Διαγραμμένο μέλος 216380
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όχι μου άρεσε πολύΤυπε αυτος ειναι, σκεφτεσαι να το αγορασεις??
όχι μου άρεσε πολύΤυπε αυτος ειναι, σκεφτεσαι να το αγορασεις??
Την αγγελία αυτή την έχεις δει κάπου να την ανεβάσεις μπορεί να θέλει κάποιος μύστης δουλειάΑρκετος κοσμος και σημερα το βραδι, εκοψα φατσες που δεν εχω ξαναπετυχει συν τα γνωστα ζομπι. Απο γυναικες μηδεν αποψε. Ο πακιστανος που καθαριζε καθε μισαωρο εφυγε κι εχει μπει αγγελια για τον αντικαταστατη του.
Τυπε δεν αφορα τους μυστες να καθαριζουν το τσονταδικο. Οι μυστες ειναι για να το χυνουν.Την αγγελία αυτή την έχεις δει κάπου να την ανεβάσεις μπορεί να θέλει κάποιος μύστης δουλειά
Αλλά τρέχουν κοινωνικά προβλήματα καλητερα είναι για τους μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες μια θέση εργασίας στο εν λόγω υδρημαΤυπε δεν αφορα τους μυστες να καθαριζουν το τσονταδικο. Οι μυστες ειναι για να το χυνουν.
Πρέπει να κάνουμε κάποιους κανόνες του υδρηματος δηλαδή και πληρώνουμε και να είμαστε και νορμάλΤι εννοεις σκλαβοι;
Γιατί να γράψουμε αφού με τόσες επαναλαμβανόμενες μπούρδες που γράφεις μόνο εσύ γεμίζει.Τελικά μόνο εγώ γράφω δω μέσα καλητερα να κλείσει το νήμα γιατί πιάνει και χώρο στάθμευσης υπάρχουν και άλλα ναυάγια που έχουν σειρά
Το θέμα είναι ότι και όταν είναι μέσα ζευγάρι δεν ενημέρωνει κάνεις τρώει πρώτα και μετάΓιατί να γράψουμε αφού με τόσες επαναλαμβανόμενες μπούρδες που γράφεις μόνο εσύ γεμίζει.
Έχουμε καταλάβει οτι είσαι άφραγκος και ποιοί λες ότι πάνε σε αυτό το σινεμά. Ακόμα δεν εχεις βαρεθεί να μας το λες;
Ετσι ειναι το σωστο. Αν ειναι να μαζευονται ορδες για ενα ζευγαρι αστο.Το θέμα είναι ότι και όταν είναι μέσα ζευγάρι δεν ενημέρωνει κάνεις τρώει πρώτα και μετά
εχει δοκιμασει να εκδιδεται ο φατσεας ειχε βαλει ποστ που ζητουσε λεφτα για να δωσει τσιμπουκι αλλα για να ειναι ακομα αφραγκος μαλλον δεν ψηθηκε κανειςΓιατί να γράψουμε αφού με τόσες επαναλαμβανόμενες μπούρδες που γράφεις μόνο εσύ γεμίζει.
Έχουμε καταλάβει οτι είσαι άφραγκος και ποιοί λες ότι πάνε σε αυτό το σινεμά. Ακόμα δεν εχεις βαρεθεί να μας το λες;
Δεν τους αρέσω φενετε και άμα τρώω και ακύρωση από εσάς είμαι ναυαγίουεχει δοκιμασει να εκδιδεται ο φατσεας ειχε βαλει ποστ που ζητουσε λεφτα για να δωσει τσιμπουκι αλλα για να ειναι ακομα αφραγκος μαλλον δεν ψηθηκε κανεις
Μπλιάχ....εχει δοκιμασει να εκδιδεται ο φατσεας ειχε βαλει ποστ που ζητουσε λεφτα για να δωσει τσιμπουκι αλλα για να ειναι ακομα αφραγκος μαλλον δεν ψηθηκε κανεις
Κατά αρχήν τα έξοδα είναι το εισιτήριο που είναι ακριβό και μερικοί από εσάς δεν γνωρίζετε πος βγαίνει το μεροκάματο στην φάμπρικα η έχετε οικονομική δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στην τσέπη σας εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να δοσω 12,50ευρω και να μην δωσο 10 σε ένα μπουρδέλο να περάσω καλά χωρίς κριτική και σχόλια από άλλους τέλος πάντων για την στιγμή δεν υπάρχει ευρω ούτε για τσιγάροΜπλιάχ....
Τυπε μπαινεις και με 10€ στο τσονταδικο και τα 2.5€ τα δινεις για κοκα κολα και σνακ. Μαλλον στα φαγαν τα τσαρδια και τωρα μιζεριαζεις.Κατά αρχήν τα έξοδα είναι το εισιτήριο που είναι ακριβό και μερικοί από εσάς δεν γνωρίζετε πος βγαίνει το μεροκάματο στην φάμπρικα η έχετε οικονομική δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στην τσέπη σας εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να δοσω 12,50ευρω και να μην δωσο 10 σε ένα μπουρδέλο να περάσω καλά χωρίς κριτική και σχόλια από άλλους τέλος πάντων για την στιγμή δεν υπάρχει ευρω ούτε για τσιγάρο
Άμα μπω με 10 ευρω στο σινεμά θά είμαι περιορισμένος δεν θα έχω πρόσβαση παντού χάρηκα Βαγγέλης τώρα πάω σε παραλίες και βουνά έχει ζέστη αλλά ωραία είναι η φάση με την κόκα κόλα με καυλοσες μπαγασα πάλιΤυπε μπαινεις και με 10€ στο τσονταδικο και τα 2.5€ τα δινεις για κοκα κολα και σνακ. Μαλλον στα φαγαν τα τσαρδια και τωρα μιζεριαζεις.