kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Είναι κάποιος μέσα τώρα???
Μαλλον πηγαν στις πορειες για τα Τεμπη.Είναι κάποιος μέσα τώρα???
Ότι κακυευτρο υπάρχει εκεί έξω, πεντακάθαρη , ακούραστη τον πέρνει χωρίς ν διαμαρτύρεται , μια φορά την είχαμε πάρει και της είχαμε βάλει κλουβί πέους κ αυτή έχυσε .τρομερήΆσε τα ψέματα αγάπη μου γιατί έχεις ίδια φωτό Κ στο κινητό σου που μου στέλνεις Κ τρως άκυρα !!!! Δε χρειάζεται να λες ψέματα επειδή δε σου κάθομαι , ας ήσουν καθαρός για να σου καθόμουν ! Κ πιο νέος ! Γούστα είναι αυτά με τις ηλικίες (δεν πάω με αρκετά μεγαλύτερους) αλλά με βρώμικους δεν πάω σε καμμία περίπτωση!!!
Μια χαρα βγαζουν τη μασκα οταν πρεπει. Αν φοβασαι δεν πας καν. Αλλοι ερχονται με κουκουλες μπαντανες και τετοια αλλα αμα σκασει καμμια πουτσα τα ξεχνανε ολα. Ο γνωστος με κολαν μαντηλια και αλλα τετοια μια χαρά πηδιεται στις καμπινες και τους καναπεδες και διπλα οι μασκοφοροι να πετανε τσακ μπαμ τις μασκες μπας και μπουκωσουν οπως και γινεταιΝομίζω η φάση με την πανδημία έδωσε ένα άλλοθι σε πολλούς να κυκλοφορούν ψιλό-ινκόγνιτο με τη μάσκα στο ημίφως, κάτι σαν έξτρα δικλείδα ασφαλείας μην τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πέσουν πάνω σε καναν φούρναρη, ψιλικατζή, τριτοξάδερφο κ.ο.κ. και μετα βγει ραπόρτο σε όλη τη γειτονιά ότι ο Γιώργος της κυρά-Πολυξένης τσιμπουκοπνίγεται στα τσοντάδικα.
Όχι;
Τα έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές, το γράφω ξανά: Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα και ημέρα. Η κάθε επίσκεψη είναι "τυχερή σακούλα", καθώς δεν ξέρεις τι θα γίνει. Αυτή είναι η μαγεία, του τσοντοσινεμά. Οι περισσότεροι straight πάμε για την καλτίλα. Όποιος πάει, με αποκλειστικό σκοπό να γαμήσει, μένει με την πούτσα στο χέρι. Είναι ακριβώς, σαν τα νυχτερινά μαγαζιά. Όσοι βγαίνουν, με γνώμονα να πηδήξουν ή να ρίξουν γκόμενα, μένουν μπουκάλες και δεν απολαμβάνουν ούτε την διασκέδαση. Επίσης, ρωτάς εάν είναι κάποια γυναίκα, μέσα. Υπήρχε περίπτωση, να ήταν μέσα κάποια κοπέλα και να σου απαντούσε, στο forum: "Ναι, είμαι η τάδε και σε περιμένω, στους καναπέδες, για να με γαμήσεις"!μπορείτε να μου πει κάποιος ποιες είναι οι καλύτερες ώρες/μέρες για μεγαλύτερες πιθανότητες για παιχνίδι?
θα επισκεφθεί το κατάστημα κάποια απόψε...?
"Αγαλματιένιο", θεϊκό κορμί! Σωματάρα, χάρμα οφθαλμού!!!
Ασπρισε ο τόπος , ερε τι θα γίνει αν έρθεις από το τσονταδικο
Κι εγω νομιζα οτι εχει ντουζιερα το τσονταδικο καιΑσπρισε ο τόπος , ερε τι θα γίνει αν έρθεις από το τσονταδικο
Αυτό θα ήταν το καλύτεροΤα έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές, το γράφω ξανά: Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα και ημέρα. Η κάθε επίσκεψη είναι "τυχερή σακούλα", καθώς δεν ξέρεις τι θα γίνει. Αυτή είναι η μαγεία, του τσοντοσινεμά. Οι περισσότεροι straight πάμε για την καλτίλα. Όποιος πάει, με αποκλειστικό σκοπό να γαμήσει, μένει με την πούτσα στο χέρι. Είναι ακριβώς, σαν τα νυχτερινά μαγαζιά. Όσοι βγαίνουν, με γνώμονα να πηδήξουν ή να ρίξουν γκόμενα, μένουν μπουκάλες και δεν απολαμβάνουν ούτε την διασκέδαση. Επίσης, ρωτάς εάν είναι κάποια γυναίκα, μέσα. Υπήρχε περίπτωση, να ήταν μέσα κάποια κοπέλα και να σου απαντούσε, στο forum: "Ναι, είμαι η τάδε και σε περιμένω, στους καναπέδες, για να με γαμήσεις"!
Δώσε μας το λινκ ρε συ
ο ginger δεν ηταν χθες. ο αλλος στο υπογειο κλασικα οπως παντα στο ποστο του. Αλλα εσκασε ζευγαρι ξενο που γαμηθηκε στο δωματιακι πισω απο τα glory στο υπογειο και ειχαν παει ολοι εκει και για λιγο εμεινε απραγοςΘα βρειτε τον ginger hair με μουστάκι , καπέλο και γυαλιά που εχει ωραία πουτσα και γκαστρωνει τρεις φορές απανωτά χωρίς να βγει και χωρίς να του πέσει. Εγγύηση. Επισης στο υπόγειο αράζει στα gloryholes 35αρης ψωλαρας που γαμαει ακούραστα χωρίς να χυνει.