Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
266
Πόντοι
21
Εγώ λέω να γίνει ανταλλαγή πληρώματος Αθηναικού με εδώ. Φανταστείτε τον Τζιμ Τανζανό, τον μονόφθαλμο Πάκη και τους άστεγους να βρουν καταφύγιο εδώ. Να πάνε τα κρός εκεί. Ε ρε γλέντια. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
266
Πόντοι
21
Πέρασε φίλος πριν από λίγο μέσα και μου έστειλε ότι τσάμπα είναι αναμμένα τα φώτα. Κοινώς άδειο με λίγα συντρίμμια. Σηκώθηκε κι έφυγε μετά από μια ώρα απογοητευμένος. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
266
Πόντοι
21
τυπε οι πιθανοτητες κ η πραγματικοτητα σε διαψευδουν..
Στα 52 ΠΣΚ του ετους ζητημα ειναι να εμφανιζονται 10 ζευγαρια συνολικα..Στο συνολο των 365 ημερων του ετους,συνολικα γινονται το μεγιστο 30 εμφανισεις του μισαωρου..
Οι 20 εξ αυτων ειναι προμοσιον ή δουλιτσα με την γνωση κ ανοχη του μαγαζιου κ οι λοιπες 10 αυτο που ολοι φαντασιωνονται με ποικιλους τροπους..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΗ..
Στρειτ που ν ανεχεται το σιχαμενο πρεσινγκ των βρωμοπουσταραδων που συχναζουν εκει μεσα δεν υφισταται..
Πες την αληθεια που ολοι γνωριζουν..
Μην κρυβεσαι..
Απελευθερωσου..
Πολύ σωστός. Έτσι είναι και τώρα. :confused:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.221
Πόντοι
2.477
Πέρασε φίλος πριν από λίγο μέσα και μου έστειλε ότι τσάμπα είναι αναμμένα τα φώτα. Κοινώς άδειο με λίγα συντρίμμια. Σηκώθηκε κι έφυγε μετά από μια ώρα απογοητευμένος. :confused:
Και στα δικα σου τυπε!
Να περασεις και εσυ καποια στιγμη, να μας ενημερωσεις αν οι λαμπες ειναι LED ή φθοριου!

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
87
Πόντοι
0
Γράφετε εδώ μέσα μόνο και μόνο για να γράφετε την παπαρια σας;

Την ώρα που το έγραψες πληροφοριακα είχε καμία 30αρια άτομα και 2 ντυμένες κρος.

Να αλλάξεις φίλους, έστω και τους κατά φαντασίαν.

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
116
Πόντοι
0
Παιδιά σας διαβάζω και σας διαβάζω...
Τι φάση? Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς?
Ενα τσοντοσινεμά ειναι... Οποιοςθελει παει, οποιος θέλει δεν πάει.
Οποιος θέλει φασώνεται, οποιος θέλει δεν φασώνεται.
Εγώ ειμαι cross και τιμή μου και καμάρι μου. Και δεν δίνω αναφορά σε κανέναν.
Οποιος έχει πρόβλημα να με βλέπει (που ακόμα δεν εχω πάει, αλλά θα πάω) ας γυρνάει το κεφαλι του από την άλλη.
Απλά τα πράγματα.... Γιατί χαραμίζετε τόσες και τόσες σελίδες με τον κάθε κομπλεξικό που έχει άποψη για τα πάντα?

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
246
Πόντοι
20
Παιδιά σας διαβάζω και σας διαβάζω...
Τι φάση? Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς?
Ενα τσοντοσινεμά ειναι... Οποιοςθελει παει, οποιος θέλει δεν πάει.
Οποιος θέλει φασώνεται, οποιος θέλει δεν φασώνεται.
Εγώ ειμαι cross και τιμή μου και καμάρι μου. Και δεν δίνω αναφορά σε κανέναν.
Οποιος έχει πρόβλημα να με βλέπει (που ακόμα δεν εχω πάει, αλλά θα πάω) ας γυρνάει το κεφαλι του από την άλλη.
Απλά τα πράγματα.... Γιατί χαραμίζετε τόσες και τόσες σελίδες με τον κάθε κομπλεξικό που έχει άποψη για τα πάντα?
Ακριβώς. Απλά είναι τα πράγματα. Αλλά αν ξυπνάς το πρωί, νοιώθεις τον εαυτό σου τελειωμένο και ψάχνεις λόγο ύπαρξης, μπαίνεις εδώ και τσακώνεσαι... έτσι επειδή μπορείς.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
266
Πόντοι
21
Γράφετε εδώ μέσα μόνο και μόνο για να γράφετε την παπαρια σας;

Την ώρα που το έγραψες πληροφοριακα είχε καμία 30αρια άτομα και 2 ντυμένες κρος.

Να αλλάξεις φίλους, έστω και τους κατά φαντασίαν.
Εσύ τι είσαι; Ο υπερασπιστής του σινεμά; Ζευγάρι δεν είχε. Εμένα στον πούτσο μου αλλά γράφω αληθειες. Τα 30 που λες μέτρα τα μόνος σου γιατί εγώ τα αποκαλώ συντρίμμια όπως είδες. Κι οι κρος δηλαδή που είχε τι ήταν; το κερασάκι στην τούρτα; :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
266
Πόντοι
21
Στο μεταξύ μπαίνουν κάτι άτομα με 50 ποστ να γράψουν υπέρ του σινεμά. Καμία ενημέρωση δεν γράφουν. Κατά τα άλλα είναι εκεί. Η αλήθεια έλαμψε. Θα σας δώσουμε και λογαριασμό γιατί γράφουμε; Πελατακια ψάχνετε και σας χαλάμε την σούπα. :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.128
Πόντοι
7.885
Οι κακές γλώσσες λένε για ανάρμοστη συμπεριφορά. Παλαιότερα είχε χέσει μέσα σε μπουρδέλο στο στρώμα. Αν το είχε κάνει αυτό έπρεπε να τον σακατέψουν. :confused:
Ο λόγος είναι ο ίδιος που έφαγα πόρτα και στα σουιγκεραδικα τύπε,για να μην τα πολυλογω :confused::confused:. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το χεσιμο μέσα στο δωμάτιο του μπουρδέλου :confused::confused:
Στο μεταξύ μπαίνουν κάτι άτομα με 50 ποστ να γράψουν υπέρ του σινεμά. Καμία ενημέρωση δεν γράφουν. Κατά τα άλλα είναι εκεί. Η αλήθεια έλαμψε. Θα σας δώσουμε και λογαριασμό γιατί γράφουμε; Πελατακια ψάχνετε και σας χαλάμε την σούπα. :2funny:
Με τέτοια ποστ βλέπω να σου ρίχνει κι εσένα πόρτα το κατάστημα :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom