John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μου αρέσει πολύ το μυστήριο που κρύβεις και γούσταρει πολύ η γυναίκα την φάση να την απολαύσειςΚαλησπέρα
Μου αρέσει πολύ το μυστήριο που κρύβεις και γούσταρει πολύ η γυναίκα την φάση να την απολαύσειςΚαλησπέρα
Οπότε θες καβλιαρηΜου αρέσει πολύ το μυστήριο που κρύβεις και γούσταρει πολύ η γυναίκα την φάση να την απολαύσεις
Οπότε θες καβλιαρη
Δωσε μας λεπτομέρειεςΕχθες βραδυ στο Αθηναικον στα υπογεια εφαγα καλο σκισημο απο Πακιστανους.
Φαταζομαι για αυτο τον λογο εισαι αντιρατσιστης antifa κλπΕχθες βραδυ στο Αθηναικον στα υπογεια εφαγα καλο σκισημο απο Πακιστανους.
Είσαι ύποπτος για την αρωστια που μας έφεραν τα πιθυκια δηλαδή να σε δώσουμε εδώ στο υδρημα στο υπεύθυνο να προσέχουμεΕχθες βραδυ στο Αθηναικον στα υπογεια εφαγα καλο σκισημο απο Πακιστανους.
Και σε κάνουν στρατάρχη μετά θα έρθεις και θα μας φτιάξεις πιθυκια και εμάςΤους δοκιμαζω το χυσι για να δω αν εχουν την πιθηκιαση .
Καταλαβαίνω έχεις τά πάντα έχω και ένα φύλο που τόν έκανε μια γκόμενα στρατάρχη με κονδυλώματα τα έχει δει έχει πρόβλημα ο ίδιος αλλά όποιος θέλει να γίνει στρατάρχης είναι εύκολοΕχω αποκτησει ανοσια στην αραπικη ψωλη.
Η ψωλή μπωρει να φενετε καθαρή αλλά μπορεί να κρύβει μυστικά να προσέχεις το μουνι είναι δύσκολο να το κρυβειΕγω δεν παω με βρωμομουνες.Τρωω μονο καθαρες ψωλες.
Δύσκολο πολύ γιατί το μουνι που έχει μύκητες βγάζει μάτια ακόμη και η γκόμενες που κάνουν πλύση με betadin αυτές είναι ποίο υπιφωβες σε μύκητες έχω λίγες γνώσεις όχι από έμπειρια αλλά το ίντερνετ το έχω και για άλλους λόγουςΜαλλον το αναποδο ειναι.
ακαποτα σε γαμησαν?Εχθες βραδυ στο Αθηναικον στα υπογεια εφαγα καλο σκισημο απο Πακιστανους.
Tι ακριβως σε ενοχλησε; Οτι εισαι συνεχεια εκει ή οτι ασχολεισαι με πουτσες;Είχες καιρό να πετάξεις τη μπούρδα σου.
Πάραυτα, δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω.
Στο Πακισταν ακομα παλευουν με φυματιωση ηπατιτιδες και ελονοσια. Φαντασου με τα ΣΜΝ τι γινεται.Εγω δεν παω με βρωμομουνες.Τρωω μονο καθαρες ψωλες.
Προφανώς δεν έχεις ιδέα πότε πάω και με τι ασχολούμαι όπως λες. Συνεπώς κοίτα τη δουλειά σου και μόνο.Tι ακριβως σε ενοχλησε; Οτι εισαι συνεχεια εκει ή οτι ασχολεισαι με πουτσες;
Διασειρετε το κατάστημα πρωί βράδυ αυτό βλέπω εγώ Σάν ουδέτερος παρατηρητήςΠροφανώς δεν έχεις ιδέα πότε πάω και με τι ασχολούμαι όπως λες. Συνεπώς κοίτα τη δουλειά σου και μόνο.
αυτό βλέπω εγώ Σάν ουδέτερος παρατηρητής
φατσεα εχεις καμια πληροφορια αν ριξει τις τιμες το αφεντικο?Και δεν υπάρχει κανένας απολύτως να σας πει ότι υπάρχουν κανόνες λειτουργίας και συμπεριφοράς εκεί μέσα έχει χαθεί η μπάλα και τον ιδιοκτήτη τον αφορά το θέμα του τζίρου της επιχείρησης αυτό βλέπω εγώ Σάν ουδέτερος παρατηρητής