You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 236
- Πόντοι
- 20
Πολυ πιθανο κι εγω να παω την Παρασκευη το βραδυ. Θα ενημερωσω για σιγουρα.Θα επισκεφτω το σινεμα την Παρασκευη το βραδυ μετα τις 8,θα μεινω με γυναικεια εσωρουχα και θα κανω βολτα να με δειτε,αν θελει καποιος ενεργητικος μπορει να περασει.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 736
Σημερα περασα για λιγο απο την αίθουσα με την τσόντα και ανέβηκα πανω στις καμπίνες εδεσα το νεαρο στη γωνια του.... απλωσα πετσετουλα και αρχισα να αυνανίζομαι αφήνοντας στην αρχη τα 2 παραθυρα ανοιχτα για να μας παίρνουν ματι ...ο νεαρος ειχε ιδρωσει απο το αγχος του κατι που με καυλωνε ακομα ποιο πολυ...ετσι οπως τον ειχα δεσει του ελεγα για τους αντρες που τον παιζουν ενω με εβλεπαν να χαιδευω τις καυλες μου ..ηθελε τοσο πολυ να με γλύψει αλλα φυσικα ειναι σε στερηση οργασμου και απαγορεύεται..αφου αφησα τα ζουμια μου να τρεξουν μπροστα του τον εβαλα να με σκουπίσει με το κιλοτάκι μου το οποιο εδωσα απο τα παραθυρακια να το μυρίσουν .. Έπειτα τον κατέβασα στο υπόγειο και τον τοποθετησα στο glory hole... ειναι ενα σημείο που καθετε το ατομο και απο τις τρύπες οι εξω βαζουν το πεος και απο μεσα κανει στοματικο και αμα θες και το αναποδο χωρις να βλεπει ο ενας τον αλλον...ο νεαρος ηθελε τοσο πολυ να χυσει αλλα το απαγορευσα ..... μετα ηρθε ενας και τον κοίταζε σαν αρνακι γαλακτος εκει του ειπα να ανεβάσει το φερμουαρ και την επομενη με το κλουβι του.. αλλα οι καμπινες πανω ειναι σουπερ ,παραθυράκια απο το πλαι να σε βλεπουν η να βλεπεις και παράθυρο μπροστα που αμα θες τα κλείνεις και ολα ....ωραία περασα ..
kostisioannina
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αυριο πρωι θα ειμαι εκεί με το άνοιγμα αν θέλει κανεις....
Ποτέ έγινε αυτό ;Απόψε παρά το γεγονός οτι έσκασε ζευγάρι που γούσταρε παιχνίδι... ο κόσμος ήταν το λιγότερο παπάρες... φωνάζαν, κοροϊδεύαν, ο άλλος αφού τον τσιμπούκωσε έλεγε αριστερα και δεξιά "ε δε λέει και πολλά" αλλά σαν ελεϊνό ζομπι πρωτος προσπαθούσε να χωθεί... απο τις λίγες βραδιές που ο κόσμος ήταν απαράδεκτος!
Γιατί νά μήν μπορείς???εγώ που είμαι 17 υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μπω?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 736
εγώ που είμαι 17 υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μπω?
Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει...Η ...τι εχεις Γιάννη ? οτι ειχα παντα...Γιατί νά μήν μπορείς???
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
καβλιαρα !!!! για γλυψιμο και τα παντα ολαΣημερα περασα για λιγο απο την αίθουσα με την τσόντα και ανέβηκα πανω στις καμπίνες εδεσα το νεαρο στη γωνια του.... απλωσα πετσετουλα και αρχισα να αυνανίζομαι αφήνοντας στην αρχη τα 2 παραθυρα ανοιχτα για να μας παίρνουν ματι ...ο νεαρος ειχε ιδρωσει απο το αγχος του κατι που με καυλωνε ακομα ποιο πολυ...ετσι οπως τον ειχα δεσει του ελεγα για τους αντρες που τον παιζουν ενω με εβλεπαν να χαιδευω τις καυλες μου ..ηθελε τοσο πολυ να με γλύψει αλλα φυσικα ειναι σε στερηση οργασμου και απαγορεύεται..αφου αφησα τα ζουμια μου να τρεξουν μπροστα του τον εβαλα να με σκουπίσει με το κιλοτάκι μου το οποιο εδωσα απο τα παραθυρακια να το μυρίσουν .. Έπειτα τον κατέβασα στο υπόγειο και τον τοποθετησα στο glory hole... ειναι ενα σημείο που καθετε το ατομο και απο τις τρύπες οι εξω βαζουν το πεος και απο μεσα κανει στοματικο και αμα θες και το αναποδο χωρις να βλεπει ο ενας τον αλλον...ο νεαρος ηθελε τοσο πολυ να χυσει αλλα το απαγορευσα ..... μετα ηρθε ενας και τον κοίταζε σαν αρνακι γαλακτος εκει του ειπα να ανεβάσει το φερμουαρ και την επομενη με το κλουβι του.. αλλα οι καμπινες πανω ειναι σουπερ ,παραθυράκια απο το πλαι να σε βλεπουν η να βλεπεις και παράθυρο μπροστα που αμα θες τα κλείνεις και ολα ....ωραία περασα ..
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.155
- Πόντοι
- 4.926
Φιλαράκι, το μαγαζί δεν ζητάει ταυτότητα, για λόγους διακριτικότητας. Εάν είσαι 17 και μοιάζεις 20άρης, δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Εάν, όμως, μοιάζεις με 15χρονο, θα φας πόρτα.εγώ που είμαι 17 υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μπω?
gambros
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 292
- Πόντοι
- 0
Όνειρο το χω να μπω σε τσοντάδικο και να δω γυναίκα να παίζει με τα χειλάκια τηςΣημερα περασα για λιγο απο την αίθουσα με την τσόντα και ανέβηκα πανω στις καμπίνες εδεσα το νεαρο στη γωνια του.... απλωσα πετσετουλα και αρχισα να αυνανίζομαι αφήνοντας στην αρχη τα 2 παραθυρα ανοιχτα για να μας παίρνουν ματι ...ο νεαρος ειχε ιδρωσει απο το αγχος του κατι που με καυλωνε ακομα ποιο πολυ...ετσι οπως τον ειχα δεσει του ελεγα για τους αντρες που τον παιζουν ενω με εβλεπαν να χαιδευω τις καυλες μου ..ηθελε τοσο πολυ να με γλύψει αλλα φυσικα ειναι σε στερηση οργασμου και απαγορεύεται..αφου αφησα τα ζουμια μου να τρεξουν μπροστα του τον εβαλα να με σκουπίσει με το κιλοτάκι μου το οποιο εδωσα απο τα παραθυρακια να το μυρίσουν .. Έπειτα τον κατέβασα στο υπόγειο και τον τοποθετησα στο glory hole... ειναι ενα σημείο που καθετε το ατομο και απο τις τρύπες οι εξω βαζουν το πεος και απο μεσα κανει στοματικο και αμα θες και το αναποδο χωρις να βλεπει ο ενας τον αλλον...ο νεαρος ηθελε τοσο πολυ να χυσει αλλα το απαγορευσα ..... μετα ηρθε ενας και τον κοίταζε σαν αρνακι γαλακτος εκει του ειπα να ανεβάσει το φερμουαρ και την επομενη με το κλουβι του.. αλλα οι καμπινες πανω ειναι σουπερ ,παραθυράκια απο το πλαι να σε βλεπουν η να βλεπεις και παράθυρο μπροστα που αμα θες τα κλείνεις και ολα ....ωραία περασα ..
zempelikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
θα παίξει κανένα ζευγάρι;;; να έρθουμε;;;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Χθες το βράδι μετά τις 24:00 ήμασταν μαζεμένα τα γνωστά ζόμπι,οι ταινίες στην κεντρική αίθουσα ήταν αδιάφορες μιας και τις είχα ξαναδεί όλες κι έτσι αραζα περισσότερο απ' έξω. Σε κάποια φάση ακριβώς μπροστά από το τσονταδικο έγινε πέσιμο από ασφαλιτες σ έναν βρωμιάρη που δεν ήξερε πολλά ελληνικά,αφού τον άφησαν να φύγει άραξαν για λίγο και κοιτούσαν το τσονταδικο, ο ένας ήταν μάλλον θαμώνας γιατί εξηγούσε στους υπόλοιπους τι έπαιζε μέσα . Λίγο πριν το κλείσιμο εμφανιστηκε ένα γεροκρος από το υπόγειο και τσιμπουκωσε έναν μπουχεσα που βαριανασαινε. Κάτι άλλο σε θυλυκο δεν παρατήρησα
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 445
- Πόντοι
- 21
Πάντως στις περιγραφές ο Κωστάκης είναι άπαιχτος.Χθες το βράδι μετά τις 24:00 ήμασταν μαζεμένα τα γνωστά ζόμπι,οι ταινίες στην κεντρική αίθουσα ήταν αδιάφορες μιας και τις είχα ξαναδεί όλες κι έτσι αραζα περισσότερο απ' έξω. Σε κάποια φάση ακριβώς μπροστά από το τσονταδικο έγινε πέσιμο από ασφαλιτες σ έναν βρωμιάρη που δεν ήξερε πολλά ελληνικά,αφού τον άφησαν να φύγει άραξαν για λίγο και κοιτούσαν το τσονταδικο, ο ένας ήταν μάλλον θαμώνας γιατί εξηγούσε στους υπόλοιπους τι έπαιζε μέσα . Λίγο πριν το κλείσιμο εμφανιστηκε ένα γεροκρος από το υπόγειο και τσιμπουκωσε έναν μπουχεσα που βαριανασαινε. Κάτι άλλο σε θυλυκο δεν παρατήρησα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.081
- Πόντοι
- 34.538
Δεν ηρθε ο αλλος ο μαγκας ο πολλα βαρυς να σε ρωτησει αν ειχεΧθες το βράδι μετά τις 24:00 ήμασταν μαζεμένα τα γνωστά ζόμπι,οι ταινίες στην κεντρική αίθουσα ήταν αδιάφορες μιας και τις είχα ξαναδεί όλες κι έτσι αραζα περισσότερο απ' έξω. Σε κάποια φάση ακριβώς μπροστά από το τσονταδικο έγινε πέσιμο από ασφαλιτες σ έναν βρωμιάρη που δεν ήξερε πολλά ελληνικά,αφού τον άφησαν να φύγει άραξαν για λίγο και κοιτούσαν το τσονταδικο, ο ένας ήταν μάλλον θαμώνας γιατί εξηγούσε στους υπόλοιπους τι έπαιζε μέσα . Λίγο πριν το κλείσιμο εμφανιστηκε ένα γεροκρος από το υπόγειο και τσιμπουκωσε έναν μπουχεσα που βαριανασαινε. Κάτι άλλο σε θυλυκο δεν παρατήρησα
καμμια γυναικα μεσα?
Τελευταία τροποποίηση:
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 236
- Πόντοι
- 20
Αυριο απογευμα μετα τις 8 θα παμε στο σινεμα εγω με μια φιλη κρος. Καθαριοτητα, υγεια και διακριτικοτητα απαιτουνται.
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Εγώ δε θα έρθω παιδιά.
Μια και ενημερώνετε και οι άλλοι, είπα να ενημερώσω κι εγώ
Μια και ενημερώνετε και οι άλλοι, είπα να ενημερώσω κι εγώ
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 206
μονο αυτα?λιγα ζηταςΑυριο απογευμα μετα τις 8 θα παμε στο σινεμα εγω με μια φιλη κρος. Καθαριοτητα, υγεια και διακριτικοτητα απαιτουνται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι εγινε τελικα?σου πηραν την παρθενια?Θα είμαι εκεί σήμερα στης 11 το βράδυ είμαι 28 και πάω πρώτη φορά σε σεξ σινεμα
Η διακριτικότητα να ξέρεις είναι και αυτή που χαρακτηρίζει τα ζόμπι του μαγαζιού…. Αυριο απογευμα μετα τις 8 θα παμε στο σινεμα εγω με μια φιλη κρος. Καθαριοτητα, υγεια και διακριτικοτητα απαιτουνται.
Θα προχωράτε και θα έχετε και μια ουρά από διακριτικά ζόμπι πίσω!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις