lithium
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Μου έχουν τύχει κάτι ωραία σκηνικά με ζευγάρια...γιατι τι ηθελες να εχει ρε φιλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου έχουν τύχει κάτι ωραία σκηνικά με ζευγάρια...γιατι τι ηθελες να εχει ρε φιλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ρε βλάκα εκείνη την ώρα. Εσύ μην έρθεις καθόλου, κάτσε σπίτι σου και παιξτηνΕσυ ρε χαζε εκεινη την ωρα πας?
Μπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Ψωλαρας εδώ, σας περιμένω για καμιά ώρα
Στα λόγια ψωλαράς;;;;Μπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Ψωλαρας εδώ, σας περιμένω για καμιά ώρα ακομη
ναι αυτο το ιδρυμα ειναι γεματο φλωρους και μαλακες δεν θα εχετε θεμα,αν πατε αθηναικον θα σας γαμησουν παρτουζα και τους 2Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο γκρουπ αξίζει να πάμε στο σινεμά να μας πάρουν μάτι με την κοπέλα μου; δεν θέλουμε κάτι παραπάνω από μάτι ευχαριστώ
πουτσουλας ειναι δηλαδη?Στα λόγια ψωλαράς;;;;
για το προμοσιον μπηκε και βγηκεΜπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Τύπε μήπως είδε την ψωλαρα και ξενέρωσεΜπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Ψωλαρας εδώ, σας περιμένω για καμιά ώρα ακομη
Παιδια αξιζει να παω με κοπελα ? Αν ναι ποια μερα? Ειμστε straight ζευγαρι για την φαση θα παμε και αν εχει επισης και αλλα ζευγαρια-κοπελες
ti μυρσίνη???Μυρσίνη....
Αρε Κωστάκη ότι σχολιασμό κάνεις είναι για να γαμας το κάθε νήμα.. εγώ μην ανησυχείς κάθομαι σπίτι και τον παίζω..καμιά φορά πρόσεχε όμως γιατι θα στον παίξω liveΝαι ρε βλάκα εκείνη την ώρα. Εσύ μην έρθεις καθόλου, κάτσε σπίτι σου και παιξτην
εχεις αναγκη να τον παιξεις live εε ??Αρε Κωστάκη ότι σχολιασμό κάνεις είναι για να γαμας το κάθε νήμα.. εγώ μην ανησυχείς κάθομαι σπίτι και τον παίζω..καμιά φορά πρόσεχε όμως γιατι θα στον παίξω live
Άλλος και αυτός...αυτό κατάλαβες εσύ;εχεις αναγκη να τον παιξεις live εε ??
ο κωστακης το πιο πιθανο να σε απαξιωσει με καμια κλανια ....
εχει γιουρο φιλε μετα τις 12 θα πανε τα ζομπιθα παει κανεις σημερα το βραδυ?
για να δουμε τι θα δουμε...μην εχει παλι νέκρα ευχομαιεχει γιουρο φιλε μετα τις 12 θα πανε τα ζομπι