Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Χθες κατα τις 21:00 ηρθε το γνωστο μιλφακι και εκανε χαρουμενο ολο το σινεμα στους καναπεδες της κεντρικης αιθουσας, εβαλε διχτυοτο καλσον με κοκκινο τακουνι και κοκκινο σουτιεν και δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο

Χθες κατα τις 21:00 ηρθε το γνωστο μιλφακι και εκανε χαρουμενο ολο το σινεμα στους καναπεδες της κεντρικης αιθουσας, εβαλε διχτυοτο καλσον με κοκκινο τακουνι και κοκκινο σουτιεν και δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο
Ποιο είναι αυτό αγαπητέ ; Δώσε φώτα παρακαλώ !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
...κοταρα της παρλας..τοση φασαρια ουτε αριθμο ουτε προσωπο και θες καυγα ..φαε το αυγο σου και ξανα ελα ..
Άσε ρε τσαμπουκαλου της πουτσ@ς. Θες και τηλεφώνημα προσωπικό για να έρθεις κάπου, στο εγραψα δημόσια,δεν ήρθες ποτέ, ζουλαπι. Τράβα γ@μησου τώρα και μπούλο από το θρεντ, φράγκο κότα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Άσε ρε τσαμπουκαλου της πουτσ@ς. Θες και τηλεφώνημα προσωπικό για να έρθεις κάπου, στο εγραψα δημόσια,δεν ήρθες ποτέ, ζουλαπι. Τράβα γ@μησου τώρα και μπούλο από το θρεντ, φράγκο κότα.
κανε μπανιο αρωματισου και γινε ανθρωπος ...οπως βλεπεις εσυ κρύβεσαι εγω οχι...εσυ κρυβεσαι γιατι κανεις ολο μαλακιες ...εγω δεν κρυβομαι διοτι αντιμετοπιζω την διαφορετικοτητα με πολιτισμο...αν παλι δεν οπως στην περιπτωση σου ..η θα το βουλωσεις η θα πρεπει να εμφανιστεις ...και οχι να παιζεις κρυφτουλι..

εδωσες μια διευθηνση και ειπες οταν φτασω να πω ειμαι η μαγκι που στα ντουβαρια η στη γειτονιά :2funny:

θες και να πω δεν ερχομαι για κουβεντα μωρη σαπια...:coffee:

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ REPORT KWSTAKI KAI MAGI !!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ADMIN ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ !!!

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Αν και την απάντηση την έδωσε από κάτω η Παυλίνα θα στο πω και εγώ.
Ο άλλος είναι γνωστός μπαχαλακης. Η μαγκυ δεν χρειάζεται να το συνεχίζει γιατί χάνει το δίκιο της.
Καταρχην δεν διαφωνω μαζι σου ουτε υπαρχει αυτη η προθεση. Για αυτο ειπα και εγω ''φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης'' επειδη ο κλανιαρης ο κωστακης εχει γαμησει ολα τα νηματα. Οπου και να μπεις να διαβασεις θα δεις οτι πεταγεται σαν την κλανια και μονιμως κραζει τους παντες. Απο την αλλη η Μαγκι εχει ενα ορθο λογο με επιχειρηματα και ωραιο χιουμορ. Αυτο εννοουσα και τιποτα αλλο λεγοντας σου οτι στον κωστακη επρεπε να την πεσεις που το ξεκινησε ολο αυτο και οχι στην Μαγκι.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

xazo786

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2023
Like
34
Πόντοι
0
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΞΕ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Καταρχην δεν διαφωνω μαζι σου ουτε υπαρχει αυτη η προθεση. Για αυτο ειπα και εγω ''φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης'' επειδη ο κλανιαρης ο κωστακης εχει γαμησει ολα τα νηματα. Οπου και να μπεις να διαβασεις θα δεις οτι πεταγεται σαν την κλανια και μονιμως κραζει τους παντες. Απο την αλλη η Μαγκι εχει ενα ορθο λογο με επιχειρηματα και ωραιο χιουμορ. Αυτο εννοουσα και τιποτα αλλο λεγοντας σου οτι στον κωστακη επρεπε να την πεσεις που το ξεκινησε ολο αυτο και οχι στην Μαγκι.
ο χωρος ειναι υπεροχος ειδικα με παρέα...θελουν καποιοι να με μπλοκαρουν γιατι προσπαθει να κανει το κτηριο τσαρδι κααι να τραμπουκιζει εδω τους παντες καιι να νομιζουμε ολοι οτι ειναι μπιχλα και σαβουρα ...

οποτε αν θελατε να υπαρχει ισοροπια χωρις τραμπουκισμους εσεις που ταχα κουραστηκατε θα διαβαζατε πριν να πειτε...και στην τελικη σκασιλα μου ο τραμπουκος της δεκαρας...

εμενα με νοιαζει οτι συζηταμε για ωραιες βραδιες και να εχουμε ωραίες μερες με θεματα ευστοχα και οχι για αερια του κωστακη και φαπες χωρις συναινεση
..

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Σίγουρα ο κάθε επιχειρηματίας κάνει κουμάντο στο μαγαζι του. Από την άλλη όμως επειδή στόχος κάθε επιχείρησης είναι το κέρδος το να προσέφερε κάτι παραπάνω με events νομίζω μόνο κέρδος θα έφερνε.
Προσωπικά το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι τι κέρδος έχει η κάθε επιχείρηση. Αυτόν τον πονοκέφαλο τον αφήνω στον ιδιοκτήτη του χώρου. Εμένα με ενδιαφέρει να επισκέπτομαι τους διάφορους χώρους και να περνάω καλά.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ REPORT KWSTAKI KAI MAGI !!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ADMIN ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ !!!
ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΜΑΓΚΕΣ..

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΞΕ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
Βουτα σε αλεύρι η άσβεστη και θα σε βάλουν

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Ποιο ειναι το προβλημα σου τυπε;
Μπηκες να μας πιπιλησεις τα μπαλακια των αυτιων για να σνομπαρουμε και να μην παει κανεις στο μαγαζι;

Προσωπικα εχω πετυχει μετρημενες φορες σκουρους οπως αναφερεις τον εαυτο σου και ηταν στο ταμειο ο ηλικιωμενος που επισης αναφερεις.

Το Σεπτεμβριο πετυχα και γυφτο μαζι με γυφτισσα, ξενοι και αυτοι, που η μυρωδια του τρακτερ και του χωραφιου ερχοταν απο το ταμειο μεχρι τους καναπεδες του dark room στον επανω οροφο.

Αρα παιξε σωστα τα χαρτια σου.
Η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
Μην τρελαίνεσαι τύπε σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, και όχι στο φόρουμ της αθηναϊκής ελληνικής λέσχης

xazo786

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2023
Like
34
Πόντοι
0
Ποιο ειναι το προβλημα σου τυπε;
Μπηκες να μας πιπιλησεις τα μπαλακια των αυτιων για να σνομπαρουμε και να μην παει κανεις στο μαγαζι;

Προσωπικα εχω πετυχει μετρημενες φορες σκουρους οπως αναφερεις τον εαυτο σου και ηταν στο ταμειο ο ηλικιωμενος που επισης αναφερεις.

Το Σεπτεμβριο πετυχα και γυφτο μαζι με γυφτισσα, ξενοι και αυτοι, που η μυρωδια του τρακτερ και του χωραφιου ερχοταν απο το ταμειο μεχρι τους καναπεδες του dark room στον επανω οροφο.

Αρα παιξε σωστα τα χαρτια σου.
Η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση.
ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΥΠΕ.