Δεν ηξερα οτι εισαι καλοφαγας μερακλης τυπε μου.Έχεις δίκιο μυστη, τα τσονταδικα είναι για να κάνουμε το χαβαλε μας. Απλά υπάρχουν ορισμένοι καθυστερημένοι εδώ μέσα που δεν μπορούν να το καταλάβουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)
Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Πόσους θα ήθελες κατά προτίμηση;Στειλε πμ ειμαι κρος και ψαχνω παρεα αντρων
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
Πόσους θα ήθελες κατά προτίμηση;
Ειμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
ειμαι μεσα καυλα.Ειμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
Chris32ath
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Eπίσκεψη χτες, και ήταν ό,τι καλύτερο από άποψη ατάκας και setup . Νεαρόκοσμος γενικά, και ένα ζευγάρι που υπήρχε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά στον χώρο έπαιζε μεν, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ατακάρες του συντρόφου της κυρίας έμελλε να γραφτούν στις σελίδες του μυαλού μου ως μελλοντικές αναμνήσεις: '' Παιδιά ποιός είναι νεαρός και έχει μόλις βγεί από το μπάνιο''; Αφού όλοι ψάχνονταν μεταξύ των, οι πληρόντες τα -αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια μεν - παρείσφρυσαν παρά την καμπίνα του ζεύγους ώστε να πράξουν τα δέοντα. Άμα τη πλήρωση των επιθυμιών, η ατάκα επαναλαμβάνονταν, τόσο που οι νεαροί και καθαροί κάποια στιγμή θα τελείωναν, καθ'ότι αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση στους διαδρόμους του Ιδρύματος. Παρά το γεγονός ότι πληρούσα τα κριτίρια, παρέμεινα να απολαμβάνω την μπύρα μου, παραμένοντας προς εαυτόν διερωτώμενος για το τί επιδιώκω με την παραμονή μου στον χώρο, και ποιό τμήμα του εγκεφάλου μου αντλεί τέρψη από όλα αυτά. Πήγα και για δύο βρώμικα και έστρωσα.
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Αυτός είσαι τέλος !!Eπίσκεψη χτες, και ήταν ό,τι καλύτερο από άποψη ατάκας και setup . Νεαρόκοσμος γενικά, και ένα ζευγάρι που υπήρχε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά στον χώρο έπαιζε μεν, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ατακάρες του συντρόφου της κυρίας έμελλε να γραφτούν στις σελίδες του μυαλού μου ως μελλοντικές αναμνήσεις: '' Παιδιά ποιός είναι νεαρός και έχει μόλις βγεί από το μπάνιο''; Αφού όλοι ψάχνονταν μεταξύ των, οι πληρόντες τα -αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια μεν - παρείσφρυσαν παρά την καμπίνα του ζεύγους ώστε να πράξουν τα δέοντα. Άμα τη πλήρωση των επιθυμιών, η ατάκα επαναλαμβάνονταν, τόσο που οι νεαροί και καθαροί κάποια στιγμή θα τελείωναν, καθ'ότι αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση στους διαδρόμους του Ιδρύματος. Παρά το γεγονός ότι πληρούσα τα κριτίρια, παρέμεινα να απολαμβάνω την μπύρα μου, παραμένοντας προς εαυτόν διερωτώμενος για το τί επιδιώκω με την παραμονή μου στον χώρο, και ποιό τμήμα του εγκεφάλου μου αντλεί τέρψη από όλα αυτά. Πήγα και για δύο βρώμικα και έστρωσα.
Enkidu
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 883
- Πόντοι
- 86
Μικρές παρατηρήσεις (επειδή από τον τρόπο που γράφεις δείχνεις να νοιάζεσαι για την γλώσσα και την γραφή): 1) "αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια μεν" το ζεύγος είναι "μεν" - "δε", άρα: "αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια δε". 2) "παρείσφρυσαν": το σωστό: παρεισέφρησαν (<παρεισφρέω). 3) "Άμα τη πλήρωση": το σωστό: άμα τη πληρώσει (<τριτόκλιτο: πλήρωσις, -εως)Eπίσκεψη χτες, και ήταν ό,τι καλύτερο από άποψη ατάκας και setup . Νεαρόκοσμος γενικά, και ένα ζευγάρι που υπήρχε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά στον χώρο έπαιζε μεν, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ατακάρες του συντρόφου της κυρίας έμελλε να γραφτούν στις σελίδες του μυαλού μου ως μελλοντικές αναμνήσεις: '' Παιδιά ποιός είναι νεαρός και έχει μόλις βγεί από το μπάνιο''; Αφού όλοι ψάχνονταν μεταξύ των, οι πληρόντες τα -αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια μεν - παρείσφρυσαν παρά την καμπίνα του ζεύγους ώστε να πράξουν τα δέοντα. Άμα τη πλήρωση των επιθυμιών, η ατάκα επαναλαμβάνονταν, τόσο που οι νεαροί και καθαροί κάποια στιγμή θα τελείωναν, καθ'ότι αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση στους διαδρόμους του Ιδρύματος. Παρά το γεγονός ότι πληρούσα τα κριτίρια, παρέμεινα να απολαμβάνω την μπύρα μου, παραμένοντας προς εαυτόν διερωτώμενος για το τί επιδιώκω με την παραμονή μου στον χώρο, και ποιό τμήμα του εγκεφάλου μου αντλεί τέρψη από όλα αυτά. Πήγα και για δύο βρώμικα και έστρωσα.
Όμως, το πνεύμα κριτικής αποστασιοποίησης, λεπτής ειρωνείας και, ίσως, ελαφρότατου αυτοσαρκασμού, μου άρεσε πολύ!!
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 520
- Πόντοι
- 81
Το ότι στον δικό σου μικρόκοσμο το αντιλαμβάνεσαι έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και η πραγματικότητα. Εσύ είσαι κυριολεκτικά ο ορισμός του ζόμπι που κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα δεξιά και αριστερά χωρίς ουσιαστικό προορισμό ψάχνοντας λίγη ευκαιριακή χαρά χωρίς επιτυχία. Και όλη η αποτυχία και η αγωνία σου εκδηλώνεται σε τούτο το site προσπαθώντας να βρεις τους όμοιους σου και την αποδοχή που στον πραγματικό κόσμο δεν έχεις. Όμοιος ομοίω αει πελάζει.Έχεις δίκιο μυστη, τα τσονταδικα είναι για να κάνουμε το χαβαλε μας. Απλά υπάρχουν ορισμένοι καθυστερημένοι εδώ μέσα που δεν μπορούν να το καταλάβουν.
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Εγώ θα πάω σε καμία ώρα οποίος θέλει ας έρθει ή να μου στείλει μνμ
Διαγραμμένο μέλος 226597
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πάμε μαζίΠάντως εγώ δεν έχω παει στο Adult και το ψηνω πολύ αλλά με παρεα χαχα ! Ψιλοκολλαω μονη!!
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Μαζί μωρο μουΚάποιος για σήμερα???
Αν θες να πάμε σήμερα στείλε μήνυμαΠάντως εγώ δεν έχω παει στο Adult και το ψηνω πολύ αλλά με παρεα χαχα ! Ψιλοκολλαω μονη!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα είσαι για σήμερα βράδυ ;Ποιο σινεμά μου προτείνετε;
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Τί ώρα?Μαζί μωρο μου
σου εχω στειλει αρκετες φορες μηνυμα εδω αλλα δεν απαντας. τσεκαρε το γιατι δεν σε βλεπω και στο σκαιπ πια και χαθηκαμε τελειωςμεχρι να συνεννοηθουμε θα περασει η ωρα
στις 5 μπορει καποιος?
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Είναι κάποιος μέσα???
Εσυ όταν εισαι μεσα ασχολεισαι με το τηλεφωνο σου;Είναι κάποιος μέσα???
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Μερικές φορές..
Παρόμοια θέματα