sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 637
- Πόντοι
- 81
crossaki;Διαβάζω Κ αλλά σάιτ Κ αγγελίες και είδα ότι θα έχει κωλάρα σήμερα για πηδημα
crossaki;Διαβάζω Κ αλλά σάιτ Κ αγγελίες και είδα ότι θα έχει κωλάρα σήμερα για πηδημα
Σε ποιον στέλνεις γενικά?Και όποιος απαντήσει?Kalispera
Ti κανεις;
Πως περνας;
Ρε παιδιά πηγαίνετε και ότι προκύψει ποιος ξέρει αν θα έχει κόσμο ή γυναίκες ή ζευγάρια ή οτιδήποτε γουστάρει ο καθένας , πηγαίνετε και ότι κάτσει μην λυπόσαστε ένα εισιτήριο , το κέφι σας κάνετε μην περιμένετε από κανέναν να σας πει τι γίνεται μέσα , όλοι πάνε για το δικό τους βίτσιο ξεκινήστε και πηγαίνετε και ότι κάτσει , αν δεν κάτσει την άλλη φορά θα είναι πιο καλά......
Πάντα με καλή διάθεση γράφω.... ( Και πάντα καυλωμένος από πίσω...)![]()
Σήμερα έλα.Αμα αυριο δεν γίνει κατακλυσμός λέω να περάσω μπας και φαω καμια πουτσα και γτ οχι παραπάνω απο μια
![]()
Μακαρι να μπορούσα αλλα δύσκολο αύριο λεω να παωΣήμερα έλα.
Φορα και φανέλα Ολυμπιακού για να σε γαμησουν ακόμη καλύτερα οι μύστες.Μακαρι να μπορούσα αλλα δύσκολο αύριο λεω να παω
Γεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…Βέβαια και να έρθεις σε περιμένουμε πολλοί ψολαραδες
Καλημέρα. Σε ενδιαφέρει να βρεις συνοδό για να επισκεφθείς το μαγαζί?Γεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
Για πεςΓεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
KalisperaΓεια… ψάχνεις κορίτσι ή οτιδήποτε μοιάζει με τέτοιο; Εγώ είμαι κανονικό κορίτσι…
ΚαλησπέραKalispera
Τι θέλεις να σου πω;Για πες
Ιδανικά θα ήθελα να πήγαινα μόνη μου γι αυτό το ψάχνω για το ποσο «βιώσιμο» είναι αυτόΚαλημέρα. Σε ενδιαφέρει να βρεις συνοδό για να επισκεφθείς το μαγαζί?