MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 959
- Πόντοι
- 366
Ξερουμε αν πηγε downtown ή η φωτο ειναι ακυρη. Αν ξερει κανεις μυστης να μας πει. ΕυχαριστώΛυσσαξτε
Ξερουμε αν πηγε downtown ή η φωτο ειναι ακυρη. Αν ξερει κανεις μυστης να μας πει. ΕυχαριστώΛυσσαξτε
Blue vision είναι αγαπητεΞερουμε αν πηγε downtown ή η φωτο ειναι ακυρη. Αν ξερει κανεις μυστης να μας πει. Ευχαριστώ
να φανταστω downtown δεν θα ξαναπας???Δεν εβγαλες καμια ανακοινωση τπτ?Blue vision είναι αγαπητε
Αν είσαι και σήμερα εκεί πες μουΛυσσαξτε
Τύπε αν δεν πάρεις απάντηση τράβα απ' έξω να κάνεις τον σκοπό και να ρωτάς αυτούς που μπαινοβγαίνουν μήπως την είδαν,βλάκα.Αν είσαι και σήμερα εκεί πες μου
Σιγά το μύστη. Αμφιβάλλω αν πατάει και ποτέ.O Κωστάκης ειναι μυστης του τσοντάδικο υ είναι μυθική φιγουρα όπως και όλοι μας εδώ μέσα. Μόλις ανατείλει χανόμαστε κ επανεμφανιζομαστε από το απόγευμα και μετά!
Εγώ είμαι μυστης των κωλομπαρων χεχε
Τύπε αν συναντηθούμε για να με αναγνωρίσεις θα σε χαιρετήσω έτσι 'με θυμάσαι ρε πουστη?'Σιγά το μύστη. Αμφιβάλλω αν πατάει και ποτέ.
Και θα σου πω: "όχι ρε μαλάκα".Τύπε αν συναντηθούμε για να με αναγνωρίσεις θα σε χαιρετήσω έτσι 'με θυμάσαι ρε πουστη?'
Gang δεν ειναι δημοσιο ουρητήριο...οποτε δεν θα λαβει το χαρτακι του στην εισοδο ..Καλή και η όσφρηση αρκεί να μη σκάσει εκει μέσα ο Σάκης ΡΟυβάς του Πειραιά ή κάνας Τανζανος που έχει να κανει μπάνιο καναν μήνα.
εχει καριεριστες της φαπας ,του αυνανισμου .του μπηχτερ του δηθεν και πολλα αλλα ..καταλαβες Gang
δεν ειναι απαραίτητο να σου την γαμησουν...αλλα ναι οκ εχεις τα δικα σου γουστα και πλέον μετα απο τοσα χρονια τις δικες σου συνήθειεςΕχω καταλάβει το πνεύμα του τσοντάδικου για αυτο και δεν πάω. Εγω ειμαι για άλλα σκηνικά. Και όπως εγραψες και τις προάλλες δεν θα έπαιρνα εγω την ευθύνη να κάνω τον 'αστυνομο' αμα πήγαινα με γκόμενα.
Και γιατι τη γκόμενα που θα πήγαινα εγω να τη γαμήσουν και άλλοι ; αυτοι θα μου έφερνα μουνάκια να πηδήξω εγώ ; οποτε και μόνο που σκέφτομαι έτσι δεν ειμαι κατάλληλος για το σινεμά.
Θα μ άρεσε διπλό τριπλό παιχνίδι σε κανα ξενοδοχείο κεκλεισμένων των θυρών... αντε εγω και αλλες 2 γυναίκες. Και ας ήταν και μια αφέντρα μέσα (αλλα οχι σε μένα) στη γυναίκα.
δεν ειναι απαραίτητο να σου την γαμησουν...
αλλα ναι οκ εχεις τα δικα σου γουστα και πλέον μετα απο τοσα χρονια τις δικες σου συνήθειες
Gang το να εισαι αληθινος ειναι αίσθηση ελευθεριας ..εντάξει ναι οκ... μπαίνεις και σε μια καμπίνα.
Αυτο ειναι ωραία φαντασίωση. Ως εκεί όμως. Ειμαι κτητικός με τις γκόμενες ( σε λογικά πλαίσια)
και δεν θα έδινα κάποια να τη πηδήξει άλλος. Οσο καιρο παίζει μαζί μου.
Χρόνια χελιδόνια που πεταξανεεεε χαχα
ρισπέκτ απο μένα Μάγκι που σχολιάζεις φάτσα φόρα και γραφεις κριτικές με τη σελ΄φι σου.
Ειπαμε εισαι και εσυ ιερό μεγαθήριο του μπού