Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να κυκλοφορήσεις μέσα στο χώρο με εσώρουχα κλπ αλλά σε καμπίνα μπορείς να φορέσεις ότι θέλειςΚαλησπέρα.
Δεν εχω ερθει ποτέ σε αυτό το σινεμά και ομολογώ κολλάω.
Θα ήθελα να ερθω, να μπω κανονικά. και μετά να αλλα΄ξω σε cross.
Το θέμα ειναι πώς? Μπορώ να αφήσω καπου με ασφάλεια την τσάντα μου?
Μπορώ καπου να αλλάξω? Μετά κυκλοφορώ άνετα στο χωρο?
Οποιος μπορεί να δώσει καμιά πληροφορία (χωρίς όρεξη για τρολιές) ειναι καλοδεχούμενος...
Ευχαριστώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.106
- Πόντοι
- 7.885
Ναι ρε τύπισσα, κάνουν ουρές να σας γαμησουν οπότε πατάτε σε τσονταδικανομιζω καπου κανεισ λαθοσ η στα ειπανε λαθοσ ! το να λεσ γυρναμε μασκαρεμενεσ ειναι ξεκαθαρο οτι κοροιδευεισ αλλα στο σινεμα εγω τουλαχιστον οποτε παω απο πισω τρεχουν σαν τουσ λιγουρηδεσ ολοι ! τισ γυναικεσ με μουνι τισ γουσταρω για ατο που κανουν αλλα οσοι πατε να γαμησετε εκει τρωτε την καραπορτα μιασ κ πεφτετε σαν την μυγα στο σκατο κ αντι να φερθειτε ηρεμα κ σωστα τρομαζετε ακομα κ την πιο αρχιδατη γκομενα κ δεν ξαναπαταει ! γιαυτοι κλεισανε ολα τα σινεμα απο ατομα σαν εσασ που μπαινατε μεσα κ το κανατε λεσ κ ηταν γηπεδο το σινεμα ! οσο αφορα εμενα εγω δεν παω με το καθε βρομιαρη με κουκουλα με καπελο μεσα στο σινεμα να βρωμαει τζατζικι η να παιζει με το κιν του κ να κοιταει ποδοσφαιρο μεσα στο σινεμα ! εκει φαινεται ποσο ακυροι ειστε μερικοι κ μετα εχετε κ γνωμη οπωσ εσυ που το μονο που επαναλαμβανεισ σε καθε ποστ ειναι το τζιμη τον τανζανο κ τον ματακια τον ανωμαλο τον αλλον με το ενα ποδι τα κατουρα στο τοιχο κ ολα αυτα που οποια κοπελα τα διαβαζει λεει εκει δνε παταω ουτε με σφαιρεσ ! κ εσυ ειδικα εχεισ φαει κ πορτα στο 8 ταουν οποτε ειναι τμημα που δνε θα πρεπε να εχεισ καν γνωμη !
λετε για τισ κροσ αλλα οταν σκαμε εκει κανετε σειρα για να γαμησετε απλα να πειτε οτι τρωτε πορτα που ειστε σαν λετσοι μερικοι κ δνε θελουμε ουτε να μασ μιλησετε ! κσι θα ξαναπω παλι οτι καμια κροσ δνε σασ εκανε ποτε επιθεση σε κανενα ποστ εσεισ μασ κανετε επανελειμενα επιθεση

kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.106
- Πόντοι
- 7.885
Κάτσε ρε τύπε και τόσες ενημερώσεις εδώ μέσα για γυναίκες με μουνι τα μεσημέρια και τ απογεύματα λες να είναι παραμύθιαΕίπες ότι βλέπουν να γαμάνε γυναίκες με μουνί και βρίσκω πολύ φυσική αυτή την επαφή. Ειδικά στους τσοντοσινεμάδες από γυναίκες άλλο τίποτα.Κάθε μέρα όλοι γαμάνε.
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 227
- Πόντοι
- 20
εγω παω εδω Κενα μηνα τι γινοτανε πριν δε με νοιαζει εγω οταν παω λεω με στοιχεια τι εγινε κ εχω κ τα εισητηρια με τισ μερεσ εσυ εχεισ φαει πορτα κ το μονο που επαναλαμβανεισ ειναι τισ ατακεσ του αθηναικου τανζανοσ αοματοσ πακι κ τετοια κ απαξιωνεισ εσενα κ τουσ ομοιουσ σου λεγοντασ τουσ ζομπι !Ναι ρε τύπισσα, κάνουν ουρές να σας γαμησουν οπότε πατάτε σε τσονταδικα. Επειδή λέμε ότι βλέπουμε κι εσείς είστε κομπλεψικες και δεν το παραδέχεστε μετά κλαιγεστε ότι σας κάνουμε επίθεση τα ζόμπι. Ενώ η αλήθεια είναι ότι σας έχουμε στην απαξίωση και ενώ στηνεστε με τις ώρες σε καμπίνες και υπογες καταλήγετε να φεύγετε αγαμητες
. Μέχρι τον Δεκέμβρη που έμπαινα κανονικά και σε αυτό το τσονταδικο έτσι ήταν τα πράγματα,τώρα ν άλλαξαν σε 3 μήνες τόσο πολύ ας το επιβεβαιώσουν τα υπόλοιπα ζόμπι
.
επισησ εγω μιλαω για μενα το οτι θελουν να γαμησουν κ πολλοι που ειστε εμφανησιακα σαν λετσοι θα τρωτε αιωνια ακυρο κ απο μουνια κ απο κροσ κ απο γκευ !
αν φυγουμε αγαμητεσ ειναι κατ επιλογη οχι λογο μην αποδοχησ μασ !
κ κανενα κομπλέξ καθολου εσυ ξεκαθαρα εχεισ κομπλεξ που σε καθε ποστ ολων πεταγεσαι σαν κλανια με ευκοιλια κ κοροιδειεισ κ γραφεισ! δυστηχωσ σε πεταξανε εξω με τισ κλοτσιεσ α πο το 8ταουν κ μυαλο δεν εβαλεσ αλλα κομπλεξικα ατομα σαν εσενα καταστρεφουν επιτηδεσ ποστ κ επιχειρησεισ !
ασε που σε εχουν καρφωσει σε παλια ποστ να κυνηγασ κροσ για σεξ !
ΦΟΥΛ ΚΟΜΠΛΕΞ....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.106
- Πόντοι
- 7.885
Κόμπλεξ επειδή γράφω αυτά που βλέπω ρε τύπισσαεγω παω εδω Κενα μηνα τι γινοτανε πριν δε με νοιαζει εγω οταν παω λεω με στοιχεια τι εγινε κ εχω κ τα εισητηρια με τισ μερεσ εσυ εχεισ φαει πορτα κ το μονο που επαναλαμβανεισ ειναι τισ ατακεσ του αθηναικου τανζανοσ αοματοσ πακι κ τετοια κ απαξιωνεισ εσενα κ τουσ ομοιουσ σου λεγοντασ τουσ ζομπι !
επισησ εγω μιλαω για μενα το οτι θελουν να γαμησουν κ πολλοι που ειστε εμφανησιακα σαν λετσοι θα τρωτε αιωνια ακυρο κ απο μουνια κ απο κροσ κ απο γκευ !
κ κανενα κομπλέξ καθολου εσυ ξεκαθαρα εχεισ κομπλεξ που σε καθε ποστ ολων πεταγεσαι σαν κλανια με ευκοιλια κ κοροιδειεισ κ γραφεισ! δυστηχωσ σε πεταξανε εξω με τισ κλοτσιεσ α πο το 8ταουν κ μυαλο δεν εβαλεσ αλλα κομπλεξικα ατομα σαν εσενα καταστρεφουν επιτηδεσ ποστ κ επιχειρησεισ !
ΦΟΥΛ ΚΟΜΠΛΕΞ....
Το ότι κάποιοι συνεχίζετε και ασχολείστε με αυτόν τον τρόμπα τον Κωστάκη με ξεπερνάειεγω παω εδω Κενα μηνα τι γινοτανε πριν δε με νοιαζει εγω οταν παω λεω με στοιχεια τι εγινε κ εχω κ τα εισητηρια με τισ μερεσ εσυ εχεισ φαει πορτα κ το μονο που επαναλαμβανεισ ειναι τισ ατακεσ του αθηναικου τανζανοσ αοματοσ πακι κ τετοια κ απαξιωνεισ εσενα κ τουσ ομοιουσ σου λεγοντασ τουσ ζομπι !
ΦΟΥΛ ΚΟΜΠΛΕΞ....
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 227
- Πόντοι
- 20
εσυ επειδη πασ σε ολα τα τσονταδικα σε ολη την ζωη σου νομιζεισ οτι ολεσ εδω οι κροσ κ οι γκευ θελουν να γαμηθουν με αυτα τα αηδιασμενα ατομα που εσυ μασ προτεινεισ ? αυτη εινα ιη αντιλιψη σου ? κ πωσ το οτι λεσ εσυ ειναι ολοσωστο κ ετσι πρεπει να γινει ? οπωσ λεσ την γνωμη σου θα λεμε κ την δικη μασ κ θα σασ γλενταμε το ιδιο ριχνωντασ σασ ακυρο κ δημοσιο εξυφτιλσμο κ εμεισ με την σειρα μασ τοτε γιατι μονοσ σου χρηστικεσ ο ξερολασ εδω μεσα ! εγω παω ενα μηνα αλλα εχω αποδειξεισ απο ωρα κ μερα κ το τι γινεται εκει μεσα εσυ πασ μια στο τοσο σε οσα ακομα δνε εχεισ φαει πορτα κ επαναλμβανεισ ατακεσ ιδιεσ κ ιδιεσ κ δεν εχεισ τιπτοα χρησιμο να πεισ σε κανενα ποστ αλλα μπαινεισ να το ξευτιλισεισ !Κόμπλεξ επειδή γράφω αυτά που βλέπω ρε τύπισσα. Δηλαδή να λέτε τα δικά σας και να μην δέχεστε την γνώμη του άλλου επειδή σας χαλάει την παραμυθά. Όχι σε αυτό το φόρουμ θα την δέχεστε και όταν γράφετε μ@λακιες θα σας γλεντανε τα ζόμπι. Εσύ λες πας ένα μήνα σε τσονταδικο,κάποιοι άλλοι εδώ μέσα έχουμε 15+ χρόνια που πάμε,μη θες να μας τρελάνεις τελείως. Είστε στην απαξίωση και παρακαλάτε να φάτε καμιά πουτσα,δεν σας γαμαει ούτε ο Πακιστανός ρακοσυλλέκτης με το ένα μάτι,σας έχει στο φτύσιμο και ο Τζίμης ο τανζανος, τι άλλο θέλετε δεν καταλαβαίνω
![]()
οσοι γραφουν παραπαονα οτι τα ποστ εχουν καταντησει γελοια σε σενα απευθυνονται αν δνε το πηρεσ χαμπαρι ακομα ! εγω ενα μηνα κ εχω ποσταρει μονο εμπιριεσ εσυ 15 χρονια εδω μεσα πετασ την μια μαλακια πισω απο την αλλη σε μορφη επαναληψησ κεξυπναδασ ! κανεισ δε γελαει με τα χαζοαστεια σου !
αν δεν εχεισ κατι χρησιμο να πεισ μην μιλασ καθολου !
κ το κομπλεξ του να το συνεχιζεισ ακομα δειχνει το απολυτο κομπλεξ σου !
δνε ξαναπανταω σε τυπακια σαν εσενα κατεστραμενα !
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.106
- Πόντοι
- 7.885
Πολλά νεύρα έχεις ρε τύπισσα, θ ανεβάσεις καμία πίεση έτσι όπως παςεσυ επειδη πασ σε ολα τα τσονταδικα σε ολη την ζωη σου νομιζεισ οτι ολεσ εδω οι κροσ κ οι γκευ θελουν να γαμηθουν με αυτα τα αηδιασμενα ατομα που εσυ μασ προτεινεισ ? αυτη εινα ιη αντιλιψη σου ? κ πωσ το οτι λεσ εσυ ειναι ολοσωστο κ ετσι πρεπει να γινει ? οπωσ λεσ την γνωμη σου θα λεμε κ την δικη μασ κ θα σασ γλενταμε το ιδιο ριχνωντασ σασ ακυρο κ δημοσιο εξυφτιλσμο κ εμεισ με την σειρα μασ τοτε γιατι μονοσ σου χρηστικεσ ο ξερολασ εδω μεσα ! εγω παω ενα μηνα αλλα εχω αποδειξεισ απο ωρα κ μερα κ το τι γινεται εκει μεσα εσυ πασ μια στο τοσο σε οσα ακομα δνε εχεισ φαει πορτα κ επαναλμβανεισ ατακεσ ιδιεσ κ ιδιεσ κ δεν εχεισ τιπτοα χρησιμο να πεισ σε κανενα ποστ αλλα μπαινεισ να το ξευτιλισεισ !
οσοι γραφουν παραπαονα οτι τα ποστ εχουν καταντησει γελοια σε σενα απευθυνονται αν δνε το πηρεσ χαμπαρι ακομα ! εγω ενα μηνα κ εχω ποσταρει μονο εμπιριεσ εσυ 15 χρονια εδω μεσα πετασ την μια μαλακια πισω απο την αλλη σε μορφη επαναληψησ κεξυπναδασ ! κανεισ δε γελαει με τα χαζοαστεια σου !
αν δεν εχεισ κατι χρησιμο να πεισ μην μιλασ καθολου !
κ το κομπλεξ του να το συνεχιζεισ ακομα δειχνει το απολυτο κομπλεξ σου !
δνε ξαναπανταω σε τυπακια σαν εσενα κατεστραμενα !
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 227
- Πόντοι
- 20
αν δεν μιλαει κανεισ τοσο θα συνεχιζει ενα τετιο κατεστραμενο ατομο να κανει οτι κανει ! αντι να κανεισ μονολογο καντου μια αναφορα να συμβαλεισ αν δεν τον γουσταρεισ κ εσυ]Το ότι κάποιοι συνεχίζετε και ασχολείστε με αυτόν τον τρόμπα τον Κωστάκη με ξεπερνάει
δεν απανταω να μην δωσω συνεχεια κ ξεφτυλισεισ την ορεξη καποιων με την σεξουαλικη ζωη τουσ κ καποιων επιχειρησεων που κανουν κατι καλο στο τομεα αυτο 1 το οτι εισαι μυστησ εδω ειναι αδιαφορο κ γελοιο για μενα !Πολλά νεύρα έχεις ρε τύπισσα, θ ανεβάσεις καμία πίεση έτσι όπως παςΤράβα να πάρεις κάνα ηρεμιστικό και πολύ καλα θα κάνεις που δεν θα ξαναπαντησεις σε μύστες σαν κι εμένα.
καλα ειναι η πιεση μου εμενα εσυ κοιτα να αλλαξεισ βρακακι γιατι την βραδυα που σε πεταξανε εξω απο το8 ταουν το γεμισεσ εμαθα !
ελπιζω να συνηλθεσ απο τοτε 1
Το θέμα είναι ότι αρκετοί μπαίνουν στα θέματα να μιλήσουν μόνο κ μόνο για τη λεζα , να γράψουν κ αυτοί" τυπε-τυπισσα-ζομπι " και να νιώσουν κάποιοι κ αυτοί με τη σειρά τους , να πουλήσουν υφακι δήθεν άνετοι γαμιαδες , να απαξιώσουν κάποιον άλλον εάν ρωτήσει κάτι κτλπ.Με αποτέλεσμα να χάνεται ο σκοπός κ η ουσία ύπαρξης του σάιτ, και τώρα π γράφω εγώ αυτά θα μπουν τα αυτοαποκαλούμενα ζόμπι πάλι να το παίξουν ιστορία στο στυλ " φάγαμε σουβλάκια ήπιαμε μπύρες κ σας γαμαμε όλους ",πραγματικά το σάιτ εδώ είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας ως προς το τι χαρακτήρες παίζουν στην κοινωνία και τι νοοτροπίες και σκεπτικό έχουν αρκετοί ανθρώποι. Εγώ ξέρω ότι δε με αφορά η δεν μου αρέσει το προσπερνάω ,δε κάθομαι και ασχολούμαι με αυτό , προφανώς κάτι άλλο είναι το ζόρι αυτονων όλων ,κάπου αλλού είναι το απωθημένο που έχουν και βγάζουν το υφακι αυτό .και ναι συμφωνώ με το τρόπο που μιλάνε και αυτά π γράφουνε εννοείται δεν θα πατήσει ποτέ γυναίκα εκεί ν κάνει παιχνίδι , αντιθέτως την απωθεί να πάει όσο ψημένη και να ήταν.πραγματικα αν το είχα εγώ αυτό το μαγαζί , θα ΧΑ ρίξει πόρτα σε αρκετους χαζοχαρουμενους αγαμητους ξυπνητζηδες .
Μου θυμηζετε κάτι μουστακαληδες δήθεν βαρύ τύπου αρσενικά ,που κράζουν πχ σε άλλους ένα γκέι με θυληκοτητα η μία κρος η μία τρανς και γελάνε κοροϊδεύουν, και άμα βρεθείτε σε ένα δωμάτιο μόνοι σας με αυτήν που κράζετε , μέχρι και σε γάμο θα τη ζηταγατε από την μλκ που σας έχει φάει ρε σουργελα .
Κακως ασχολεισαι με άτομα σαν αυτό το υποκείμενο...ρίχνεσαι στο επίπεδο του και τον κάνεις μάγκα...το ότι δεν γαμαει ούτε με σφαίρες όταν πάει στα τσαντάδικα κάνει μπαμ από το τρόπο που μιλαει για Κρος ζευγαρια κ.α....τα πες όλα έξω από τα δόντια....κανε αυτό που σε ευχαριστεί με το δικό σου τροποραν δεν μιλαει κανεισ τοσο θα συνεχιζει ενα τετιο κατεστραμενο ατομο να κανει οτι κανει ! αντι να κανεισ μονολογο καντου μια αναφορα να συμβαλεισ αν δεν τον γουσταρεισ κ εσυ]
δεν απανταω να μην δωσω συνεχεια κ ξεφτυλισεισ την ορεξη καποιων με την σεξουαλικη ζωη τουσ κ καποιων επιχειρησεων που κανουν κατι καλο στο τομεα αυτο 1 το οτι εισαι μυστησ εδω ειναι αδιαφορο κ γελοιο για μενα !
καλα ειναι η πιεση μου εμενα εσυ κοιτα να αλλαξεισ βρακακι γιατι την βραδυα που σε πεταξανε εξω απο το8 ταουν το γεμισεσ εμαθα !
ελπιζω να συνηλθεσ απο τοτε 1
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 107