Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Φαντάσου να μην ήταν και άνετη, η τύπισσα!
Έτσι φαινόταν, κομψά ντυμένη και άνετη. Έχω δει γυναίκες σε swingers clubs που δείχνουν φοβισμένες, αυτή ήταν cool. Ήρθαν και 2 λεσβίες κατά την 1:30-2, η μία ωραία. Έβλεπαν σινεμά κάτω και μετά ανεβηκαν πάνω, πάλι έβλεπαν ταινία

giannisp24

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2024
Like
27
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, πρωτάρης εδώ. Ποιες μέρες μέρες/ώρες έχει περισσότερο κόσμο το μαγαζί;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Σαν χώρος ωραίος, και το σινεμά και οι υπόλοιποι χώροι. Όντως έχεις άνεση και επιλογές. Απλά όταν η πλειοψηφία είναι άντρες, straight, bi ή gay, καταλαβαίνεις ότι στατιστικά για να περάσεις καλά πρέπει να είσαι bi / gay σε αυτό το χώρο. Στατιστικά λέω, για να μη με φάτε.

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
59
Πόντοι
0
Οι περισσότεροι απαράδεκτοι.... με το που έκανε βήμα το ζευγάρι τρενάκι από πίσω 10 άτομα..ρε μλκες αφήστε τους να πάρουν μια ανάσα τι κερδίζετε με αυτό που κάνετε; Αν είναι να γίνει η φάση θα γίνει και χωρίς την πίεση σας σεβαστείτε τους έδωσαν και αυτοί τα χρήματα τούς στην τελική.
Λοιπόν κατάλαβα ότι το ζευγάρι καρα ξενέρωσε με τους τύπους και έκανε βόλτες σε διάφορα σημεία του σινεμά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Στο τέλος ο τυπάς της έριξε μάλλον ένα μανίκι στην πάνω αίθουσα στο δωμάτιο γιατί κλείστηκαν κάποια λεπτά εκεί και σίγουρα πέρασαν καλα...και η ουρά φυσικά απέξω...μετά πήγανε τουαλέτα και μάλλον τέλος φύγανε στο σημείο αυτό.

Το ζευγάρι κάπου 35 ηλιακά , θα πω ωραίο, η τύπισσα αρκετά καυλιάρα καθώς μόνο με ρούχα την είδαμε...
Μετά ήρθε και ένα ακόμη περίεργο ζευγάρι μάλλον λεσβίες όπως είπε κάποιος, προφανώς τις πήρανε στο κυνήγι....

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
518
Πόντοι
81
μολις γαμησα παρτουζα 2 μοντελα που ηρθαν απο σαλονικη για να γαμηθουν στο ιδρυμα,δεν μπορουσαν να βρουν γαμιαδες εκει και ταξιδεψαν αθηνα,τωρα κανω διαλειμμα με κοκα κολα και πατατακια οπως ο φατσεας για να εχω δυναμη να γαμησω και τα υπολοιπα μοντελα που ειναι στο ιδρυμα,α μου ειπαν και ευχαριστω πολυ δεν ειχαν ξανανοιωσει τετοια ηδονη

1feb1d743261d410abf43564daa764bd019ac543.gif
:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Οι περισσότεροι απαράδεκτοι.... με το που έκανε βήμα το ζευγάρι τρενάκι από πίσω 10 άτομα..ρε μλκες αφήστε τους να πάρουν μια ανάσα τι κερδίζετε με αυτό που κάνετε; Αν είναι να γίνει η φάση θα γίνει και χωρίς την πίεση σας σεβαστείτε τους έδωσαν και αυτοί τα χρήματα τούς στην τελική.
Λοιπόν κατάλαβα ότι το ζευγάρι καρα ξενέρωσε με τους τύπους και έκανε βόλτες σε διάφορα σημεία του σινεμά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Στο τέλος ο τυπάς της έριξε μάλλον ένα μανίκι στην πάνω αίθουσα στο δωμάτιο γιατί κλείστηκαν κάποια λεπτά εκεί και σίγουρα πέρασαν καλα...και η ουρά φυσικά απέξω...μετά πήγανε τουαλέτα και μάλλον τέλος φύγανε στο σημείο αυτό.

Το ζευγάρι κάπου 35 ηλιακά , θα πω ωραίο, η τύπισσα αρκετά καυλιάρα καθώς μόνο με ρούχα την είδαμε...
Μετά ήρθε και ένα ακόμη περίεργο ζευγάρι μάλλον λεσβίες όπως είπε κάποιος, προφανώς τις πήρανε στο κυνήγι....
Τα ζόμπι είναι σαρκοφάγα τύπε και δεν δείχνουν έλεος όταν πεινάνε :confused::confused:. Αν δεν γουστάρουν τα ζευγάρια να μην πατάνε το πόδι τους στο ίδρυμα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736
Τα ζόμπι είναι σαρκοφάγα τύπε και δεν δείχνουν έλεος όταν πεινάνε :confused::confused:. Αν δεν γουστάρουν τα ζευγάρια να μην πατάνε το πόδι τους στο ίδρυμα.
για που λες για σαλαμινα?:coffee:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Εμένα πάντως δεν με έφερε κάποιος σε δύσκολη θέση, αν και ένιωθες τα βλέμματα και τις προθέσεις τους. Μόνο ένας προσπαθούσε να με πείσει για την bi κουλτούρα του και τα προσόντα του, αλλά πολιτισμένα, οπότε δεν ενοχλήθηκα. Και ο χαρακτηρισμός ζόμπι, πέραν από το τρολ τη φάσης, υπερβολικό θα τον χαρακτήριζα. Πιο πολύ για πεινασμένες ύαινες θα μου ταίριαζε χα χα.

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Τύπισσα @Magi κλαφτηκες ότι δεν ανεβάζουν την κριτική σου και τελικά σε λυπήθηκαν και ανέβασαν την παραμυθα σου.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736

Blondy33

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
9
Πόντοι
0

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Τι ωραία που θα ήταν να συνέβαινε και το ακριβώς αντίστροφο. Να τον παίζαμε ή να μας πιπωνε μια στη μέση του σινεμά και τριγύρω 15 γκόμενες να περιμένουν νεύμα μας! Σε ένα παράλληλο σύμπαν ΧΑ ΧΑ.

Το αναφέρω αφορμωμενος από την κριτική της Μάγκι, που καλά κάνει και αξιοποιεί τι δυνατότητες του μαγαζιού για την καύλα της.

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
34
Πόντοι
0
Καμια αντιπαραθεση ή επιθετικοτητα τυπε.
Ειναι γραπτος λογος, πικαντικος και ισως σου φαινεται καπως.

Αν δεν εγινες συγκεκριμενος για καποιο λογο, καλυτερα να αφηνες αυτο το κομματι της ενημερωσης και να εκανες ενα ωραιο κομματι για το πως περασες.

Ενταξει, προβλημα μου, γουστα ειναι αυτα και ευχαριστω για τα συγχαρητηρια, ευχομαι να σε συναντησω την επομενη φορα και να σε κερασω ο,τι θελεις απο τον αυτοματο πωλητη!

Αφου οπως γραφεις οτι δεν εισαι θαμωνας, και επισκεπτης δυο φορες το χρονο, πως βγαζεις το συμπερασμα οτι τυπισσα ηταν μια χαρα για τον χωρο;

Φταιω εγω αν εχω μνημη ελεφαντα;

Αν μου επιτρεπεις, ναι να σχολιασουμε το ποσο τραγικο ειναι που εχω καλη μνημη για τα οκτω ατομα που ηταν μεσα εκεινη την ωρα και οχι για τα 40 που ειχε νωριτερα,
αλλα να σχολιασουμε ποσο τραγικο ειναι η σχεση της δικης σου καταστασης που οταν πηρες το ναι και ετρεξες να πας να βρεις καποτα, το προσωπο σου ξεχειλιζε απο αγωνια αν θα τα καταφερεις να βρεις τη πορτα ανοιχτη ή να ανεβεις τα σκαλια....

Καλα να περνας τυπε και εκει μεσα.
Εμενα θα με κεράσεις από τον αυτοματο. η twix μου αρεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom