level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 490
- Πόντοι
- 21
Θυμάσαι μια παλιά διαφήμιση του Jumbo? κράζεις?? Θαυμάζεις!!!
δεν την βλεπω την μπιανκα ετοιμη για να ζησει τις εντονες συγκινησεις που προσφερει το αθηναικον,αν κολλαει να φασωθει στο νταουνταουν δεν ειναι ετοιμη να την χυσουν ακαποτα στο μπουντρουμι της ηδονης και του πονου οι διασημοι γαμιαδες του αθηναικου ο τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και οι αστεγοι που κοιμουνται στις καβατζες του ιδρυματοςΤύπισσα @cdBIANCA τα έχουμε ξαναπεί, οι θαμώνες αυτού του τσονταδικου προτιμούν τις γυναίκες με μουνι και τ αγόρια. Εσείς τα CD γενικα τρώτε απαξίωση. Την επόμενη φορά ξαναντυσου σι-ντι και τράβα αθηναϊκόν να σε ξεσκίσουν σίγουρα να σου χύσουν το κωλαντερο.
Μετά τις 24:00 ελα τύπε, θα έχουμε μαζευτεί και τα ζόμπι.Υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται να παει αυριο στο 8 downtown?
Είναι να γελάς με αυτούς που το παίζουν κοκόρια και όταν έρθει η ώρα δεν μπορούν να ''σφυρίξουν''Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι 1) ότι αρκετοί ήθελαν να γαμησουν, ωστόσο λίγοι το κατάφεραν
Αυτό είναι που το κάνει διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί. Κατά την γνώμη μου το adult είναι μια κατηγορία από μόνο του.Συνεπώς δεν μαζεύονται αμιγώς str8, bi ή gay, το οποίο είναι ωραίο κατά τη γνώμη μου.
Εισαι τρελλος?Κάντε μια αναφορά στον κωλομπαρα τον κωστακη..μας έχει ζαλίσει τα αρχιδια όλο μαλακιες γράφει δεν λέει και τίποτα το σημαντικό..έλεος
Έκανε καλό παιχνίδι η τυπισσα;Υποτακτική ξανθιά τώρα… στο υπόγειο!
για να κανω μια σουμα ...Μετά τις 24:00 ελα τύπε, θα έχουμε μαζευτεί και τα ζόμπι.
Αυτήν την υποτακτική ξανθιά μια φορά δεν την έχω πετύχει ρε γαμωτο. Πώς μπορούμε να την πετύχουμε;;;; Κάποιο πατέρν;Υποτακτική ξανθιά τώρα… στο υπόγειο!
Βραδιαζει μαγκες ...
εχω πολυ καιρο που θελω να παω σε αυτο το μαγαζι αλλα εδω εχει αυτα τα ζομπι που εχουν δωσει την εντυπωση οτι ειναι παρακμιακο και οι φιλες μου δεν θελουμε τετοιες πλεμπες ..θελουμε ενα χωρο σε ερωτικο περιβαλλον να απολαυσουμε την ολη φαση χωρις μυγες ..παίζει?
Gang σύνελθε ...αυτα οχι σε εμανα ..αμα ηθελα σπιτι η ξενοδοχειο τον ξερω τον δρομο ..ρωταω συγκεκριμενα πραγματα...εμαθα οτι ειναι ωραιο μαγαζι και οι μουνιτσες μου θελουν βολτα αρσενικες και θηλυκές και θελουν εκει ...οποτε εδω ηρθα να ρωτησω τα ζομπι αν ειναι δικο τους το μαγαζι , αν οχι να τους αγνοησω και να παω ...απλοΑμα δεν θέλετε τέτοια τύπισα κανονίστε σε ενα airbnb με 4-5 γνωστούς σας να κάνετε ενα ερωτικό πάρτυ και τέλος το άγχος. Στο τσοντάδικο κανεις δεν πρόκειται να σας εγγυηθεί τίποτα.
Gang σύνελθε ...αυτα οχι σε εμανα ..αμα ηθελα σπιτι η ξενοδοχειο τον ξερω τον δρομο ..ρωταω συγκεκριμενα πραγματα...εμαθα οτι ειναι ωραιο μαγαζι και οι μουνιτσες μου θελουν βολτα αρσενικες και θηλυκές και θελουν εκει ...οποτε εδω ηρθα να ρωτησω τα ζομπι αν ειναι δικο τους το μαγαζι , αν οχι να τους αγνοησω και να παω ...απλο