με τι σκοπο θα πας στο ιδρυμα?να δεις πως ειναι ο χωρος η να αρπαξεις πουτσες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (10 μέλη και 39 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 206
στο συγκεκριμενο ιδρυμα δεν θα εχεις προβλημα οι θαμωνες ειναι κυριως φλωροπουστες θα σε παρακαλανε και θα τρεχουν πισω σου ακομα και αν τους πεις οτι θα τους κανεις πιπες με καποτεςΙδανικά θα ήθελα να πήγαινα μόνη μου γι αυτό το ψάχνω για το ποσο «βιώσιμο» είναι αυτό
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 206
μια χαρα θα εισαι τοτε θα σου κανουν παρεα και οι φλωροι μαλακες θαμωνες του σινεμα και θα δειτε παρεα,μετα μπορειτε να πατε και για σαμαλι στο μεταξουργιοΝα δω ταινία γιατί μου κόπηκε η συνδρομή στο Νετφλιξ… ελπίζω να σε κάλυψα..
Το Μεταξουργείο… -ει- θέλειμια χαρα θα εισαι τοτε θα σου κανουν παρεα και οι φλωροι μαλακες θαμωνες του σινεμα και θα δειτε παρεα,μετα μπορειτε να πατε και για σαμαλι στο μεταξουργιο
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 206
τι εγινε εφαγες πουτσες η μονο βροχη?Αμα αυριο δεν γίνει κατακλυσμός λέω να περάσω μπας και φαω καμια πουτσα και γτ οχι παραπάνω απο μια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελευθερος δεν σου κανει ρε φιλε?τι ρατσισμοι ειναι αυτοιΑύριο κατα της 2 θα είμαι σινεμά αν υπάρχει κάποιος σοβαρός παντρεμένος pm.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.477
Πολυ το πιπιλας.Μα και μεις που είμαστε γυναίκες και θελουμε φοβόμαστε με αυτά που ακούμε… σκοπός είναι να χειρίζεται η γυναίκα το παιχνίδι.. να νιώθει ασφαλής
Αν φοβασαι με αυτα που ακους ή διαβαζεις μην πλησιαζεις ουτε απο εξω, μπορει να σου επιτεθει καποιο ζομπι που θα εχει βγει για τσιγαρο.
Καθε φορα που ειμαι στο ιδρυμα και εχω πετυχει ζευγαρι ή γυναικα μονη της, παντα θα ερχεται σχεδον απο πισω ενας "σωματοφυλακας" που
εχουν ή το "αφεντικο" του μαγαζιου για να κοψουν κινηση μηπως και χαθει ο ελεγχος απο τα
πρωτα λεπτα.
Αλλωστε μπορεις να ζητησεις απο το ταμειο να κανεις μια αναγνωριστικη, να δεις τους χωρους και μετα αποφασιζεις αν θα μεινεις για το κομμματι σου.
Και βροχη εφαγα και πουτσες εφαγα αλλα οχι στο σινεματι εγινε εφαγες πουτσες η μονο βροχη?
ελευθερος δεν σου κανει ρε φιλε?τι ρατσισμοι ειναι αυτοι
Mottomotto98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Εγώ 27..η δικιά μου 35Ναι φυσικά αν δεν έχεις θέμα…αρχικά σε τι ηλικιακό γκρουπ ανήκετε;
Μια χαρά…Εγώ 27..η δικιά μου 35
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε σε αυτό το σινεμά τα κρος απαξιώνονται συνήθως. Προτιμάνε τους ορίτζιναλ γκέι τύπου Κασσελακη Τάιλερ, ή τις ορίτζιναλ γυναίκες με μουνι. Ανωμαλία,τι να πεις.Και βροχη εφαγα και πουτσες εφαγα αλλα οχι στο σινεμα
Δλδ σε ποιο κατα την δική σου άποψη δεν απαξιωνονται τα κρος?Τύπε σε αυτό το σινεμά τα κρος απαξιώνονται συνήθως. Προτιμάνε τους ορίτζιναλ γκέι τύπου Κασσελακη Τάιλερ, ή τις ορίτζιναλ γυναίκες με μουνι. Ανωμαλία,τι να πεις.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 206
η ταση που επικρατει στα ιδρυματα ειναι να απαξιωνονται τα κρος,στο αθηναικο αν διαβασεις τα κρος μενουν αγαμητα η τα γαμανε μονο με λεφτα,αυτο εχει αρχισει να επεκτεινεται σε ολα τα ιδρυματα,λογικα μεσα στο 2025 τα κρος θα βρισκουν πουτσο στο πεδιον του αρεως σε κατι σκλαβενιτες και σε παραλιες.πλεον προτιμαται ο γνησιος πατροπαραδοτος πουστηςΔλδ σε ποιο κατα την δική σου άποψη δεν απαξιωνονται τα κρος?
εχω τυχει σε σκηνικο που κρος την επεσε στον τζιμι τον τανζανο και αυτος το απαξιωσε και προτιμησε να γαμησει πιο χιλιοστη φορα τον αδυνατο ψηλο καραφλα θαμωνα,δηλαδη προτιμησε μια κωλοτρυπα που τη εχει χυσει πολλες φορες απο εναν παρθενο κωλο
το κρος απελπισμενο την επεφτε σε αρκετους και ετρωγε ακυρο τελικα εφυγε αγαμητο και μες τα νευρα
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
χμμμ.... το παραπανω ΔΕΝ μπορω να το επιβεβαιωσω σε καμια περιπτωση!!!!η ταση που επικρατει στα ιδρυματα ειναι να απαξιωνονται τα κρος,στο αθηναικο αν διαβασεις τα κρος μενουν αγαμητα η τα γαμανε μονο με λεφτα,αυτο εχει αρχισει να επεκτεινεται σε ολα τα ιδρυματα,λογικα μεσα στο 2025 τα κρος θα βρισκουν πουτσο στο πεδιον του αρεως σε κατι σκλαβενιτες και σε παραλιες.πλεον προτιμαται ο γνησιος πατροπαραδοτος πουστης
εχω τυχει σε σκηνικο που κρος την επεσε στον τζιμι τον τανζανο και αυτος το απαξιωσε και προτιμησε να γαμησει πιο χιλιοστη φορα τον αδυνατο ψηλο καραφλα θαμωνα,δηλαδη προτιμησε μια κωλοτρυπα που τη εχει χυσει πολλες φορες απο εναν παρθενο κωλο
το κρος απελπισμενο την επεφτε σε αρκετους και ετρωγε ακυρο τελικα εφυγε αγαμητο και μες τα νευρα
Εγω πριν 15-20 μερες που ειχα παει σαν κρος κανονικα, εφαγα τουλαχιστον 4-5 διαφορετικες πουτσες (δεν μπορω να ειμαι ακριβης στος αρθμο, γιατι ηταν λιγο δυσκολη η κατασταση!!!)
Ολα γινανε επανω στον εξωστη!! μολις ακουστηκε και κατω οτι υπαρχει κρος, μαζευτηκανε ολοι και εγινε το παρτι.....
Δεν ειδα κανεναν να απαξιωνει και να μην θελει να παρει σειρα.....
Και εγω πιστεύω είναι και λίγο στο αν θα κουνηθείς και λίγο και ίσως και το πως θα εισαι ντυμένηχμμμ.... το παραπανω ΔΕΝ μπορω να το επιβεβαιωσω σε καμια περιπτωση!!!!
Εγω πριν 15-20 μερες που ειχα παει σαν κρος κανονικα, εφαγα τουλαχιστον 4-5 διαφορετικες πουτσες (δεν μπορω να ειμαι ακριβης στος αρθμο, γιατι ηταν λιγο δυσκολη η κατασταση!!!)
Ολα γινανε επανω στον εξωστη!! μολις ακουστηκε και κατω οτι υπαρχει κρος, μαζευτηκανε ολοι και εγινε το παρτι.....
Πάντως στο downtown που έχω πάει όταν είχα αλλάξει ρούχο δεν με απαξιωναν αρκετοί ερχόντουσαν μου πιανανε τα βυζια και γινόταν φασηη ταση που επικρατει στα ιδρυματα ειναι να απαξιωνονται τα κρος,στο αθηναικο αν διαβασεις τα κρος μενουν αγαμητα η τα γαμανε μονο με λεφτα,αυτο εχει αρχισει να επεκτεινεται σε ολα τα ιδρυματα,λογικα μεσα στο 2025 τα κρος θα βρισκουν πουτσο στο πεδιον του αρεως σε κατι σκλαβενιτες και σε παραλιες.πλεον προτιμαται ο γνησιος πατροπαραδοτος πουστης
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Σε όλα απαξιώνονται τα κρος τύπισσα , από σπόντα πλέον θα φάτε καμιά πουτσα. Καλύτερα να πηγαίνετε σαν πατροπαράδοτοι πουστηδες να σας προτιμάνε οι μύστες γαμιαδες.Δλδ σε ποιο κατα την δική σου άποψη δεν απαξιωνονται τα κρος?
FURLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Θέλω κ εγώ να με χουφτωσουυυνεεΠάντως στο downtown που έχω πάει όταν είχα αλλάξει ρούχο δεν με απαξιωναν αρκετοί ερχόντουσαν μου πιανανε τα βυζια και γινόταν φαση
FURLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Που τις έφαγες να πάμε κ εμείς καλέ??Και βροχη εφαγα και πουτσες εφαγα αλλα οχι στο σινεμα
Θέλω κ εγώ να με πάρουν τραινάκι!!χμμμ.... το παραπανω ΔΕΝ μπορω να το επιβεβαιωσω σε καμια περιπτωση!!!!
Kavleeeees
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα δεν έχω πάει ποτέ σε Σινεμά, αξίζει αυτό εδώ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις