Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Κι επειδη είμαι καλός άνθρωπος και είναι η τυχερή σας μέρα, μόλις μπήκε ζευγάρι με τη κυρία να είναι καυλιτσα και άνετη.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.111
Πόντοι
2.546

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.169
Πόντοι
506
Προβλέπονται φασαρίες. Είμαι έτοιμος να σας απολαύσω :coffee:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Προς το παρόν δεν παίζει το ζευγάρι, μάλλον έχουν τρομοκρατηθεί (και λογικό το βρίσκω)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736
Λοιπον εγραψα κριτικη για το πως περασα αλλα το σαητ δεν την ανεβασε οποτε απλα ειμαι σπιτι με το 2ποδο σκυλο και γελαμε με τις μαλακιες που γραφεται...περασαμε τελεια ...για αλλη μια φορα τα αρσενικα του χωρου ηταν υπεροχοι και πανεξυπνοι ....κριμα που η κριτικη ετσουξε και χαθηκε ...καλο βραδυ

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
54
Πόντοι
0
Λοιπον εγραψα κριτικη για το πως περασα αλλα το σαητ δεν την ανεβασε οποτε απλα ειμαι σπιτι με το 2ποδο σκυλο και γελαμε με τις μαλακιες που γραφεται...περασαμε τελεια ...για αλλη μια φορα τα αρσενικα του χωρου ηταν υπεροχοι και πανεξυπνοι ....κριμα που η κριτικη ετσουξε και χαθηκε ...καλο βραδυ
το γράφετε με "Ε"..

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
2.477
Προς τι η αντιπαράθεση και η επιθετικότητα; Δεν έγινα συγκεκριμένος για κάποιο λόγο , κάνα δυο σημαίνει κάνα δυο. Πρόβλημα σου αν δεν το κατάλαβες.
Η γυναίκα μου άρεσε αν δεν σου άρεσε το ίδιο , επίσης πρόβλημα σου. Μπυροκοιλια δεν είδα. Αν είδες εσύ συγχαρητήρια. Η τύπισσα ήταν μια χαρά για τον χώρο. Επειδή εγώ το παιχνίδι που ήθελα ως ένα σημείο το έκανα και έδωσα και την ενημέρωση έφυγα καλυμμένος.

Όσο για το πόντους και το ελεύθερη είσοδο μόνο που το αναφέρεις σημαίνει πολλά. Σκάω δύο φορές το χρόνο δεν είμαι θαμώνας

Περιττό να αναφέρω το ότι με θυμάσαι απεξω ποιος είμαι , το ποσό τραγικό είναι...
Καμια αντιπαραθεση ή επιθετικοτητα τυπε.
Ειναι γραπτος λογος, πικαντικος και ισως σου φαινεται καπως.

Αν δεν εγινες συγκεκριμενος για καποιο λογο, καλυτερα να αφηνες αυτο το κομματι της ενημερωσης και να εκανες ενα ωραιο κομματι για το πως περασες.

Ενταξει, προβλημα μου, γουστα ειναι αυτα και ευχαριστω για τα συγχαρητηρια, ευχομαι να σε συναντησω την επομενη φορα και να σε κερασω ο,τι θελεις απο τον αυτοματο πωλητη!

Αφου οπως γραφεις οτι δεν εισαι θαμωνας, και επισκεπτης δυο φορες το χρονο, πως βγαζεις το συμπερασμα οτι τυπισσα ηταν μια χαρα για τον χωρο;

Φταιω εγω αν εχω μνημη ελεφαντα;

Αν μου επιτρεπεις, ναι να σχολιασουμε το ποσο τραγικο ειναι που εχω καλη μνημη για τα οκτω ατομα που ηταν μεσα εκεινη την ωρα και οχι για τα 40 που ειχε νωριτερα,
αλλα να σχολιασουμε ποσο τραγικο ειναι η σχεση της δικης σου καταστασης που οταν πηρες το ναι και ετρεξες να πας να βρεις καποτα, το προσωπο σου ξεχειλιζε απο αγωνια αν θα τα καταφερεις να βρεις τη πορτα ανοιχτη ή να ανεβεις τα σκαλια....

Καλα να περνας τυπε και εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom