Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.829
- Πόντοι
- 456
Κι εγώ 50+ είμαι...σιγά την τύπισσα, ρε παιδιά! όποιον γέρο βρει την πηδάει! ήμαρτον!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κι εγώ 50+ είμαι...σιγά την τύπισσα, ρε παιδιά! όποιον γέρο βρει την πηδάει! ήμαρτον!
Άσε τα ψέματα αγάπη μου γιατί έχεις ίδια φωτό Κ στο κινητό σου που μου στέλνεις Κ τρως άκυρα !!!! Δε χρειάζεται να λες ψέματα επειδή δε σου κάθομαι , ας ήσουν καθαρός για να σου καθόμουν ! Κ πιο νέος ! Γούστα είναι αυτά με τις ηλικίες (δεν πάω με αρκετά μεγαλύτερους) αλλά με βρώμικους δεν πάω σε καμμία περίπτωση!!!σιγά την τύπισσα, ρε παιδιά! όποιον γέρο βρει την πηδάει! ήμαρτον!
Ρόμπα τον έκανες!!!Άσε τα ψέματα αγάπη μου γιατί έχεις ίδια φωτό Κ στο κινητό σου που μου στέλνεις Κ τρως άκυρα !!!! Δε χρειάζεται να λες ψέματα επειδή δε σου κάθομαι , ας ήσουν καθαρός για να σου καθόμουν ! Κ πιο νέος ! Γούστα είναι αυτά με τις ηλικίες (δεν πάω με αρκετά μεγαλύτερους) αλλά με βρώμικους δεν πάω σε καμμία περίπτωση!!!
ΝΑΙ ΝΑΙ. Ακριβώς έτσι. Να εκθέτω φίλους και ζευγάρια για αυτήν... α καλά.... αλλά και εσύ όμοιος θα είσαι. οκ. Σε σινεμά σπανίως πάω. Όποιοι πάνε ας μιλήσουν. Εγώ μπορεί να σφάλλω.Ρόμπα τον έκανες!!!![]()
Άμα πας σπάνια τότε πως έχεις άποψη? Μας δουλεύεις ρε φίλε?ΝΑΙ ΝΑΙ. Ακριβώς έτσι. Να εκθέτω φίλους και ζευγάρια για αυτήν... α καλά.... αλλά και εσύ όμοιος θα είσαι. οκ. Σε σινεμά σπανίως πάω. Όποιοι πάνε ας μιλήσουν. Εγώ μπορεί να σφάλλω.
Νομίζω η φάση με την πανδημία έδωσε ένα άλλοθι σε πολλούς να κυκλοφορούν ψιλό-ινκόγνιτο με τη μάσκα στο ημίφως, κάτι σαν έξτρα δικλείδα ασφαλείας μην τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πέσουν πάνω σε καναν φούρναρη, ψιλικατζή, τριτοξάδερφο κ.ο.κ. και μετα βγει ραπόρτο σε όλη τη γειτονιά ότι ο Γιώργος της κυρά-Πολυξένης τσιμπουκοπνίγεται στα τσοντάδικα.Αρκετός κόσμος χτες. Κάμποσοι με φάτσα μυρμηγκοφάγου αλλά κι ένας ωραίος ψηλος με τζιν και πουκάμισο εξω απ το παντελόνι που ομως ηταν ντιβα. Επισης αυτοί που κυκλοφορούν με μάσκα αλλα βάζουν στο στόμα τους κάθε πουτσα τι φαση;;;
Και τι θα κάνουν αν την ώρα που τσιμπουκοπνιγονται μπει από πίσω ο φούρναρης.ψιλικατζης η ο τριτοξαδερφος?????πως θα το σώσουν????η δεν σηκώνουν κεφάλι από το άθλημα??????????Νομίζω η φάση με την πανδημία έδωσε ένα άλλοθι σε πολλούς να κυκλοφορούν ψιλό-ινκόγνιτο με τη μάσκα στο ημίφως, κάτι σαν έξτρα δικλείδα ασφαλείας μην τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πέσουν πάνω σε καναν φούρναρη, ψιλικατζή, τριτοξάδερφο κ.ο.κ. και μετα βγει ραπόρτο σε όλη τη γειτονιά ότι ο Γιώργος της κυρά-Πολυξένης τσιμπουκοπνίγεται στα τσοντάδικα.
Όχι;
Εντάξει, ρίσκο πάντα θα υπάρχει. Παίζουν με τις πιθανότητες και επιλέγουν το βέλτιστο σύστημα με τις καλύτερες αποδόσεις.Και τι θα κάνουν αν την ώρα που τσιμπουκοπνιγονται μπει από πίσω ο φούρναρης.ψιλικατζης η ο τριτοξαδερφος?????πως θα το σώσουν????η δεν σηκώνουν κεφάλι από το άθλημα??????????
Μαλλον πηγαν στις πορειες για τα Τεμπη.Είναι κάποιος μέσα τώρα???
Ότι κακυευτρο υπάρχει εκεί έξω, πεντακάθαρη , ακούραστη τον πέρνει χωρίς ν διαμαρτύρεται , μια φορά την είχαμε πάρει και της είχαμε βάλει κλουβί πέους κ αυτή έχυσε .τρομερήΆσε τα ψέματα αγάπη μου γιατί έχεις ίδια φωτό Κ στο κινητό σου που μου στέλνεις Κ τρως άκυρα !!!! Δε χρειάζεται να λες ψέματα επειδή δε σου κάθομαι , ας ήσουν καθαρός για να σου καθόμουν ! Κ πιο νέος ! Γούστα είναι αυτά με τις ηλικίες (δεν πάω με αρκετά μεγαλύτερους) αλλά με βρώμικους δεν πάω σε καμμία περίπτωση!!!
Μια χαρα βγαζουν τη μασκα οταν πρεπει. Αν φοβασαι δεν πας καν. Αλλοι ερχονται με κουκουλες μπαντανες και τετοια αλλα αμα σκασει καμμια πουτσα τα ξεχνανε ολα. Ο γνωστος με κολαν μαντηλια και αλλα τετοια μια χαρά πηδιεται στις καμπινες και τους καναπεδες και διπλα οι μασκοφοροι να πετανε τσακ μπαμ τις μασκες μπας και μπουκωσουν οπως και γινεταιΝομίζω η φάση με την πανδημία έδωσε ένα άλλοθι σε πολλούς να κυκλοφορούν ψιλό-ινκόγνιτο με τη μάσκα στο ημίφως, κάτι σαν έξτρα δικλείδα ασφαλείας μην τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πέσουν πάνω σε καναν φούρναρη, ψιλικατζή, τριτοξάδερφο κ.ο.κ. και μετα βγει ραπόρτο σε όλη τη γειτονιά ότι ο Γιώργος της κυρά-Πολυξένης τσιμπουκοπνίγεται στα τσοντάδικα.
Όχι;