Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
καποια ενημερωση ειναι κανεις μεσα?ψηνω να φερω φιλη
Να σαι καλά. Πρέπει να είσαι αυτός που γαμησα στα 4 και τα πιες. Ήσουν καλός στο πιωμαΕυχαριστω πολυ για το ξεπατωμα αν ηταν καποιοι απο εδω,
πήγαινε την. παραπονεμένη δε θα φύγει κρα θα κάνουνκαποια ενημερωση ειναι κανεις μεσα?ψηνω να φερω φιλη
λιγουροκατασταση δλδπήγαινε την. παραπονεμένη δε θα φύγει κρα θα κάνουν
απ όλα μαζεύει ο μπαξές. εσύ τι θα μάσεις τώρα είναι δικό σου θέμα.λιγουροκατασταση δλδ
απ όλα μαζεύει ο μπαξές. εσύ τι θα μάσεις τώρα είναι δικό σου θέμα.
τπτ δεν θα μασω φιλοςαπ όλα μαζεύει ο μπαξές. εσύ τι θα μάσεις τώρα είναι δικό σου θέμα.
το βλέπω κάπως περιττό τότε να την πας και να μην παίξει τίποτα. καλύτερα σπίτι. είναι για σκληροπυρινικα τα τσονταδικατπτ δεν θα μασω φιλος
μονο ματι θα αφησουμε και αν
Προσοχη τυπε μη σκισετε κανα καλτσον και οι δυο σας...τπτ δεν θα μασω φιλος
Φίλε αφού λες ότι δεν σε ενδιαφέρει να παίξετε με άλλους τι ρωτάς αν έχει κοσμο;καποια ενημερωση ειναι κανεις μεσα?ψηνω να φερω φιλη
Επειδή φοράς εσύ και ξέρεις, δεν σημαίνει φοράνε όλοιΠροσοχη τυπε μη σκισετε κανα καλτσον και οι δυο σας...
Να μπορέσουμε να δούμε τον χώρο άνετα φίλε, οπότε μπαίνει ζευγάρι εκεί μέσα τα ζομπι όπως τα λέτε τους ακολουθούνε αν διαβάσεις τι έχουν γράψει, τεσπα για swinger αποφασίσαμε, ευχαριστωΦίλε αφού λες ότι δεν σε ενδιαφέρει να παίξετε με άλλους τι ρωτάς αν έχει κοσμο;
Ελάτε μεσημεράκι σήμερα κατά τις 1.30Να μπορέσουμε να δούμε τον χώρο άνετα φίλε, οπότε μπαίνει ζευγάρι εκεί μέσα τα ζομπι όπως τα λέτε τους ακολουθούνε αν διαβάσεις τι έχουν γράψει, τεσπα για swinger αποφασίσαμε, ευχαριστω
Τύπε αν δεν έχετε σκοπό να παίξετε με άλλους τράβα σε κάνα χοτελι, τα ζόμπι δεν αστειεύονταιΝα μπορέσουμε να δούμε τον χώρο άνετα φίλε, οπότε μπαίνει ζευγάρι εκεί μέσα τα ζομπι όπως τα λέτε τους ακολουθούνε αν διαβάσεις τι έχουν γράψει, τεσπα για swinger αποφασίσαμε, ευχαριστω
Τύπε αν δεν έχετε σκοπό να παίξετε με άλλους τράβα σε κάνα χοτελι, τα ζόμπι δεν αστειεύονται
Τύπε αν δεν έχετε σκοπό να παίξετε με άλλους τράβα σε κάνα χοτελι, τα ζόμπι δεν αστειεύονται
Φίλε, είσαι μέλος από πρόπερσι. Εάν είχες διαβάσει όλες τις κριτικές και το forum, θα ήξερες τι παίζει. Όσοι σκαρώνουν φάρσες, έτσι ακριβώς ξεκινάνε τον παπά. Έγραψες για μία γκόμενα, που υποτίθεται θα έφερνες και τελικά άλλαξες γνώμη, γιατί όλοι εμείς οι θαμώνες είμαστε κακοί. Ποτέ δεν θα ερχόσουν και το ξέρεις. Με αυτή την λογική και εγώ, εάν γνωρίσω κάποια γαμιόλα, στο μέλλον, θα την φέρω στο σινεμά. Τσάμπα μάγκας, δηλαδή.καποια ενημερωση ειναι κανεις μεσα?ψηνω να φερω φιλη
Mπορεις και αυτό εσύ θέτεις τους όρουςτπτ δεν θα μασω φιλος
Φίλε, είσαι μέλος από πρόπερσι. Εάν είχες διαβάσει όλες τις κριτικές και το forum, θα ήξερες τι παίζει. Όσοι σκαρώνουν φάρσες, έτσι ακριβώς ξεκινάνε τον παπά. Έγραψες για μία γκόμενα, που υποτίθεται θα έφερνες και τελικά άλλαξες γνώμη, γιατί όλοι εμείς οι θαμώνες είμαστε κακοί. Ποτέ δεν θα ερχόσουν και το ξέρεις. Με αυτή την λογική και εγώ, εάν γνωρίσω κάποια γαμιόλα, στο μέλλον, θα την φέρω στο σινεμά. Τσάμπα μάγκας, δηλαδή.
ΥΓ: Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα!
επειδη ειμαι μελος και δεν εχω διαβασει τα παντα γι αυτο ρωταω και τελικα κακως κανω και ρωταω αν κρινω απο την απαντηση σου,για το τσαμπα μαγκας δεν το σχολιαζω κανΦίλε, είσαι μέλος από πρόπερσι. Εάν είχες διαβάσει όλες τις κριτικές και το forum, θα ήξερες τι παίζει. Όσοι σκαρώνουν φάρσες, έτσι ακριβώς ξεκινάνε τον παπά. Έγραψες για μία γκόμενα, που υποτίθεται θα έφερνες και τελικά άλλαξες γνώμη, γιατί όλοι εμείς οι θαμώνες είμαστε κακοί. Ποτέ δεν θα ερχόσουν και το ξέρεις. Με αυτή την λογική και εγώ, εάν γνωρίσω κάποια γαμιόλα, στο μέλλον, θα την φέρω στο σινεμά. Τσάμπα μάγκας, δηλαδή.
ΥΓ: Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα!