nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 136
- Like
- 7.828
- Πόντοι
- 24.576
Φίλε μου συγνώμη αλλά αυτό με τα φίδια έχει γίνει καραμέλα....τελικά νομίζω ότι αυτο τι γνωμικό "όσα δεν φτάνει η αλεπού....." έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια.... Εγώ προσωπικά έχω πάει με κοπέλα στο ίδρυμα πάνω από 5 φορές.... Έχω συμμετέχει σε παρτακια με ζευγάρια που εχουν έχει έρθει στο σινεμά άλλες τόσες ...έχω πετύχει μόνη γυναίκα (και όχι μόνο μια φορά) αλλά έτυχε και πολλές φορές να μην μπει τίποτα σε θηλυκό.... Λοιπόν σταματήστε να κάνετε τους ειδήμονες και να λέτε ότι σας έρθει.... Αν γουστάρετε να βρείτε μουνι με το καλησπέρα τα μπουρδέλα είναι λίγα στενά πιο κάτω.... Αν γουστάρετε παιχνίδι βίτσια και άλλα διάφορα ο χώρος προσφέρεται με 1000 αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι κάθε μέρα όλη μέρα θα έχει και από κάποιον/α που θα περιμένει τον εκάστοτε γαμιά να βγάλει τα δικά του γούστα.....αυτά καλή συνέχεια σε όλους/ΕςΜακάρι να το μπέρδευα κωστάκη μου μακάρι…. Σου λεω κ εγώ κ φίλος γίναμε ατμός !! Πήγα κ το Σάββατο με τις 12 και έφυγα 3:30 και το αποτέλεσμα ;; Τίποτα κόμπρες κ φίδια και βρήκα και φιλαράκι που έσκαγε κάθε βράδυ όλη τη βδομάδα… ένα σκηνικό οκ κ αυτό λειψό … μην πιστεύετε φίδια ρεεεεεεεεε !!