nikos_heels
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όπως το είπες...τελικά μόνο ζόμπι...περα δωθε περα δωθε και ουσια καμίαεχει γιουρο φιλε μετα τις 12 θα πανε τα ζομπι
όπως το είπες...τελικά μόνο ζόμπι...περα δωθε περα δωθε και ουσια καμίαεχει γιουρο φιλε μετα τις 12 θα πανε τα ζομπι
Ωραία πουτσα.
Εχω δει γνωστο με κολαν και σανδαλι. Εκλανε αναποδα ομωςΜε το κωλοκλιματιστικο στο τσονταδικο με πιανει τρελό κλανιδι κάθε καλοκαίρι το οποίο συνοδεύω με απαξιωτικό ρέψιμο . Απορώ με κάποιους που σκανε με αμανικο και σαγιονάρα.
Δεν θα έχει κόσμο τύπισσα, μετά τις 24:00 αν θες να δει χαρά ο κωλος σουΚαλησπέρα. Λέω την Παρασκευή αργά το απόγευμα να πάω. Αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχει κόσμο. Όποιος έχει σκοπό να πάει ας μου στείλει μήνυμα, μην πηγαίνω τσάμπα.
Τύπε μαζευόμαστε καθημερινά μετά τις 24:00 να ξέρειςΘα ναι κανας ψωλαρας σήμερα κατα τις 8 να τον γλειψω;
πολλα ζομπι διχως ουσια...Καλησπέρα. Λέω την Παρασκευή αργά το απόγευμα να πάω. Αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχει κόσμο. Όποιος έχει σκοπό να πάει ας μου στείλει μήνυμα, μην πηγαίνω τσάμπα.
πολλα ζομπι διχως ουσια...
Δεν νομιζω να αξιζει αποψεΤο ξέρω, γι'αυτό θα πάω μόνο αν δω κίνηση εδώ ότι θα πάει κόσμος.
Δεν νομιζω να αξιζει αποψε
Εμενα με θες?Μπήκε γκόμενά μετρια πριν λίγο. Κοίταξε, δεν έκανε τίποτα, βγήκε.
Ψωλαρας εδώ, σας περιμένω για καμιά ώρα ακομη
Ούτε με κλύσμα τέτοιον φαρδυκώλη.Εμενα με θες?
Ακόμα εδώ είναι… για να μη λέτε ότι δεν ενημερώνει κανείς..