agori4wrimous
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σημερα κατα τις 8 θα στησω την κωλαρα μου σε καμπινα. Θα φοραω στρινγκακι.
Καλησπεραα!Θα επισκεφτω το σινεμα την Παρασκευη το βραδυ μετα τις 8,θα μεινω με γυναικεια εσωρουχα και θα κανω βολτα να με δειτε,αν θελει καποιος ενεργητικος μπορει να περασει.
Μας γαμησες τη ψυχολογια!!Ακυρο για σημερα τελικα.
Από τη στιγμή που δηλώθηκε εδώ επισήμως, δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησηςΑκυρο για σημερα τελικα.
Ειναι πολυ πιθανο να παω αυριο το απογευμα. Θα ενημερωσω αυριο για σιγουρα.Από τη στιγμή που δηλώθηκε εδώ επισήμως, δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης
Η γνωστή κότα τύπε, έφαγε όμως τις σφαλιάρες του και το βούλωσε.Δεν ηρθε ο αλλος ο μαγκας ο πολλα βαρυς να σε ρωτησει αν ειχε
καμμια γυναικα μεσα?
Τύπισσα μήπως καθοσουν στην δεύτερη καμπίνα του πάνω ορόφου και είχες αφήσει ανοιχτό το πορτάκισμρ απο τις 8 κ μετα
οπισθια αριστουργημασμρ απο τις 8 κ μετα
Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε τα ζόμπι τύπισσα.Σήμερα κατά τις 8 θα επισκεφθώ το σινεμά.
Όταν λες φίλε νωρις βραδάκι τι ώρα ακριβώς; Γιατί το cross το είδα αλλά milf οχιΧθες νωρίς το βραδάκι το γνωστό μιλφ χάρισε απλόχερα ηδονή και καύλα. Μπράβο σας!!! Το κροσάκι στην δεύτερη καμπίνα διακριτικό και περιποιημένο παρότι δεν είναι το ζητούμενο μου τα κρος απλά το αναφέρω ως συμπεριφορά ότι δεν ενόχλησε με την στάση του.
Ποία milf; Η κοκκινομάλλα με τις παρτουζες???Χθες νωρίς το βραδάκι το γνωστό μιλφ χάρισε απλόχερα ηδονή και καύλα. Μπράβο σας!!! Το κροσάκι στην δεύτερη καμπίνα διακριτικό και περιποιημένο παρότι δεν είναι το ζητούμενο μου τα κρος απλά το αναφέρω ως συμπεριφορά ότι δεν ενόχλησε με την στάση του.