Prionis_83
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Εσυ ρε χαζε εκεινη την ωρα πας?Στις 03:00 τα ξημερώματα ναι τύπε θα βρεις.
Εσυ ρε χαζε εκεινη την ωρα πας?Στις 03:00 τα ξημερώματα ναι τύπε θα βρεις.
Καμία ώρα δεν πάει αυτός τύπε, δεν του σηκωνεταιΕσυ ρε χαζε εκεινη την ωρα πας?
γιατι τι ηθελες να εχει ρε φιλε?Ωραία είναι τώρα που δεν έχει πολύ κόσμο. 8 άτομα τώρα, άντρες μόνο δυστυχώς
τα ζομπι ειναι μονιμα εκει ομωςΈλα να λέμε αλήθειες μόνο βρωμοπουστες σιχαμενοι πάνε εκεί πια.
Κανένας γκευ που σέβεται τον εαυτό του κανένα κρος κανένα τρανς τίποτα.
Έχουν βρει άλλους τρόπους να ξεκωλιαζονται στην πουτσα χωρίς να πάνε εκεί.
το μεσημερι?ειμαστε ντιρλα απτα μπυρελια και τα σουβλακια ρε φιλε,ελα στις 3 το βραδυ θα ειναι και ο χοντρος με την γουρουνα απεξω να κανετε παρεαΣτις τρεις περιπου κανενας η κανενα ζευγαρι?
ρε φιλε δεν ειναι σουινγκερς κλαμπ,τσοντοσινεμα ειναι,εχει ζομπι αν γουσταρετε ελατε να σας γαμησουνΠαιδια αξιζει να παω με κοπελα ? Αν ναι ποια μερα? Ειμστε straight ζευγαρι για την φαση θα παμε και αν εχει επισης και αλλα ζευγαρια-κοπελες
εχει γιουρο ρε φιλεΓια σήμερα απόγευμα ψήνεται κανείς;
Τριο μαζι μου?Παιδια αξιζει να παω με κοπελα ? Αν ναι ποια μερα? Ειμστε straight ζευγαρι για την φαση θα παμε και αν εχει επισης και αλλα ζευγαρια-κοπελες
Μου έχουν τύχει κάτι ωραία σκηνικά με ζευγάρια...γιατι τι ηθελες να εχει ρε φιλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ρε βλάκα εκείνη την ώρα. Εσύ μην έρθεις καθόλου, κάτσε σπίτι σου και παιξτηνΕσυ ρε χαζε εκεινη την ωρα πας?
Μπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Ψωλαρας εδώ, σας περιμένω για καμιά ώρα
Στα λόγια ψωλαράς;;;;Μπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Ψωλαρας εδώ, σας περιμένω για καμιά ώρα ακομη
ναι αυτο το ιδρυμα ειναι γεματο φλωρους και μαλακες δεν θα εχετε θεμα,αν πατε αθηναικον θα σας γαμησουν παρτουζα και τους 2Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο γκρουπ αξίζει να πάμε στο σινεμά να μας πάρουν μάτι με την κοπέλα μου; δεν θέλουμε κάτι παραπάνω από μάτι ευχαριστώ
πουτσουλας ειναι δηλαδη?Στα λόγια ψωλαράς;;;;
για το προμοσιον μπηκε και βγηκεΜπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Τύπε μήπως είδε την ψωλαρα και ξενέρωσεΜπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Ψωλαρας εδώ, σας περιμένω για καμιά ώρα ακομη
Παιδια αξιζει να παω με κοπελα ? Αν ναι ποια μερα? Ειμστε straight ζευγαρι για την φαση θα παμε και αν εχει επισης και αλλα ζευγαρια-κοπελες
ti μυρσίνη???Μυρσίνη....