Cuck_tsoda
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2022
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Αντρική τρύπα γλειφετε;FATSEA σου πληρωνω το ειστηριο να παμε παρεα, αλλα φερε κανα μουνι, να γλυψουμε.
Αντρική τρύπα γλειφετε;FATSEA σου πληρωνω το ειστηριο να παμε παρεα, αλλα φερε κανα μουνι, να γλυψουμε.
Τυπε μην το σκεφτεσαι, τραβα να μας ενημερωσεις.Ειναι κανεις εκει ; εχει κοσμο ;
Εσύ πηγαίνεις συχνά; Ενδιαφέρουσα φαίνεσαιΝαι, όμως όχι πολύ συχνά.
Κρίμα, συνήθως τα Σάββατα κάτι γίνεταιΈχει έρθει κάνεις; είμαι τώρα και έχει λίγο κόσμο.
Αν έχεις τίποτα φίλες ναυάγια και αυτές κοίτα να τις φέρεις μαζί σου μπας και ξεκινήσουν να πατούν θηλυκά εντός του κτιρίουΈχει τίποτα απόψε να έρθουμε;
σου χακαρε τον λογαριασμο ο φατσεας?σιγα μην εχει κοσμο, τραβατε βρε στο VIDEO SHOW αν θελετε κοσμο.
Οταν πεσει η τιμη θα εχει κοσμο.
Όχι απλά βρέθηκε άνθρωπος που Με καταλαβαίνει πού εγώ λέω ότι είναι υπερβολικά μεγάλη η τιμή εισιτηρίου για τσονταδικοσου χακαρε τον λογαριασμο ο φατσεας?
Άρα και εσύ έρχεσαι στα λόγια μου ότι εκεί μέσα είναι ένα μεγάλο ναυάγιο το κατάστημα που είναι στέκι για ναυάγιαΑν έχεις τίποτα φίλες ναυάγια και αυτές κοίτα να τις φέρεις μαζί σου μπας και ξεκινήσουν να πατούν θηλυκά εντός του κτιρίου
Να κάνεις καμιά εξέταση έτσι για να δεις μην σε έχει κάνει κανείς στρατηγό έτσι το λέω από Αγάπη....!!!Κάτι τυπακια που δεν είχα ξαναδεί ,μην φανταστείς ότι με ξεκολιασανε αλλά καλύτερα από άλλες φορες
Χαχαχαχα.Εσύ πηγαίνεις συχνά; Ενδιαφέρουσα φαίνεσαι
Έχει επιλογές αλλά είναι κυρίως παθητικοί 3ης ηλικίας. Προφανώς αν έχεις χρόνια να ξεδώσεις κάπου ίσως και να σου περάσει από το μυαλό να τους τον δώσεις στο στόμα.Άρα και εσύ έρχεσαι στα λόγια μου ότι εκεί μέσα είναι ένα μεγάλο ναυάγιο το κατάστημα που είναι στέκι για ναυάγια
Σιφόνια σπέρματος κυκλοφορούν ανάμεσα μαςΧαχαχαχα.
Συνεχεια εκει ειναι. Ασχολειται με τα υδραυλικα μαλλον
Είχες καιρό να πετάξεις τη μπούρδα σου.Χαχαχαχα.
Συνεχεια εκει ειναι. Ασχολειται με τα υδραυλικα μαλλον
για την εποχη αυτη οτιδηποτε πανω απο 7 ευρω σε τσοντοσινεμα ειναι ακριβο,εχεις δικιο σε αυτο φατσεαΌχι απλά βρέθηκε άνθρωπος που Με καταλαβαίνει πού εγώ λέω ότι είναι υπερβολικά μεγάλη η τιμή εισιτηρίου για τσονταδικο
Η τσόντα πέθανε τώρα που έχει μπει το ίντερνετ στην ζωή μας ο σινεμας είναι στέκι δροσιάς το καλοκαίρι και ζεστά το χειμώνα είναι αποκλειστικά για τους μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες και όχι για την ποιότητα της προβολής της ταινίαςγια την εποχη αυτη οτιδηποτε πανω απο 7 ευρω σε τσοντοσινεμα ειναι ακριβο,εχεις δικιο σε αυτο φατσεα
Αγάπη μουΚαλησπέρα