Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
απο σαλαμινα ουτε με κιάλια δεν το βλεπεις ,,σηκωσε τα βρακια σου και γεια σου:coffee:
Ζουλαπι σε ψάχνουν, ετοίμασε τον κωλο σου για τους γαμιαδες του τσονταδικου και γεια σου.

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
679
Πόντοι
81
image.jpg
Σήμερα είμαστε δυνατοί κατά τις 6:30 στο κέντρο;
Καυλα είσαι !!!

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
83
Πόντοι
0
Κανε σιγουρη την ενημερωση σου.
Κανα δυο τι σημαινει;
κανενας;
ενας;
δυο;

Κοψε λιγο, σιγα την καυλα.
Ειχε ωραιο 2αρι βυζι, αλλα την μπυροκοιλια την ειδες;
Τα ναζακια με τα μαλλια επειδη ντρεποταν τα ειδες;
Οταν ποζαρε στην πορτα περναγες απο πισω της και κρυβοταν το ειδες;

Μαλλον οχι, γιατι οταν την πηρες χαμπαρι εσυ, ολα αυτα ηταν περασμενα.
Την πηρες χαμπαρι και καθησες μπαστακας μπροστα, κοβωντας το ματι των υπολοιπων, λες και ηταν κτημα σου.
Εκτος και αν ειχες πληρωσει για να την φερεις.
Τοτε πασο.

Την ακουσε ολο το σινεμα;
Δεν υπηρχαν και πολλα ατομα εκεινη την ωρα στο σινεμα.
Ησουν εσυ,
εγω,
ενας μαυρουλης με ασπρο φουτερ,
ο τυπος που του την ειπε ο δικος της,
ενας μεγαλης ηλικιας και κακος πουστης,
και ενας ποντικομουρης που δεν καταλαβαινε το οχι,
αντε να ηταν και αλλος ενας.

Μην εισαι τοσο υπερβολικος.
Δεν θα κερδισεις ποντους και μια ελευθερη εισοδο.
Προς τι η αντιπαράθεση και η επιθετικότητα; Δεν έγινα συγκεκριμένος για κάποιο λόγο , κάνα δυο σημαίνει κάνα δυο. Πρόβλημα σου αν δεν το κατάλαβες.
Η γυναίκα μου άρεσε αν δεν σου άρεσε το ίδιο , επίσης πρόβλημα σου. Μπυροκοιλια δεν είδα. Αν είδες εσύ συγχαρητήρια. Η τύπισσα ήταν μια χαρά για τον χώρο. Επειδή εγώ το παιχνίδι που ήθελα ως ένα σημείο το έκανα και έδωσα και την ενημέρωση έφυγα καλυμμένος.

Όσο για το πόντους και το ελεύθερη είσοδο μόνο που το αναφέρεις σημαίνει πολλά. Σκάω δύο φορές το χρόνο δεν είμαι θαμώνας

Περιττό να αναφέρω το ότι με θυμάσαι απεξω ποιος είμαι , το ποσό τραγικό είναι...

• Like
Αντιδράσεις: teo78

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Ωραία.. ας σχολιάσουμε κάτι λοιπόν
Τι να σχολιάσεις με αυτούς εδώ, είπα να γράψω τι έζησα και με έβγαλαν μυθοπλαστη...δεν έχουν το Θεό τους. Εσένα ποια η γνώμη σου?

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Χθες βράδυ ήταν από τις πιο καλτ Κ καυλωτικες φάσεις εκεί μέσα με ενεργή στα στησίματα τη Νικόλ
Να κάνει τη βόλτα της να μας έχει κάνει τέντα όλους
Κ να στήνεται σε καμπίνα Κ να παίρνουμε σειρά
Εσύ που έφαγες πόρτα που μύριζε όλο το σινεμά φίλε τι περίμενες να σε αφήσει να την πηδήξεις ; Πολύ καθαρή με την κωλάρα της από άλλο διάστημα
Ελπίζω ξανά σύντομα

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Έχουμε καμία ενημέρωση από μέσα για τώρα ;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
481
Πόντοι
21
Γιατί πιστεύετε ότι αν παίζει φάση μέσα, όσοι είναι μέσα θα κάθονται στο κινητό τους, στο φόρουμ εδώ να σχολιάζουν και να ενημερώνουν?? Αντί να ασχολούνται με τη φάση μέσα. Πιο πιθανό να ενημερώσουν μετά ή την επόμενη

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Γιατί πιστεύετε ότι αν παίζει φάση μέσα, όσοι είναι μέσα θα κάθονται στο κινητό τους, στο φόρουμ εδώ να σχολιάζουν και να ενημερώνουν?? Αντί να ασχολούνται με τη φάση μέσα. Πιο πιθανό να ενημερώσουν μετά ή την επόμενη
Καλά ναι δεν λεω παίζει κ αυτό που λες !! Τελικά είσαι μέσα όμως κ δεν έχει κάτι η δεν είσαι ;;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
μολις γαμησα παρτουζα 2 μοντελα που ηρθαν απο σαλονικη για να γαμηθουν στο ιδρυμα,δεν μπορουσαν να βρουν γαμιαδες εκει και ταξιδεψαν αθηνα,τωρα κανω διαλειμμα με κοκα κολα και πατατακια οπως ο φατσεας για να εχω δυναμη να γαμησω και τα υπολοιπα μοντελα που ειναι στο ιδρυμα,α μου ειπαν και ευχαριστω πολυ δεν ειχαν ξανανοιωσει τετοια ηδονη

1feb1d743261d410abf43564daa764bd019ac543.gif

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
μολις γαμησα παρτουζα 2 μοντελα που ηρθαν απο σαλονικη για να γαμηθουν στο ιδρυμα,δεν μπορουσαν να βρουν γαμιαδες εκει και ταξιδεψαν αθηνα,τωρα κανω διαλειμμα με κοκα κολα και πατατακια οπως ο φατσεας για να εχω δυναμη να γαμησω και τα υπολοιπα μοντελα που ειναι στο ιδρυμα,α μου ειπαν και ευχαριστω πολυ δεν ειχαν ξανανοιωσει τετοια ηδονη

1feb1d743261d410abf43564daa764bd019ac543.gif
Είσαι μέσα ρε φακιρη εσυ ;;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
481
Πόντοι
21
2-3 τύποι είναι απέξω και καπνίζουν, από το ύφος καταλαβαίνω ότι έχουν βαρεθεί. Φοβάμαι να ρωτήσω όμως μην πέσω πάνω στον Κωστάκη ΧΑ ΧΑ

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
481
Πόντοι
21
Κι επειδη είμαι καλός άνθρωπος και είναι η τυχερή σας μέρα, μόλις μπήκε ζευγάρι με τη κυρία να είναι καυλιτσα και άνετη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom