Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλήςΚαμια γκομενα πηναινει σε αυτο το μαγαζι, η μονο τραβελια γκει κτλ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Mottomotto98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Εγώ με την δικιά μου που πήγαμε αν θες μπορούμε να σου πούμε εμπειρίαΓεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
Ναι φυσικά αν δεν έχεις θέμα…αρχικά σε τι ηλικιακό γκρουπ ανήκετε;Εγώ με την δικιά μου που πήγαμε αν θες μπορούμε να σου πούμε εμπειρία
Καλησπερα.Λογικο ειναι να φοβασαι με αυτα που ακους.Αυτο που λες ισχυει ακομα και για κανονικη γνωριμια εξω με καποιον που δεν ξερεις, οποτε λογικο ειναι να θελεις να νιωθεις και εκει ασφαλης.Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής
Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 249
- Πόντοι
- 21
Καλύτερα σε swingers clubΜα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής
Μπα δε ψήνω φάση με αλλά ζευγάρια.. ούτε να κάνω σεξ με κάποιον και να παίρνει μάτι η γκομενα του..Καλύτερα σε swingers club
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Κοίτα να δεις αν πας κυρίως απόγευμα η νωρίς βράδυ είναι μια χαρά.Ιδανικά θα ήθελα να πήγαινα μόνη μου γι αυτό το ψάχνω για το ποσο «βιώσιμο» είναι αυτό
Έχω δει μέσα στο μαγαζι γυναίκες μόνες που είτε έπαιξαν με άλλους είτε απλά καθόντουσαν και έβλεπαν την ταινία.
Δεν τις πείραξε κανεις.
Εξαρτάται τι θες εσύ να κάνεις.
Καλά απόγευμα λιγάκι δύσκολο.. αλλά νωρίς το βράδυ οκ… σ ευχαριστώ πολύΚοίτα να δεις αν πας κυρίως απόγευμα η νωρίς βράδυ είναι μια χαρά.
Έχω δει μέσα στο μαγαζι γυναίκες μόνες που είτε έπαιξαν με άλλους είτε απλά καθόντουσαν και έβλεπαν την ταινία.
Δεν τις πείραξε κανεις.
Εξαρτάται τι θες εσύ να κάνεις.
Μπορουμε να παμε μαζι οποτε θεςΚαλησπέρα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
με τι σκοπο θα πας στο ιδρυμα?να δεις πως ειναι ο χωρος η να αρπαξεις πουτσες?Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής
με τι σκοπο θα πας στο ιδρυμα?να δεις πως ειναι ο χωρος η να αρπαξεις πουτσες?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
στο συγκεκριμενο ιδρυμα δεν θα εχεις προβλημα οι θαμωνες ειναι κυριως φλωροπουστες θα σε παρακαλανε και θα τρεχουν πισω σου ακομα και αν τους πεις οτι θα τους κανεις πιπες με καποτεςΙδανικά θα ήθελα να πήγαινα μόνη μου γι αυτό το ψάχνω για το ποσο «βιώσιμο» είναι αυτό
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
μια χαρα θα εισαι τοτε θα σου κανουν παρεα και οι φλωροι μαλακες θαμωνες του σινεμα και θα δειτε παρεα,μετα μπορειτε να πατε και για σαμαλι στο μεταξουργιοΝα δω ταινία γιατί μου κόπηκε η συνδρομή στο Νετφλιξ… ελπίζω να σε κάλυψα..
Το Μεταξουργείο… -ει- θέλειμια χαρα θα εισαι τοτε θα σου κανουν παρεα και οι φλωροι μαλακες θαμωνες του σινεμα και θα δειτε παρεα,μετα μπορειτε να πατε και για σαμαλι στο μεταξουργιο
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
τι εγινε εφαγες πουτσες η μονο βροχη?Αμα αυριο δεν γίνει κατακλυσμός λέω να περάσω μπας και φαω καμια πουτσα και γτ οχι παραπάνω απο μια
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελευθερος δεν σου κανει ρε φιλε?τι ρατσισμοι ειναι αυτοιΑύριο κατα της 2 θα είμαι σινεμά αν υπάρχει κάποιος σοβαρός παντρεμένος pm.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 2.477
Πολυ το πιπιλας.Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής
Αν φοβασαι με αυτα που ακους ή διαβαζεις μην πλησιαζεις ουτε απο εξω, μπορει να σου επιτεθει καποιο ζομπι που θα εχει βγει για τσιγαρο.
Καθε φορα που ειμαι στο ιδρυμα και εχω πετυχει ζευγαρι ή γυναικα μονη της, παντα θα ερχεται σχεδον απο πισω ενας "σωματοφυλακας" που
εχουν ή το "αφεντικο" του μαγαζιου για να κοψουν κινηση μηπως και χαθει ο ελεγχος απο τα
πρωτα λεπτα.
Αλλωστε μπορεις να ζητησεις απο το ταμειο να κανεις μια αναγνωριστικη, να δεις τους χωρους και μετα αποφασιζεις αν θα μεινεις για το κομμματι σου.
Και βροχη εφαγα και πουτσες εφαγα αλλα οχι στο σινεματι εγινε εφαγες πουτσες η μονο βροχη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελευθερος δεν σου κανει ρε φιλε?τι ρατσισμοι ειναι αυτοι
Mottomotto98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Εγώ 27..η δικιά μου 35Ναι φυσικά αν δεν έχεις θέμα…αρχικά σε τι ηλικιακό γκρουπ ανήκετε;
Μια χαρά…Εγώ 27..η δικιά μου 35
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 107