slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Σε καμία ώρα θα πάω. Όποιος θέλει να με ξεφτιλίσει μου λέει.
Τι σκέφτεσαι??Για σήμερα θέλει κανείς να οργανώσουμε κάτι kinky και άγριο; Στείλτε μου pm όσοι ενδιαφέρεστε.
Σωστά παρατήρηση φίλη μου!Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε όλη αυτή την ανάρτηση είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αναφέρονται σε γκέι ομοφυλόφιλους ανθρώπους κ τους αποκαλούν πουστηδες! Νόμιζα ότι έχει εκλείψει αυτή η λέξη , αλλά μάλλον έχουμε ακόμα λίγο καιρό για να εξαλειφθεί! Λες κ τους βρίζουν η τους μισούν που πάνε σε τέτοια μέρη κ τους βλέπουν εκεί μέσα , αφού είναι για όλους αλλά επειδή δεν είναι των δικών τους γουστων τότε ας προσπαθήσουμε να τους υποβιβασουμε!
Στείλε μου να κανονίζουμε οπότε έρχεσαιΥπάρχει κάποιο τσοντοσινεμα και αν ναι ποιο και που?θα είμαι Αθήνα το Σάββατο και θέλω πούτσες
Πάνε ζευγάρια πούστηδων.πάνε καθόλου ζευγάρια τις καθημερινές;;;
και εμείς που θέλουμε να γαμησουμε γυναικες άλλων τι κάνουμε;;;Πάνε ζευγάρια πούστηδων.
Πάμε να δοκιμάσουμε τη τύχη μας σε swingerάδικο.και εμείς που θέλουμε να γαμησουμε γυναικες άλλων τι κάνουμε;;;
Ρε αη fuck off!!!!
Αλλα τη +fuck off γαμας και τυποτα....
μετα τις 12 το βραδυζομπι nation ειναι ?
κανε παρεα με παντρεμενους σχεδον ολες οι γυναικες τους γαμιουνται με αλλουςκαι εμείς που θέλουμε να γαμησουμε γυναικες άλλων τι κάνουμε;;;
ναι χαμος γινεταιπάνε καθόλου ζευγάρια τις καθημερινές;;;
έχω δει εγω αλλά ΣΚ συνήθως...Δηλαδη ζευγαρια γιοκ στο ιδρυμα
Τυπισσα σε περιμένουμε.....
και εγω θελω ενισχυμενη αποδοση σε παιχνιδια τσου λου αλλα δεν κανω ετσιΘελω ξεκωλιασμα απο ψωλαρά σε καμπίνα στο σινεμά
εφαγες κανα πουτσο η μονο πασαρελα και προμοσιον?