Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (12 μέλη και 25 επισκέπτες)

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
116
Πόντοι
0
πέρα από την πλάκα.... Γυναίκες και ζευγαρια δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα πιστεύω στο σινεμά. θα προχωρήσουν μέχρι εκεί που θέλουν. τουλάχιστον δεν έχω πετύχει κανένα ακραίο σκηνικό. ίσα ίσα περισσότερο κινδυνεύεις αν είσαι άντρας str8. πραγματικά λυσανε δεν τους δίνεις σημασία και αυτοί εκεί να σε κοιτάνε επίμονα ή να έρχονταισχετικα κοντα και να χαιδευονται μονοι τους και να σε κοιτάνε. ρε μάγκες πραγματικά δλδ δεν καταλαβαίνετε αν θέλει κάποιος να παίξει μαζί σας ή όχι. σας αρέσει να χάνετε τον χρόνο σας έτσι. σταματήστε να είστε πουστηδες πια... ήμαρτον. το ότι ερχόμαστε δεν σημαίνει πως θέλουμε να πάμε και με άντρες.

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
445
Πόντοι
21
Τελικά αυτή η κοπελιά με τα piercing στα βυζια πήγε στο μαγαζι; ξέρει κανενας;

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
πέρα από την πλάκα.... Γυναίκες και ζευγαρια δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα πιστεύω στο σινεμά. θα προχωρήσουν μέχρι εκεί που θέλουν. τουλάχιστον δεν έχω πετύχει κανένα ακραίο σκηνικό. ίσα ίσα περισσότερο κινδυνεύεις αν είσαι άντρας str8. πραγματικά λυσανε δεν τους δίνεις σημασία και αυτοί εκεί να σε κοιτάνε επίμονα ή να έρχονταισχετικα κοντα και να χαιδευονται μονοι τους και να σε κοιτάνε. ρε μάγκες πραγματικά δλδ δεν καταλαβαίνετε αν θέλει κάποιος να παίξει μαζί σας ή όχι. σας αρέσει να χάνετε τον χρόνο σας έτσι. σταματήστε να είστε πουστηδες πια... ήμαρτον. το ότι ερχόμαστε δεν σημαίνει πως θέλουμε να πάμε και με άντρες.
Ακριβώς. Παραλίγο να πλακώσω στα μπουκέτα ένα σίχαμα την Παρασκευή. Ένα κύττος που κυκλοφορεί με παντόφλες, χοντρός γλοιώδης. Πήγε από το πουθενά Να μου πιάσει την ψωλη μόλις μπήκα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.053
Πόντοι
34.538
Ακριβώς. Παραλίγο να πλακώσω στα μπουκέτα ένα σίχαμα την Παρασκευή. Ένα κύττος που κυκλοφορεί με παντόφλες, χοντρός γλοιώδης. Πήγε από το πουθενά Να μου πιάσει την ψωλη μόλις μπήκα.
Ε, με τετοιο ονομα?
Το ηξερε φαινεται...

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
614
Πόντοι
86
Δώσε αναλυτικη περιγραφή τυπε
Γκόμενα γύρω στα 45-50
Βυζάρες ξανθιά
Ο άντρας της κοιτούσε Κ τη πηδαγε μετά από κάθε έναν που γαμαγε
Έδωσε Κ κωλο σε κάποιους
Άντεχε σκληρό γαμησι
Ανέβηκαν πάνω καναπέδες Κ κάτω καμπίνα στο σινεμά

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
130
Πόντοι
0
Και το σημερινό απίστευτο κορίτσι… υπέροχο πρόσωπο υπέροχο σώμα… ψηλέ είσαι πολύ τυχερός…

Juanito86

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Εγω θα ηθελα evianan να σε γνωρισω απο κοντα..αν θες στειλε μου προσωπικο μνμ!σ ευχαριστω..

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Τύπισσα εσύ τι γουστάρεις να κάνεις στο τσονταδικο :confused::confused:
να πιει νερο
Evian-Mineral-Water-500ml-510x510.jpeg

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
614
Πόντοι
86
Τύπισσα εσύ τι γουστάρεις να κάνεις στο τσονταδικο :confused::confused:
Γιατί ; Λογαριασμό θα σου δώσει..έχεις μπει σε όλα τα θέματα του forum και το έχεις κάνει κωλος..πεταγεσαι παντού και κάνεις τον έξυπνο ..και τρολαρεις τους πάντες ..ποιος νομίζεις ότι είσαι ..ηλίθιε, καραγκιοζακο μπαίνουμε να διαβάσουμε και να γράψουμε στο σάιτ και τσουπ πεταγεσαι σαν την πορδή και λες τις μαλακίες σου ..
Άντε μας ζαλισες βλάκα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Γιατί ; Λογαριασμό θα σου δώσει..έχεις μπει σε όλα τα θέματα του forum και το έχεις κάνει κωλος..πεταγεσαι παντού και κάνεις τον έξυπνο ..και τρολαρεις τους πάντες ..ποιος νομίζεις ότι είσαι ..ηλίθιε, καραγκιοζακο μπαίνουμε να διαβάσουμε και να γράψουμε στο σάιτ και τσουπ πεταγεσαι σαν την πορδή και λες τις μαλακίες σου ..
Άντε μας ζαλισες βλάκα
Σ έχω ταράξει στην φαπα σε όλα τα θρεντ και ακόμα δεν χορτασες πουστρ@κο, θα σε γλενταω κάθε μέρα καθυστερημένε, πουτσ@ και ξύλο θα τρως εδώ μέσα, πάντα μπουκωμενο θα σ έχω μ@λακηστηρι του σάιτ. Έμαθες και τα τσονταδικα και ήρθες να γράψεις την μαλακια σου,τρόμπα.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
0
Σ έχω ταράξει στην φαπα σε όλα τα θρεντ και ακόμα δεν χορτασες πουστρ@κο, θα σε γλενταω κάθε μέρα καθυστερημένε, πουτσ@ και ξύλο θα τρως εδώ μέσα, πάντα μπουκωμενο θα σ έχω μ@λακηστηρι του σάιτ. Έμαθες και τα τσονταδικα και ήρθες να γράψεις την μαλακια σου,τρόμπα.
@kostakis27 , μας καυλωσες λιγο....

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
0
Άντε μας ζαλισες βλάκα
Μην τον παρεξηγείς αυτά έχει η στυτική δισλειτουργια

Orestis13

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ζευγάρι ή γυναίκα μόνη που σκέφτεται επίσκεψη σήμερα στο σινεμά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom