Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Κι επειδη είμαι καλός άνθρωπος και είναι η τυχερή σας μέρα, μόλις μπήκε ζευγάρι με τη κυρία να είναι καυλιτσα και άνετη.
Αυτα ειναιΚι επειδη είμαι καλός άνθρωπος και είναι η τυχερή σας μέρα, μόλις μπήκε ζευγάρι με τη κυρία να είναι καυλιτσα και άνετη.
Το άνετη πως το κατάλαβες;Κι επειδη είμαι καλός άνθρωπος και είναι η τυχερή σας μέρα, μόλις μπήκε ζευγάρι με τη κυρία να είναι καυλιτσα και άνετη.
Μπα όχι...εγώ κανονικά το ρώτησα και ευχαριστώ τον φίλοΠροβλέπονται φασαρίες. Είμαι έτοιμος να σας απολαύσω
Δεν πήγαινε για εσένα αυτό. Στους γνωστούς μπαχαλάκιδες πήγαινεΜπα όχι...εγώ κανονικά το ρώτησα και ευχαριστώ τον φίλο
το εφαγαν τα ζομπι ειναι η ωρα τουςΝα πω ότι το ζευγάρι μάλλον έφυγε...δεν το βλέπω
πόσοι τρεχαν απο πισω για πες? 20? 30?Προς το παρόν δεν παίζει το ζευγάρι, μάλλον έχουν τρομοκρατηθεί (και λογικό το βρίσκω)
Καμμία 20αρια σίγουρα.πόσοι τρεχαν απο πισω για πες? 20? 30?
ε μλκια τους, τι φαση να γινει με τα ζωα... τεσπα θα μας πεις φανταζομαι αγαπητε..Καμμία 20αρια σίγουρα.
το γράφετε με "Ε"..Λοιπον εγραψα κριτικη για το πως περασα αλλα το σαητ δεν την ανεβασε οποτε απλα ειμαι σπιτι με το 2ποδο σκυλο και γελαμε με τις μαλακιες που γραφεται...περασαμε τελεια ...για αλλη μια φορα τα αρσενικα του χωρου ηταν υπεροχοι και πανεξυπνοι ....κριμα που η κριτικη ετσουξε και χαθηκε ...καλο βραδυ
μετα απο τετοιο χυσιμο γραψτο οπως θες ..εγω δεν θα εχω προβλημα ...φιλουδιατο γράφετε με "Ε"..
Κάτσε Κάτσε μισό.. σε χύσανε ?? η έχυσες?? 'κανε κ εσυ μια διευκρίνηση αγαπητή μου...μετα απο τετοιο χυσιμο γραψτο οπως θες ..εγω δεν θα εχω προβλημα ...φιλουδια
τι γινεται μαστορα? γαμαει κανεις η τιποτα??Καμμία 20αρια σίγουρα.
Νομίζω τίποτα έφυγετι γινεται μαστορα? γαμαει κανεις η τιποτα??
Καμια αντιπαραθεση ή επιθετικοτητα τυπε.Προς τι η αντιπαράθεση και η επιθετικότητα; Δεν έγινα συγκεκριμένος για κάποιο λόγο , κάνα δυο σημαίνει κάνα δυο. Πρόβλημα σου αν δεν το κατάλαβες.
Η γυναίκα μου άρεσε αν δεν σου άρεσε το ίδιο , επίσης πρόβλημα σου. Μπυροκοιλια δεν είδα. Αν είδες εσύ συγχαρητήρια. Η τύπισσα ήταν μια χαρά για τον χώρο. Επειδή εγώ το παιχνίδι που ήθελα ως ένα σημείο το έκανα και έδωσα και την ενημέρωση έφυγα καλυμμένος.
Όσο για το πόντους και το ελεύθερη είσοδο μόνο που το αναφέρεις σημαίνει πολλά. Σκάω δύο φορές το χρόνο δεν είμαι θαμώνας
Περιττό να αναφέρω το ότι με θυμάσαι απεξω ποιος είμαι , το ποσό τραγικό είναι...