kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Θα εχει πιτογυρα και μπύρες τύπε στο Μοναστηράκι, το σινεμά θα είναι άδειοΘα έχει τίποτα σήμερα το μεσημέρι στο σινεμά αξίζει να πάμε;
Θα εχει πιτογυρα και μπύρες τύπε στο Μοναστηράκι, το σινεμά θα είναι άδειοΘα έχει τίποτα σήμερα το μεσημέρι στο σινεμά αξίζει να πάμε;
απο σαλαμινα ουτε με κιάλια δεν το βλεπεις ,,σηκωσε τα βρακια σου και γεια σουΘα εχει πιτογυρα και μπύρες τύπε στο Μοναστηράκι, το σινεμά θα είναι άδειο
Θα έρθεις σήμεραSorry, αλλά είμαι 33 και δεν πληρώνομαι darling
magi δεν σκας κ εσυ αποψε να γνωριστούμε μαναρι??απο σαλαμινα ουτε με κιάλια δεν το βλεπεις ,,σηκωσε τα βρακια σου και γεια σου
Ζουλαπι σε ψάχνουν, ετοίμασε τον κωλο σου για τους γαμιαδες του τσονταδικου και γεια σου.απο σαλαμινα ουτε με κιάλια δεν το βλεπεις ,,σηκωσε τα βρακια σου και γεια σου
Καυλα είσαι !!!Σήμερα είμαστε δυνατοί κατά τις 6:30 στο κέντρο;
Ωραία.. ας σχολιάσουμε κάτι λοιπόνΣχόλια!!! Λάθος μου!
Προς τι η αντιπαράθεση και η επιθετικότητα; Δεν έγινα συγκεκριμένος για κάποιο λόγο , κάνα δυο σημαίνει κάνα δυο. Πρόβλημα σου αν δεν το κατάλαβες.Κανε σιγουρη την ενημερωση σου.
Κανα δυο τι σημαινει;
κανενας;
ενας;
δυο;
Κοψε λιγο, σιγα την καυλα.
Ειχε ωραιο 2αρι βυζι, αλλα την μπυροκοιλια την ειδες;
Τα ναζακια με τα μαλλια επειδη ντρεποταν τα ειδες;
Οταν ποζαρε στην πορτα περναγες απο πισω της και κρυβοταν το ειδες;
Μαλλον οχι, γιατι οταν την πηρες χαμπαρι εσυ, ολα αυτα ηταν περασμενα.
Την πηρες χαμπαρι και καθησες μπαστακας μπροστα, κοβωντας το ματι των υπολοιπων, λες και ηταν κτημα σου.
Εκτος και αν ειχες πληρωσει για να την φερεις.
Τοτε πασο.
Την ακουσε ολο το σινεμα;
Δεν υπηρχαν και πολλα ατομα εκεινη την ωρα στο σινεμα.
Ησουν εσυ,
εγω,
ενας μαυρουλης με ασπρο φουτερ,
ο τυπος που του την ειπε ο δικος της,
ενας μεγαλης ηλικιας και κακος πουστης,
και ενας ποντικομουρης που δεν καταλαβαινε το οχι,
αντε να ηταν και αλλος ενας.
Μην εισαι τοσο υπερβολικος.
Δεν θα κερδισεις ποντους και μια ελευθερη εισοδο.
Τι να σχολιάσεις με αυτούς εδώ, είπα να γράψω τι έζησα και με έβγαλαν μυθοπλαστη...δεν έχουν το Θεό τους. Εσένα ποια η γνώμη σου?Ωραία.. ας σχολιάσουμε κάτι λοιπόν
παρελαση απο μοντελα που σε παρακαλανε να τις γαμησειςΈχουμε καμία ενημέρωση από μέσα για τώρα ;
Είσαι μέσα κ δεν παίζει τίποτα ε;παρελαση απο μοντελα που σε παρακαλανε να τις γαμησεις
Καλά ναι δεν λεω παίζει κ αυτό που λες !! Τελικά είσαι μέσα όμως κ δεν έχει κάτι η δεν είσαι ;;Γιατί πιστεύετε ότι αν παίζει φάση μέσα, όσοι είναι μέσα θα κάθονται στο κινητό τους, στο φόρουμ εδώ να σχολιάζουν και να ενημερώνουν?? Αντί να ασχολούνται με τη φάση μέσα. Πιο πιθανό να ενημερώσουν μετά ή την επόμενη
μολις γαμησα παρτουζα 2 μοντελα που ηρθαν απο σαλονικη για να γαμηθουν στο ιδρυμα,δεν μπορουσαν να βρουν γαμιαδες εκει και ταξιδεψαν αθηνα,τωρα κανω διαλειμμα με κοκα κολα και πατατακια οπως ο φατσεας για να εχω δυναμη να γαμησω και τα υπολοιπα μοντελα που ειναι στο ιδρυμα,α μου ειπαν και ευχαριστω πολυ δεν ειχαν ξανανοιωσει τετοια ηδονηΓιατί πιστεύετε ότι αν παίζει φάση μέσα, όσοι είναι μέσα θα κάθονται στο κινητό τους, στο φόρουμ εδώ να σχολιάζουν και να ενημερώνουν?? Αντί να ασχολούνται με τη φάση μέσα. Πιο πιθανό να ενημερώσουν μετά ή την επόμενη
Δεν είμαι μέσα, νοπ.Καλά ναι δεν λεω παίζει κ αυτό που λες !! Τελικά είσαι μέσα όμως κ δεν έχει κάτι η δεν είσαι ;;
Είσαι μέσα ρε φακιρη εσυ ;;μολις γαμησα παρτουζα 2 μοντελα που ηρθαν απο σαλονικη για να γαμηθουν στο ιδρυμα,δεν μπορουσαν να βρουν γαμιαδες εκει και ταξιδεψαν αθηνα,τωρα κανω διαλειμμα με κοκα κολα και πατατακια οπως ο φατσεας για να εχω δυναμη να γαμησω και τα υπολοιπα μοντελα που ειναι στο ιδρυμα,α μου ειπαν και ευχαριστω πολυ δεν ειχαν ξανανοιωσει τετοια ηδονη