matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
μετα τις 12 πανε τα ζομπιμετα της 10 μαζεβη στέφομαι να παω σήμερα
μετα τις 12 πανε τα ζομπιμετα της 10 μαζεβη στέφομαι να παω σήμερα
Ποια λες;Αυτή η καυλα με τις μπάρες... που χάθηκε;
Τύπε έλα μετά τις 24:00 που θα έχουμε μαζευτεί τα ζόμπι και θα δει χαρά ο κωλος σου.Καλημέρα σε όλην την παρέα.
Είμαι σχετικά νέος εδώ και πολύ νεότερος σε σινεμά, βασικά δεν έχω πάει ποτέ.
Αξίζει η εμπειρία ;
Έχει τίποτα καλό ;
Απλά είμαι ελεύθερος εδώ και λίγο καιρό και μόνος, έχω γέμιση αρκετά και έλεγα να περάσω, να δω την εμπειρία και ότι γίνει.
Ψωφια πραγματικάΘα σκασω και γω, μακαρι να ερτθει καμια καροολα για σκισιμο
αναλογα την ωρα ρε φιλε αν πας νταλα μεσημερι ποιος θα σε γαμησει,θα ειναι ολοι ντιρλα απτα πιτογυρα και τις μπυρες,τι κακο ειναι αυτο να εχει καυλες ο κωλας σας μεσημεριατικαΛεω να πάω την Παρασκευή και ελπίζω να εχει και ανθρώπους που θέλουν να γαμησουν οχι μονο να πάρουνε ματι
γυναικες διχως μουνιΓυναικες βρισκουμε σε τσοντοσινεμα για ξεσκισμα?
Μονο?η κοκκινομαλα π εσκαγε παλια?γυναικες διχως μουνι
Ρε συ μεσημέρι βολεύει μετά την δουλειά καπάκια να μην δίνεις αναφορά στην γυναίκα που ήσουναναλογα την ωρα ρε φιλε αν πας νταλα μεσημερι ποιος θα σε γαμησει,θα ειναι ολοι ντιρλα απτα πιτογυρα και τις μπυρες,τι κακο ειναι αυτο να εχει καυλες ο κωλας σας μεσημεριατικα
Μια από αυτές τις μέρες θα περάσει ξανά.Αυτή η καυλα με τις μπάρες... που χάθηκε;
Κάθε 30 Φεβρουαρίου στάνταρΓυναικες βρισκουμε σε τσοντοσινεμα για ξεσκισμα?
Σωστός..έρχεστε μας γαματε και μετα πατε πιο ήρεμοι σπίτιΡε συ μεσημέρι βολεύει μετά την δουλειά καπάκια να μην δίνεις αναφορά στην γυναίκα που ήσουν