You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Τύπισσα θα σε περιμένουμε μετά τις 24:00
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
για σενα το ξερουμε ρε την κατερινα ρωτησαΠάντα τρώω ;)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
Την περιμενουμε στο σινεμα μετα τις 12Τύπισσα θα σε περιμένουμε μετά τις 24:00
dimit_
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2023
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
σιγά την τύπισσα, ρε παιδιά! όποιον γέρο βρει την πηδάει! ήμαρτον!Τη Νικόλ? Τι ώρα?
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Κι εγώ 50+ είμαι...σιγά την τύπισσα, ρε παιδιά! όποιον γέρο βρει την πηδάει! ήμαρτον!
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Εχουμε ενημερωση ποτε θα ξανακατεβει η νικολ? Νικολ ελα αποψε στο σινεμα ή εστω τηλεφώνα
Nikol
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 468
- Πόντοι
- 21
Άσε τα ψέματα αγάπη μου γιατί έχεις ίδια φωτό Κ στο κινητό σου που μου στέλνεις Κ τρως άκυρα !!!! Δε χρειάζεται να λες ψέματα επειδή δε σου κάθομαι , ας ήσουν καθαρός για να σου καθόμουν ! Κ πιο νέος ! Γούστα είναι αυτά με τις ηλικίες (δεν πάω με αρκετά μεγαλύτερους) αλλά με βρώμικους δεν πάω σε καμμία περίπτωση!!!σιγά την τύπισσα, ρε παιδιά! όποιον γέρο βρει την πηδάει! ήμαρτον!
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Ρόμπα τον έκανες!!!Άσε τα ψέματα αγάπη μου γιατί έχεις ίδια φωτό Κ στο κινητό σου που μου στέλνεις Κ τρως άκυρα !!!! Δε χρειάζεται να λες ψέματα επειδή δε σου κάθομαι , ας ήσουν καθαρός για να σου καθόμουν ! Κ πιο νέος ! Γούστα είναι αυτά με τις ηλικίες (δεν πάω με αρκετά μεγαλύτερους) αλλά με βρώμικους δεν πάω σε καμμία περίπτωση!!!
dimit_
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2023
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
ΝΑΙ ΝΑΙ. Ακριβώς έτσι. Να εκθέτω φίλους και ζευγάρια για αυτήν... α καλά.... αλλά και εσύ όμοιος θα είσαι. οκ. Σε σινεμά σπανίως πάω. Όποιοι πάνε ας μιλήσουν. Εγώ μπορεί να σφάλλω.Ρόμπα τον έκανες!!!
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Άμα πας σπάνια τότε πως έχεις άποψη? Μας δουλεύεις ρε φίλε?ΝΑΙ ΝΑΙ. Ακριβώς έτσι. Να εκθέτω φίλους και ζευγάρια για αυτήν... α καλά.... αλλά και εσύ όμοιος θα είσαι. οκ. Σε σινεμά σπανίως πάω. Όποιοι πάνε ας μιλήσουν. Εγώ μπορεί να σφάλλω.
sperfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Αρκετός κόσμος χτες. Κάμποσοι με φάτσα μυρμηγκοφάγου αλλά κι ένας ωραίος ψηλος με τζιν και πουκάμισο εξω απ το παντελόνι που ομως ηταν ντιβα. Επισης αυτοί που κυκλοφορούν με μάσκα αλλα βάζουν στο στόμα τους κάθε πουτσα τι φαση;;;
gambros
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 295
- Πόντοι
- 0
Νομίζω η φάση με την πανδημία έδωσε ένα άλλοθι σε πολλούς να κυκλοφορούν ψιλό-ινκόγνιτο με τη μάσκα στο ημίφως, κάτι σαν έξτρα δικλείδα ασφαλείας μην τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πέσουν πάνω σε καναν φούρναρη, ψιλικατζή, τριτοξάδερφο κ.ο.κ. και μετα βγει ραπόρτο σε όλη τη γειτονιά ότι ο Γιώργος της κυρά-Πολυξένης τσιμπουκοπνίγεται στα τσοντάδικα.Αρκετός κόσμος χτες. Κάμποσοι με φάτσα μυρμηγκοφάγου αλλά κι ένας ωραίος ψηλος με τζιν και πουκάμισο εξω απ το παντελόνι που ομως ηταν ντιβα. Επισης αυτοί που κυκλοφορούν με μάσκα αλλα βάζουν στο στόμα τους κάθε πουτσα τι φαση;;;
Όχι;
Και τι θα κάνουν αν την ώρα που τσιμπουκοπνιγονται μπει από πίσω ο φούρναρης.ψιλικατζης η ο τριτοξαδερφος?????πως θα το σώσουν????η δεν σηκώνουν κεφάλι από το άθλημα??????????Νομίζω η φάση με την πανδημία έδωσε ένα άλλοθι σε πολλούς να κυκλοφορούν ψιλό-ινκόγνιτο με τη μάσκα στο ημίφως, κάτι σαν έξτρα δικλείδα ασφαλείας μην τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πέσουν πάνω σε καναν φούρναρη, ψιλικατζή, τριτοξάδερφο κ.ο.κ. και μετα βγει ραπόρτο σε όλη τη γειτονιά ότι ο Γιώργος της κυρά-Πολυξένης τσιμπουκοπνίγεται στα τσοντάδικα.
Όχι;
gambros
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 295
- Πόντοι
- 0
Εντάξει, ρίσκο πάντα θα υπάρχει. Παίζουν με τις πιθανότητες και επιλέγουν το βέλτιστο σύστημα με τις καλύτερες αποδόσεις.Και τι θα κάνουν αν την ώρα που τσιμπουκοπνιγονται μπει από πίσω ο φούρναρης.ψιλικατζης η ο τριτοξαδερφος?????πως θα το σώσουν????η δεν σηκώνουν κεφάλι από το άθλημα??????????
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
kwstasbi84
Μέλος