα και 2-3 μαλακίες και όλα καλα.
Θα ξαναπάω...
και θα μπαινει οι κοπελα σου και εσυ θα περιμενεις εξωΕχω παει 2 φορες με την κοπελα μου. Την πρωτη φορα πηγαμε με μεγαλη παρεα κι ειχε χαβαλε.Την τελευταια φορα ομως που πηγαμε ηταν πραγματιακα χαλια. Ουτε ενα ζευγαρι , μονο ηλικιομενοι πουστιδες βαψομαλιαδες και κατι Ομονιακοι γεροι ληγουριασμενοι.
και θα μπαινει οι κοπελα σου και εσυ θα περιμενεις εξω
Μπα! μαλλον για το αντιθετο βλεπω να γινεται.
Μπα! μαλλον για το αντιθετο βλεπω να γινεται.
Παρασκευή απόγευμα δυο ζευγάρια, ενα μεσήλικες που ψαχνώντουσαν και έκαναν παιχνίδι και ένα νεαρότερο που απλα την έβρισκαν οι δυο τους. Οι μεσήλικες έπαιζαν γενικά και η κυρία δεν έλεγε όχι και σε ωραία εργαλείο, ο κύριος έκανε πέσιμο στο νεαρό ζευγάρι αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατά τα λοιπά 6-7 πιράνχας γύριζαν και περίμεναν μήπως αρπάξουν κανά κομμάτι.
afroditicpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βασικά πήγα 3 - 4 φορές με την γυναικα μου τα ΣΚ εχει ζευγαρια αλλα τις αλλες ημέρες μονο ψωλαραδες που τον παιζουν βλεποντας σε να γαμας εχει και δωματια απο κατω για μυστηριες καταστασεις αξιζει και για ζευγαρια αν ειστε τυχεροι
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Παρασκευή απόγευμα δυο ζευγάρια, ενα μεσήλικες που ψαχνώντουσαν και έκαναν παιχνίδι και ένα νεαρότερο που απλα την έβρισκαν οι δυο τους. Οι μεσήλικες έπαιζαν γενικά και η κυρία δεν έλεγε όχι και σε ωραία εργαλείο, ο κύριος έκανε πέσιμο στο νεαρό ζευγάρι αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατά τα λοιπά 6-7 πιράνχας γύριζαν και περίμεναν μήπως αρπάξουν κανά κομμάτι.
Βασικά πήγα 3 - 4 φορές με την γυναικα μου τα ΣΚ εχει ζευγαρια αλλα τις αλλες ημέρες μονο ψωλαραδες που τον παιζουν βλεποντας σε να γαμας εχει και δωματια απο κατω για μυστηριες καταστασεις αξιζει και για ζευγαρια αν ειστε τυχεροι
Δε θα ερθω ρε πουστη προμοτορα .
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Σε καποιο αλλο σαιτ εχει διαφημιση για "dungeon-glory hole-booth" μπηκα στο σαιτ και δεν βρηκα τπτ , τι στον μποθτζον ?
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Σε καποιο αλλο σαιτ εχει διαφημιση για "dungeon-glory hole-booth" μπηκα στο σαιτ και δεν βρηκα τπτ , τι στον μποθτζον ?
Ψηνεσαι μανιτσα να σε κουρεψω γουλι, και να σε ριξω στο μπουντρουμι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102