Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (9 μέλη και 30 επισκέπτες)

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
158
Πόντοι
0
Έλειψα λίγες μέρες λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Πέρασαν καμιά ντουζίνα αρχοντομουνάρες που ευχαριστούν δια χειραψίας το αφάν γκατέ του μαγαζιού μετά το γαμήσι; η Ασιατική τετράδα που στραγγίζει ψωλές τραγουδώντας έκανε την εμφάνισή της; έχω ακούσει τα καλύτερα. :confused:
Ανφαν γκατε.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
158
Πόντοι
0
εσυ επειδη πασ σε ολα τα τσονταδικα σε ολη την ζωη σου νομιζεισ οτι ολεσ εδω οι κροσ κ οι γκευ θελουν να γαμηθουν με αυτα τα αηδιασμενα ατομα που εσυ μασ προτεινεισ ? αυτη εινα ιη αντιλιψη σου ? κ πωσ το οτι λεσ εσυ ειναι ολοσωστο κ ετσι πρεπει να γινει ? οπωσ λεσ την γνωμη σου θα λεμε κ την δικη μασ κ θα σασ γλενταμε το ιδιο ριχνωντασ σασ ακυρο κ δημοσιο εξυφτιλσμο κ εμεισ με την σειρα μασ τοτε γιατι μονοσ σου χρηστικεσ ο ξερολασ εδω μεσα ! εγω παω ενα μηνα αλλα εχω αποδειξεισ απο ωρα κ μερα κ το τι γινεται εκει μεσα εσυ πασ μια στο τοσο σε οσα ακομα δνε εχεισ φαει πορτα κ επαναλμβανεισ ατακεσ ιδιεσ κ ιδιεσ κ δεν εχεισ τιπτοα χρησιμο να πεισ σε κανενα ποστ αλλα μπαινεισ να το ξευτιλισεισ !
οσοι γραφουν παραπαονα οτι τα ποστ εχουν καταντησει γελοια σε σενα απευθυνονται αν δνε το πηρεσ χαμπαρι ακομα ! εγω ενα μηνα κ εχω ποσταρει μονο εμπιριεσ εσυ 15 χρονια εδω μεσα πετασ την μια μαλακια πισω απο την αλλη σε μορφη επαναληψησ κεξυπναδασ ! κανεισ δε γελαει με τα χαζοαστεια σου !
αν δεν εχεισ κατι χρησιμο να πεισ μην μιλασ καθολου !
κ το κομπλεξ του να το συνεχιζεισ ακομα δειχνει το απολυτο κομπλεξ σου !

δνε ξαναπανταω σε τυπακια σαν εσενα κατεστραμενα !
Να αγιασει το στομα σου αγαπη! Το αστειο ειναι οτι πολλοι βαφτιζουν την μποχα αντριλα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

To έφαγε το ν που έγραψα γρήγορα. Το νόημα όμως δεν αλλάζει. Πλήθος τα μουνιά. :2funny:
Ενταξει,εγω στο διορθωσα καλοπροαιρετα παντως.:kiss-mark:

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
287
Πόντοι
20
Να αγιασει το στομα σου αγαπη! Το αστειο ειναι οτι πολλοι βαφτιζουν την μποχα αντριλα...
σε ευχαριστω Pavlina moy !
ναι ετσι ακριβως σουβλακια,κλανιδια μποχα κ ποδοσφαιρο μεσ στο σινεμα απο το κινητο τουσ !
μετα λενε γιατι κλεινουν ολα κ δεν πατανε γυναικες !

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
158
Πόντοι
0
σε ευχαριστω Pavlina moy !
ναι ετσι ακριβως σουβλακια,κλανιδια μποχα κ ποδοσφαιρο μεσ στο σινεμα απο το κινητο τουσ !
μετα λενε γιατι κλεινουν ολα κ δεν πατανε γυναικες !
Ακριβως! Εγω θελω παρα πολυ να παω αλλα με αυτα που εχω διαβασει εχω φρικαρει. Ιδιαιτερα με τα ζομπι. Η προσεγγιση ειναι σημαντικη για εμενα. Εξ'αλλου δεν θελουμε ολες να γαμηθουμε με πολλους. Ετσι εχει περασει ομως και ειναι λαθος αυτο. Εκει κανεις ερωτικες γνωριμιες αλλα και οργια.

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
287
Πόντοι
20
Ακριβως! Εγω θελω παρα πολυ να παω αλλα με αυτα που εχω διαβασει εχω φρικαρει. Ιδιαιτερα με τα ζομπι. Η προσεγγιση ειναι σημαντικη για εμενα. Εξ'αλλου δεν θελουμε ολες να γαμηθουμε με πολλους. Ετσι εχει περασει ομως και ειναι λαθος αυτο. Εκει κανεις ερωτικες γνωριμιες αλλα και οργια.
δεν εχεισ κανενα προβλημα εκει κ δνε σε ενοχλουνε αυτα που γραφουνε εδω μεσα ειναι απο καποιους που μεχρι τωρα ολοι ξερουμε που ειτε δεν γαμησανε ποτε ειτε εχουν σκοπο να χαλανε επιχειρησεισ επιδη τουσ απαγορευσανε την εισοδο !
εχω παει σε ενα μηνα κ μονη μου κ με φιλεσ κροσ κ εχω διαλεξει εκει αντρεσ η εχω κανονισει κ εχω βρεθει εκει μαζι τουσ !
κανεισ δνε σε ενοχλει,οι κανονεσ του σινεμα ειναι ξεκαθαροι κ εχω μιλισει με τον ιδιοκτητη στην εισοδο τον ιλικιομενο ασπρομαλη παρα πολεσ φορεσ παντα ευγενικοσ κ καλοσ οπωσ κ οι δυο γυναικεσ που ειναι το μεσημερι η πρωι μια ξανθια κ μια σγουρομαλα καστανη !
οι χωροι ειναι πεντακαθαροι κ δνε ενοχλεισαι απο κανενα να μην φοβασαι κ οποτε θεσ στειλε μου κ παμε μαζι βολτα εκει να τα δεισ ολα απο κοντα !
οτι αλλη απορια εχεισ κθεσ πεσ μου να σου πω !

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
158
Πόντοι
0
δεν εχεισ κανενα προβλημα εκει κ δνε σε ενοχλουνε αυτα που γραφουνε εδω μεσα ειναι απο καποιους που μεχρι τωρα ολοι ξερουμε που ειτε δεν γαμησανε ποτε ειτε εχουν σκοπο να χαλανε επιχειρησεισ επιδη τουσ απαγορευσανε την εισοδο !
εχω παει σε ενα μηνα κ μονη μου κ με φιλεσ κροσ κ εχω διαλεξει εκει αντρεσ η εχω κανονισει κ εχω βρεθει εκει μαζι τουσ !
κανεισ δνε σε ενοχλει,οι κανονεσ του σινεμα ειναι ξεκαθαροι κ εχω μιλισει με τον ιδιοκτητη στην εισοδο τον ιλικιομενο ασπρομαλη παρα πολεσ φορεσ παντα ευγενικοσ κ καλοσ οπωσ κ οι δυο γυναικεσ που ειναι το μεσημερι η πρωι μια ξανθια κ μια σγουρομαλα καστανη !
οι χωροι ειναι πεντακαθαροι κ δνε ενοχλεισαι απο κανενα να μην φοβασαι κ οποτε θεσ στειλε μου κ παμε μαζι βολτα εκει να τα δεισ ολα απο κοντα !
οτι αλλη απορια εχεισ κθεσ πεσ μου να σου πω !
Αυτο θα ηταν ιδανικο! Πολυ ευγενικο εκ μερους σου. Ευχαριστω πολυ φιλη:smiling-face-with-heart-eyes:.

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
287
Πόντοι
20
Αυτο θα ηταν ιδανικο! Πολυ ευγενικο εκ μερους σου. Ευχαριστω πολυ φιλη:smiling-face-with-heart-eyes:.
κανενα προβλημα οποτε θεσ αγαπη !
και αλλη μια φιλη μου η @tzuliacross!! ειναι κ αυτη πολυ ενταξει ατομο κ καλη μου φιλη οτι θεσ κ εκεινη μπορεισ να ρωτασ !

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
158
Πόντοι
0
και αλλη μια φιλη μου η @tzuliacross!! ειναι κ αυτη πολυ ενταξει ατομο κ καλη μου φιλη οτι θεσ κ εκεινη μπορεισ να ρωτασ !
Ωραια! Φαινεται ενταξει, την εχω τσεκαρει και εγω.! Καποια στιγμη θα κανονισουμε να παμε και οι τρεις.! Αν τυχει και γινεται χαμος φωναζουμε και την θεα Νικολ και βαζει πλατες για αποσυμφορηση :P

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
287
Πόντοι
20
Ωραια! Φαινεται ενταξει, την εχω τσεκαρει και εγω.! Καποια στιγμη θα κανονισουμε να παμε και οι τρεις.! Αν τυχει και γινεται χαμος φωναζουμε και την θεα Νικολ και βαζει πλατες για αποσυμφορηση :P
θα χαρω να βρεθουμε οπτοε θεσ ναι κ βεβαια η Νικολ ειναι κορυφαια ! την συμπαθω πολυ !
μεχρι 3 καβλια τα κανω καλα οποτε ειμαστε δυνατεσ δνε εχουμε προβλημα μην ξεχνασ εμεισ ελεγχουμε ποσοι θα ερθουνε κ ποιοι κ ποσοι οχι αυτοι !
<3 <3 <3 <3 <3

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
θα χαρω να βρεθουμε οπτοε θεσ ναι κ βεβαια η Νικολ ειναι κορυφαια ! την συμπαθω πολυ !
μεχρι 3 καβλια τα κανω καλα οποτε ειμαστε δυνατεσ δνε εχουμε προβλημα μην ξεχνασ εμεισ ελεγχουμε ποσοι θα ερθουνε κ ποιοι κ ποσοι οχι αυτοι !
<3 <3 <3 <3 <3
Δεν πάτε όλες μαζί σήμερα που έχω σκοπό να πάω κ εγώ...

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
20
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου.
Pavlina μου ότι θες τα λέμε και με προσωπικό μύνημα και κανονιζουμε να πάμε

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
20
<3 <3 <3 <3 <3
3Χ3=9
Απλή αριθμητική.....
Χαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ευχαριστώ πολύ pavlina μου

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
287
Πόντοι
20
Δεν θέλω να θίξω κάποιον αλλά είναι χώρος συνεύρεσης για lgbtq άτομα αποτι έχω καταλάβει?
οχι mikaela πανε κανονικα κ ζευγαρια κ κοπελεσ μονεσ τους που το εχω δει ειδικα καθε σαβατο παει κ ενα ζευγαρι στανταρ 11.30 με 1 ! επισησ καθημερινεσ εχω πετυχει ζευγαρι !

mikaeladancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
1.184
Πόντοι
200
οχι mikaela πανε κανονικα κ ζευγαρια κ κοπελεσ μονεσ τους που το εχω δει ειδικα καθε σαβατο παει κ ενα ζευγαρι στανταρ 11.30 με 1 ! επισησ καθημερινεσ εχω πετυχει ζευγαρι !
Είναι safe για μονη κοπέλα?

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
20

mikaeladancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
1.184
Πόντοι
200
Σήμερα δεν μπορώ αλλά γενικά το έχω στον νου μου,θα σας πω αν ειναι
Μικαέλα αν θες κανονίζουμε και μαζί με εσένα και την Λορένα αν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι με δύο Κρος

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
20

Stories

Νέο!