poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Σήμερα έλα.Αμα αυριο δεν γίνει κατακλυσμός λέω να περάσω μπας και φαω καμια πουτσα και γτ οχι παραπάνω απο μια
Σήμερα έλα.Αμα αυριο δεν γίνει κατακλυσμός λέω να περάσω μπας και φαω καμια πουτσα και γτ οχι παραπάνω απο μια
Μακαρι να μπορούσα αλλα δύσκολο αύριο λεω να παωΣήμερα έλα.
Φορα και φανέλα Ολυμπιακού για να σε γαμησουν ακόμη καλύτερα οι μύστες.Μακαρι να μπορούσα αλλα δύσκολο αύριο λεω να παω
Γεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…Βέβαια και να έρθεις σε περιμένουμε πολλοί ψολαραδες
Καλημέρα. Σε ενδιαφέρει να βρεις συνοδό για να επισκεφθείς το μαγαζί?Γεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
Για πεςΓεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
KalisperaΓεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
ΚαλησπέραKalispera
Τι θέλεις να σου πω;Για πες
Ιδανικά θα ήθελα να πήγαινα μόνη μου γι αυτό το ψάχνω για το ποσο «βιώσιμο» είναι αυτόΚαλημέρα. Σε ενδιαφέρει να βρεις συνοδό για να επισκεφθείς το μαγαζί?
Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλήςΚαμια γκομενα πηναινει σε αυτο το μαγαζι, η μονο τραβελια γκει κτλ?
Εγώ με την δικιά μου που πήγαμε αν θες μπορούμε να σου πούμε εμπειρίαΓεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
Ναι φυσικά αν δεν έχεις θέμα…αρχικά σε τι ηλικιακό γκρουπ ανήκετε;Εγώ με την δικιά μου που πήγαμε αν θες μπορούμε να σου πούμε εμπειρία
Καλησπερα.Λογικο ειναι να φοβασαι με αυτα που ακους.Αυτο που λες ισχυει ακομα και για κανονικη γνωριμια εξω με καποιον που δεν ξερεις, οποτε λογικο ειναι να θελεις να νιωθεις και εκει ασφαλης.Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής
Καλύτερα σε swingers clubΜα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής
Μπα δε ψήνω φάση με αλλά ζευγάρια.. ούτε να κάνω σεξ με κάποιον και να παίρνει μάτι η γκομενα του..Καλύτερα σε swingers club
Κοίτα να δεις αν πας κυρίως απόγευμα η νωρίς βράδυ είναι μια χαρά.Ιδανικά θα ήθελα να πήγαινα μόνη μου γι αυτό το ψάχνω για το ποσο «βιώσιμο» είναι αυτό
Καλά απόγευμα λιγάκι δύσκολο.. αλλά νωρίς το βράδυ οκ… σ ευχαριστώ πολύΚοίτα να δεις αν πας κυρίως απόγευμα η νωρίς βράδυ είναι μια χαρά.
Έχω δει μέσα στο μαγαζι γυναίκες μόνες που είτε έπαιξαν με άλλους είτε απλά καθόντουσαν και έβλεπαν την ταινία.
Δεν τις πείραξε κανεις.
Εξαρτάται τι θες εσύ να κάνεις.
Μπορουμε να παμε μαζι οποτε θεςΚαλησπέρα
με τι σκοπο θα πας στο ιδρυμα?να δεις πως ειναι ο χωρος η να αρπαξεις πουτσες?Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής