sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Το έχει στο φουλ φίλε.Έχω μήνες να πάω, άναψε air-condition το ίδρυμα;
Αφού σκέφτομαι όταν έχει καύσωνα να παίρνω και φαγητό και να αράζω μέσα.
Το έχει στο φουλ φίλε.Έχω μήνες να πάω, άναψε air-condition το ίδρυμα;
χαχ για φαγητό δεν ξέρω, μην είσαι τόσο κάφρος, αλλά ο συνδυσμός air-co, τσόντουλα, φρέντο και κανένα πρόθυμο στοματάκι να δροσίζει τ' απαυτά μου, είναι όντως συνταγή για καύσωνα.Το έχει στο φουλ φίλε.
Αφού σκέφτομαι όταν έχει καύσωνα να παίρνω και φαγητό και να αράζω μέσα.
Αφου εδω λενε οτι δεν μπορεις να γαμησεις και για να χυσεις σου βαραει μαλακια η μανουλα σου, για πιο γαμηση μιλας;
Μόλις κάναμε πέρασμα με έναν φίλο δεν είχε τίποτα 5-6 άτομα μόνο μέσα. Σηκωθηκαμε να πάμε πάνω να δούμε αμα παίζει τίποτα κ ερχόντουσαν από πίσω σαν τα σκυλιά θα νόμιζαν οτι ήμασταν πουστηδες σίγουρα. Εντωμεταξυ εκτός από τα δωματιακια στο κεντρικό μέρος κ τον πάνω όροφο έχει και κάτω ?
Καλώς την γκέι παρέα, το ξέρω ότι σας έχω γ@μησει και σας άρεσε γι αυτό συνεχίζω. Κάθε βράδι μετά τις 24:00, ξέρετε εσείς. Όσο για σένα που λες για μάνες, έχεις δίκιο, και οι μάνες μου δίνουν συγχαρητήρια για το γ@μησι που σου ρίχνω.Ρε γελοίε άντε κλείσε το στόμα σου.. έχεις γαμησει το θρεντ με τις μαλακίες σου συνεχεία.. δεν τολμά να μιλήσει κάποιος πεταγεσαι σαν μαλακας συνεχώς ..τι βλάκας είσαι εσύ ρε;
Φίλε αν βρεθούμε τετ α τετ δεν θα σε κόβω να μιλάς τόσο πολύ. Βασικά δεν θα βγάλεις άχνα... Οπότε κάτσε ασχολησου με κάποιον άλλον που δεν σε γράφει στα αρχιδια του όπως εγώ και με τον εαυτό σουΚαλώς την γκέι παρέα, το ξέρω ότι σας έχω γ@μησει και σας άρεσε γι αυτό συνεχίζω. Κάθε βράδι μετά τις 24:00, ξέρετε εσείς. Όσο για σένα που λες για μάνες, έχεις δίκιο, και οι μάνες μου δίνουν συγχαρητήρια για το γ@μησι που σου ρίχνω.
Φίλοι δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε. Ετοιμασου να βογγηξεις αν βρεθούμε, στο τσονταδικο κανουμε ησυχία, είναι μέσα στους κανόνες. Μόνο τα βογγητα σου θα ακουω την ώρα που θα έχω πιάσει πάτο.Φίλε αν βρεθούμε τετ α τετ δεν θα σε κόβω να μιλάς τόσο πολύ. Βασικά δεν θα βγάλεις άχνα... Οπότε κάτσε ασχολησου με κάποιον άλλον που δεν σε γράφει στα αρχιδια του όπως εγώ και με τον εαυτό σου
Με 3 πόντους δεν φτάνεις πάτοΦίλοι δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε. Ετοιμασου να βογγηξεις αν βρεθούμε, στο τσονταδικο κανουμε ησυχία, είναι μέσα στους κανόνες. Μόνο τα βογγητα σου θα ακουω την ώρα που θα έχω πιάσει πάτο.
Φίλοι δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε. Ετοιμασου να βογγηξεις αν βρεθούμε, στο τσονταδικο κανουμε ησυχία, είναι μέσα στους κανόνες. Μόνο τα βογγητα σου θα ακουω την ώρα που θα έχω πιάσει πάτο.
Ρε τύπε αφού λέει δεν ασχολείται ο άλλος, μόνο για καμιά αναφορά στα ποστ μου είναι ο δροσερός .Καιρό εχει να κλειστεί "Ραντεβού Θανάτου" στο σαητ ! Ξρθε η ωρα ?
Δεν σου έκανα αναφορά βλακακο, 155 άνθρωπος και το παίζεις ιστορία, γαμιά του πληκτρολογίου. Κάτσε γάμα την μάνα σου να ξελαμπηκαρεις λίγο, αφού το επίδομα αναπηρίας σου τελείωσε και δεν έχεις για να γάμησες στην ΚολοκυνθούςΡε τύπε αφού λέει δεν ασχολείται ο άλλος, μόνο για καμιά αναφορά στα ποστ μου είναι ο δροσερός .
Ο Κωστάκης το μόνο που κάνει είναι να βάζειΡε τυπε Κωστάκη τι επιθετικό μάρκετιν ειναι αυτο εσύ θα ξεκωλιάσεις και τουες στρέητ στο τέλος
Φίλε είναι ο αρχιμαλακας του χώρου.ενας σάπιος μαλακας που την βρίσκει να γαμαει όλα τα ποστ.Ρε γελοίε άντε κλείσε το στόμα σου.. έχεις γαμησει το θρεντ με τις μαλακίες σου συνεχεία.. δεν τολμά να μιλήσει κάποιος πεταγεσαι σαν μαλακας συνεχώς ..τι βλάκας είσαι εσύ ρε;
Μετά τις 24:00 τύπε, μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι και ακονιζουμε τα καυλια μαςΠάει κανείς απλα Για τρομπα χύμα πλεον ;
σε προαυλιο φυλακης ειναι η φωτο?Καλησπερα σε ολους,ποιος γουσταρει να με παρει σαν πουταναριο σε τσοντοσινεμα?
γαμησετα εχουμε φαει πολυ κουβα στο στοιχημα φιλε που να βρεθουν λεφτα για τα ιδρυματαΘα πήγαινα σήμερα αλλά δεν έχω για την είσοδο...
Αμα θέλει κάποιος να πηδήξει σε ξενοδοχείο ας στείλει τηλέφωνο...
Εννοείτε δεν είμαι pro