Διαγραμμένο μέλος 229418
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ειμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
Τύπισσα τράβα downtown και θα βρεις αρκετά ζόμπι να σου κάνουν παρέα. Υπενθύμιση, μαζευόμαστε μετά τις 24:00.Ειμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
Θα έπρεπε να είσαι ήδη εδώ να σε περιποιηθουμεΕιμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
Να περάσωΘα έπρεπε να είσαι ήδη εδώ να σε περιποιηθουμε
να σε βγαλουν στο κλαρι ψαχνεις η για σχεση οπως ο χρηστης χαρης/χαρουλα?Ειμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
Μια μ@λακω του vice πήγε για ρεπορτάζ στο τσονταδικο, αφού προηγουμένως είχε διαβάσει καλά το θρεντ εδώ και φυσικά μας έκλεψε τις ατάκες και τα σχολια. Σιχαμερή κομπλεξικη ελλεινιδα, και καλά πέτυχε και ζευγάρι μέσα με μια φορά που πήγε η απατεωνισσα.Εδώ τι έχουμε μύστες;
Όσα Έζησα Ένα Βράδυ σε Τσοντοσινεμά της Αθήνας
Καμπίνες ιδιωτικής προβολής, «φθηνιάρικο» πορνό και πρόσωπα βγαλμένα από ταινία του Οικονομίδη.www.vice.com
Μην πας τυπε, θα απογοητευθείς.Αξίζει θεωρείτε η επίσκεψη σε αυτό τον χώρο ή θα απογοητευτώ;
Ρωτάω σαν άπειρος με τέτοιου είδους θεματολογία.
Ρε φίλε, τόσο άσχημα είναι;Μην πας τυπε, θα απογοητευθείς.
Άστο τυπε, κάτσε στον καναπέ σου καλύτερα.Ρε φίλε, τόσο άσχημα είναι;
Αρα και να πάω, ούτε κάτι να τύχει στην τύχη . κατάλαβα...Άστο τυπε, κάτσε στον καναπέ σου καλύτερα.
Δεν με αφήνει να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.Στειλε ινμποξ να στειλω φωτο
Πρέπει να στείλεις 10 μηνύματα στο φόρουμ για να μπορεις να στείλεις και να λάβεις προσωπικά μηνύματαΣτειλε ινμποξ να στειλω φωτο
καποια αγαμητη κουλτουριαρα θα ηταν.Μια μ@λακω του vice πήγε για ρεπορτάζ στο τσονταδικο, αφού προηγουμένως είχε διαβάσει καλά το θρεντ εδώ και φυσικά μας έκλεψε τις ατάκες και τα σχολια. Σιχαμερή κομπλεξικη ελλεινιδα, και καλά πέτυχε και ζευγάρι μέσα με μια φορά που πήγε η απατεωνισσα.