Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.089
Πόντοι
7.885
Και βροχη εφαγα και πουτσες εφαγα αλλα οχι στο σινεμα
Τύπε σε αυτό το σινεμά τα κρος απαξιώνονται συνήθως. Προτιμάνε τους ορίτζιναλ γκέι τύπου Κασσελακη Τάιλερ, ή τις ορίτζιναλ γυναίκες με μουνι. Ανωμαλία,τι να πεις.

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
112
Πόντοι
0
Τύπε σε αυτό το σινεμά τα κρος απαξιώνονται συνήθως. Προτιμάνε τους ορίτζιναλ γκέι τύπου Κασσελακη Τάιλερ, ή τις ορίτζιναλ γυναίκες με μουνι. Ανωμαλία,τι να πεις.
Δλδ σε ποιο κατα την δική σου άποψη δεν απαξιωνονται τα κρος?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.466
Πόντοι
206
η ταση που επικρατει στα ιδρυματα ειναι να απαξιωνονται τα κρος,στο αθηναικο αν διαβασεις τα κρος μενουν αγαμητα η τα γαμανε μονο με λεφτα,αυτο εχει αρχισει να επεκτεινεται σε ολα τα ιδρυματα,λογικα μεσα στο 2025 τα κρος θα βρισκουν πουτσο στο πεδιον του αρεως σε κατι σκλαβενιτες και σε παραλιες.πλεον προτιμαται ο γνησιος πατροπαραδοτος πουστης
εχω τυχει σε σκηνικο που κρος την επεσε στον τζιμι τον τανζανο και αυτος το απαξιωσε και προτιμησε να γαμησει πιο χιλιοστη φορα τον αδυνατο ψηλο καραφλα θαμωνα,δηλαδη προτιμησε μια κωλοτρυπα που τη εχει χυσει πολλες φορες απο εναν παρθενο κωλο
το κρος απελπισμενο την επεφτε σε αρκετους και ετρωγε ακυρο τελικα εφυγε αγαμητο και μες τα νευρα

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
η ταση που επικρατει στα ιδρυματα ειναι να απαξιωνονται τα κρος,στο αθηναικο αν διαβασεις τα κρος μενουν αγαμητα η τα γαμανε μονο με λεφτα,αυτο εχει αρχισει να επεκτεινεται σε ολα τα ιδρυματα,λογικα μεσα στο 2025 τα κρος θα βρισκουν πουτσο στο πεδιον του αρεως σε κατι σκλαβενιτες και σε παραλιες.πλεον προτιμαται ο γνησιος πατροπαραδοτος πουστης
εχω τυχει σε σκηνικο που κρος την επεσε στον τζιμι τον τανζανο και αυτος το απαξιωσε και προτιμησε να γαμησει πιο χιλιοστη φορα τον αδυνατο ψηλο καραφλα θαμωνα,δηλαδη προτιμησε μια κωλοτρυπα που τη εχει χυσει πολλες φορες απο εναν παρθενο κωλο
το κρος απελπισμενο την επεφτε σε αρκετους και ετρωγε ακυρο τελικα εφυγε αγαμητο και μες τα νευρα
χμμμ.... το παραπανω ΔΕΝ μπορω να το επιβεβαιωσω σε καμια περιπτωση!!!!

Εγω πριν 15-20 μερες που ειχα παει σαν κρος κανονικα, εφαγα τουλαχιστον 4-5 διαφορετικες πουτσες (δεν μπορω να ειμαι ακριβης στος αρθμο, γιατι ηταν λιγο δυσκολη η κατασταση!!!)
Ολα γινανε επανω στον εξωστη!! μολις ακουστηκε και κατω οτι υπαρχει κρος, μαζευτηκανε ολοι και εγινε το παρτι.....
Δεν ειδα κανεναν να απαξιωνει και να μην θελει να παρει σειρα.....

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
112
Πόντοι
0

Εγω πριν 15-20 μερες που ειχα παει σαν κρος κανονικα, εφαγα τουλαχιστον 4-5 διαφορετικες πουτσες (δεν μπορω να ειμαι ακριβης στος αρθμο, γιατι ηταν λιγο δυσκολη η κατασταση!!!)
Ολα γινανε επανω στον εξωστη!! μολις ακουστηκε και κατω οτι υπαρχει κρος, μαζευτηκανε ολοι και εγινε το παρτι.....
Και εγω πιστεύω είναι και λίγο στο αν θα κουνηθείς και λίγο και ίσως και το πως θα εισαι ντυμένη

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
112
Πόντοι
0
Πάντως στο downtown που έχω πάει όταν είχα αλλάξει ρούχο δεν με απαξιωναν αρκετοί ερχόντουσαν μου πιανανε τα βυζια και γινόταν φαση

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.089
Πόντοι
7.885
Σε όλα απαξιώνονται τα κρος τύπισσα :confused::confused:, από σπόντα πλέον θα φάτε καμιά πουτσα. Καλύτερα να πηγαίνετε σαν πατροπαράδοτοι πουστηδες να σας προτιμάνε οι μύστες γαμιαδες.

FURLOVER

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
54
Πόντοι
0
Και βροχη εφαγα και πουτσες εφαγα αλλα οχι στο σινεμα
Που τις έφαγες να πάμε κ εμείς καλέ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλω κ εγώ να με πάρουν τραινάκι!!

Kavleeeees

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα δεν έχω πάει ποτέ σε Σινεμά, αξίζει αυτό εδώ?

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
136
Πόντοι
0
πέρα από την πλάκα.... Γυναίκες και ζευγαρια δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα πιστεύω στο σινεμά. θα προχωρήσουν μέχρι εκεί που θέλουν. τουλάχιστον δεν έχω πετύχει κανένα ακραίο σκηνικό. ίσα ίσα περισσότερο κινδυνεύεις αν είσαι άντρας str8. πραγματικά λυσανε δεν τους δίνεις σημασία και αυτοί εκεί να σε κοιτάνε επίμονα ή να έρχονταισχετικα κοντα και να χαιδευονται μονοι τους και να σε κοιτάνε. ρε μάγκες πραγματικά δλδ δεν καταλαβαίνετε αν θέλει κάποιος να παίξει μαζί σας ή όχι. σας αρέσει να χάνετε τον χρόνο σας έτσι. σταματήστε να είστε πουστηδες πια... ήμαρτον. το ότι ερχόμαστε δεν σημαίνει πως θέλουμε να πάμε και με άντρες.

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
636
Πόντοι
81
Τελικά αυτή η κοπελιά με τα piercing στα βυζια πήγε στο μαγαζι; ξέρει κανενας;

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
πέρα από την πλάκα.... Γυναίκες και ζευγαρια δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα πιστεύω στο σινεμά. θα προχωρήσουν μέχρι εκεί που θέλουν. τουλάχιστον δεν έχω πετύχει κανένα ακραίο σκηνικό. ίσα ίσα περισσότερο κινδυνεύεις αν είσαι άντρας str8. πραγματικά λυσανε δεν τους δίνεις σημασία και αυτοί εκεί να σε κοιτάνε επίμονα ή να έρχονταισχετικα κοντα και να χαιδευονται μονοι τους και να σε κοιτάνε. ρε μάγκες πραγματικά δλδ δεν καταλαβαίνετε αν θέλει κάποιος να παίξει μαζί σας ή όχι. σας αρέσει να χάνετε τον χρόνο σας έτσι. σταματήστε να είστε πουστηδες πια... ήμαρτον. το ότι ερχόμαστε δεν σημαίνει πως θέλουμε να πάμε και με άντρες.
Ακριβώς. Παραλίγο να πλακώσω στα μπουκέτα ένα σίχαμα την Παρασκευή. Ένα κύττος που κυκλοφορεί με παντόφλες, χοντρός γλοιώδης. Πήγε από το πουθενά Να μου πιάσει την ψωλη μόλις μπήκα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.375
Πόντοι
34.538
Ακριβώς. Παραλίγο να πλακώσω στα μπουκέτα ένα σίχαμα την Παρασκευή. Ένα κύττος που κυκλοφορεί με παντόφλες, χοντρός γλοιώδης. Πήγε από το πουθενά Να μου πιάσει την ψωλη μόλις μπήκα.
Ε, με τετοιο ονομα?
Το ηξερε φαινεται...

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
777
Πόντοι
86