sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Έκανε καμία φάση το ζευγαρι;Live: ένα ζευγάρι στο μπροστά καναπέ που προς το παρών δεν κάνει παιχνίδι.. στα υπόλοιπα ψιλό γεμάτο με τον κλασικό κόσμο…
Έκανε καμία φάση το ζευγαρι;Live: ένα ζευγάρι στο μπροστά καναπέ που προς το παρών δεν κάνει παιχνίδι.. στα υπόλοιπα ψιλό γεμάτο με τον κλασικό κόσμο…
Γιατι του επετρεψες να καθησει;Πλησιάζουν φίλε, και μάλιστα προκλητικά και ενοχλούν. Πρόσφατα είχα περάσει, δεν βλέπω κάποιο ζευγάρι και λέω να πάω να καθίσω να δω την τσόντα μόνος μου. Σε ένα λεπτό είχε καθίσει ένας δίπλα μου και με κοιτούσε κατάματα έντονα... Από την μία ήθελα να τον αρπάξω, από την άλλη μάλλον έτσι επικοινωνούν εκεί...
Ρε φίλε όταν έκανα την τσάρκα και πήγα να δω την τσόντα αφού δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον. Δεν μπορούσαν να το καταλάβουν. Έπρεπε να έρθουν και εκεί;Γιατι του επετρεψες να καθησει;
Οσο τους αγνοεις, καταλαβαινουν οτι δεν ενδιαφερεσαι!
Ναι, ειναι μερικοι που καθονται σαν τα πρεζακια επανω απο το κεφαλι σου και περιμενουν να τους κανεις νευμα να καθησουν διπλα σου.
Τους αγνοεις και αυτοι επιμενουν, τοτε τους λες οτι δεν χρειαζεσαι κατι απο αυτους, κανουν μεταβολη και απολαμβανεις την τσοντα!
Μαθε να κοιτας περα απο αυτους οταν τους συναντας, στο διαδρομο, στις σκαλες, στην αναγνωριστικη σου, ετσι σε σταμπαρουν και μυριζονται οτι δεν ψηνεσαι για πολλα!
Τύπε τα σκληρά πουσταρια του τσονταδικου κόβουν ολοήμερο κάθε μέρα και αναζητούν πεινασμένα μια πουτσ@ να μπει στον κωλο τους. Δεν μπορείς να τους αλλάξεις αυτήν την συνήθεια.Ρε φίλε όταν έκανα την τσάρκα και πήγα να δω την τσόντα αφού δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον. Δεν μπορούσαν να το καταλάβουν. Έπρεπε να έρθουν και εκεί;
Τα "ζόμπυ" είναι απλώς μια λέξη για να περιγράψει όσους διψούν για σεξ, όπως και ένα ζόμπυ διψά για αίμα. Λέγεται με δόση χιούμορ και υπερβολής. Αναφέρεται και σε όσους τρέχουν από πίσω μόλις δουν γυναίκα ή ζευγάρι. Προφανώς, δεν είναι δικό τους το μαγαζί. Αντιθέτως, γίνεται προσπάθεια να εξαφανιστούν από το μαγαζί, ασχέτως που εδώ κάποιοι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη λέξη αυτή. Έχω πάει κατά καιρούς με 3-4 διαφορετικές γυναίκες. Και έχω βρεθεί τουλάχιστον 10 φορές σε παρόμοια σκηνικά. Να ξέρεις πως τους όρους τους βάζει ο άντρας του ζευγαριού. Τόσο απλά. Τώρα, αν πας για πρώτη φορά, ίσως είναι καλύτερο να πας μια ώρα που δεν θα έχει πολύ κόσμο για να νοιώθεις πιο άνετα. Εγώ έτσι έκανα. Απόφυγε τα βράδια Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακή.Gang σύνελθε ...αυτα οχι σε εμανα ..αμα ηθελα σπιτι η ξενοδοχειο τον ξερω τον δρομο ..ρωταω συγκεκριμενα πραγματα...εμαθα οτι ειναι ωραιο μαγαζι και οι μουνιτσες μου θελουν βολτα αρσενικες και θηλυκές και θελουν εκει ...οποτε εδω ηρθα να ρωτησω τα ζομπι αν ειναι δικο τους το μαγαζι , αν οχι να τους αγνοησω και να παω ...απλο
Τύπε του μαγαζιου είσαι?? Να τα βάλεις και στο σάιτ αυτά γιατί έχετε καιρό να το ανανεώσετεΛοιπον θα προσπαθησω να τα πω απλα τα πραγματα..
1 .ο χωρος ειναι φανταστικος και η αίσθηση να βλεπεις τσοντα σε τοσο μεγαλη οθόνη ειναι μοναδικη!!!
2. οι επιβήτορες του χωρου σε ετοιμότητα και για ολα τα γουστα
3. ειναι χωρος που πας με μια φαντασιωση και φευγεις με αλλες 10
4. Ο χωρος δεν ειναι βρωμικος αλλα επειδή ειναι σκοτεινος σε πολλα σημεία καλο ειναι για εμας τους λοξούς με την καθαριοτητα να εχουμε μια πετσετουλα οπως και στα γυμναστήρια..
5. εγω καυλες για νορμαλ πραγματα εχω σπάνια οποτε οταν θα θελω να ρίξω τα ζουμια μου θα σας προτιμήσω..
6.. σοβαρευτητε εχουμε ενα χωρο που κάποιοι ουτε στον υπνο τους
7. θα έχουμε ωραίο χειμώνα..
Έλεος μην αρχίσετε τους τσακωμούς παλι
κωστακι εχεις καλα γονατα? αν οχι πουλοΤύπε του μαγαζιου είσαι?? Να τα βάλεις και στο σάιτ αυτά γιατί έχετε καιρό να το ανανεώσετε
Τύπε στα γόνατα μου σας έχω μεγαλώσει πολλούς μ@λακες εδώ μέσα, είναι ανθεκτικά σαν ατσάλι. Φαπα τώρα και μπούλο από το θρεντ,βλάκα.κωστακι εχεις καλα γονατα? αν οχι πουλο
κωστακι και καθε κωστακι ..ο χωρος δεν ειναι για την πάρτι σου και μονο ..δεν σε ένοιαξε καν οτι μας στέρησες το χωρο με τις παπατζες σου..οποτε απο την στιγμη που μας κατουρας η ευγένεια τελος .. τωρα πες στον εαυτο σου για να το συνηθίζει εγω θα ειμαι το δωρακι σου για της παπατζες..παει το τσαρδι σου ..Τύπε στα γόνατα μου σας έχω μεγαλώσει πολλούς μ@λακες εδώ μέσα, είναι ανθεκτικά σαν ατσάλι. Φαπα τώρα και μπούλο από το θρεντ,βλάκα.
Ναι τυπε, το δωράκι μου όντως θα είναι το κωλαρακι σου που θα γλενταω κάθε μέρα. Φαπα και πουτσ@ εδώ μέσα, όπως σας έχω μάθει τόσο καιρό. Πάρε άλλη μια τώρα για την μ@λακια που έγραψεςκωστακι και καθε κωστακι ..ο χωρος δεν ειναι για την πάρτι σου και μονο ..δεν σε ένοιαξε καν οτι μας στέρησες το χωρο με τις παπατζες σου..οποτε απο την στιγμη που μας κατουρας η ευγένεια τελος .. τωρα πες στον εαυτο σου για να το συνηθίζει εγω θα ειμαι το δωρακι σου για της παπατζες..παει το τσαρδι σου ..
ακου κωστακι καλο μου ...η λεξη κωλαρακι να ξερεις εδω δεν σε βοηθαει ..η λεξη γλεντι επισης εδω δεν σε βοηθαει...παμε για τις φαπες και την πουτσ@.. ..Η φαπα και η πουτσα ειναι τεχνη ..αν λοιπον ηταν στα χαρίσματα σου δεν θα διαβαζαμε τοση παπατζα...Ναι τυπε, το δωράκι μου όντως θα είναι το κωλαρακι σου που θα γλενταω κάθε μέρα. Φαπα και πουτσ@ εδώ μέσα, όπως σας έχω μάθει τόσο καιρό. Πάρε άλλη μια τώρα για την μ@λακια που έγραψες
ακου κωστακι καλο μου ...η λεξη κωλαρακι να ξερεις εδω δεν σε βοηθαει ..η λεξη γλεντι επισης εδω δεν σε βοηθαει...παμε για τις φαπες και την πουτσ@.. ..Η φαπα και η πουτσα ειναι τεχνη ..αν λοιπον ηταν στα χαρίσματα σου δεν θα διαβαζαμε τοση παπατζα...
παμε τωρα να δουμε το δικο μου κωλαρακι οπως λες ...
κωστακι πες οτι γαμησες σε ολη σου την ζωη 500 φορες ..εγω θα σου πω μονο για τα τελευταία 10 χρονια ο αριθμος βγαίνει δεκαπλασιος απο τον δικο σου....αυτο συμβαίνει γιατι εκτος απο την καυλα μου ειναι και η δουλεια μου ..οποτε ως γυναίκα επιβήτορας σε στελνω μαζι με τα πρεκια...
Gang οι γυναίκες (πελάτισσες) συνήθως απαγορεύεται να μπαίνουν σε μπουρδελα και στουντιο ..οποτε προτιμάω να εχω αυτα τα μαγαζια που εχω τοσα χρονια και περνάω σουπερ και ας μην γραφω κριτικές ..εξάλλου αυτα που εχω πετύχει τοσα χρονια μαζι τους αν τα ζητήσεις ως υπηρεσια δεν πρόκειται ουτε για αστειο να δεχθουν ..οποτε ανουσιο ..Ναι τύπισα αλλα στις κριτικές είσαι σε μον΄ψηφιο νούμερο ακόμη... οπότε τσάκω μια φάπα.
χαχα
χιούμορ κάνω
Gang οι γυναίκες (πελάτισσες) συνήθως απαγορεύεται να μπαίνουν σε μπουρδελα και στουντιο ..οποτε προτιμάω να εχω αυτα τα μαγαζια που εχω τοσα χρονια και περνάω σουπερ και ας μην γραφω κριτικές ..εξάλλου αυτα που εχω πετύχει τοσα χρονια μαζι τους αν τα ζητήσεις ως υπηρεσια δεν πρόκειται ουτε για αστειο να δεχθουν ..οποτε ανουσιο ..
τωρα οσο χειμωνιάζει θα αρχίσω ξανα τις βολτες και στα υπόλοιπα μέρη ..