kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 7.885
Όλα τα καλά σκηνικά τέτοιες ώρες γίνονται τύπε.Σήμερα το βράδυ θα σκάσει ζευγάρι γύρω στις 12 με 12:30.
Όλα τα καλά σκηνικά τέτοιες ώρες γίνονται τύπε.Σήμερα το βράδυ θα σκάσει ζευγάρι γύρω στις 12 με 12:30.
την εφαγαν τα ζομπι?Σήμερα το βράδυ θα σκάσει ζευγάρι γύρω στις 12 με 12:30.
Γιατί ;;Μακάρι αλλά χλωμό το βλεπω
Τύπε εσείς οι μαλακες που κάθεστε σκοπια απέναντι και τσεκαρετε ποιοι μπαινοβγαίνουν, βάλτε και κάνα τραπεζάκι με καρέκλες να τρώτε και κάνα ξηρό καρπό και να λέτε για την μαλακια που σας δερνει.Εγώ πήγα χθες βράδυ, έκατσα κανένα 20λεπτο απέξω να δω τι παίζει, μόνο άντρες έμπαιναν. Ξαναπήγα μετά από 1 ώρα, πέτυχα έναν απέξω, μου είπε ότι είχε κόσμο μέσα και 1 ζευγάρι, αλλά ίσως να είχε φύγει. Αλλά ρε παιδιά, και 1 ζευγάρι να έχει, αν έχει 20-30 άντρες, τι μπορεί να παίξει?
Δεν είναι κακή ιδέα. Εσύ προτιμάς να είσαι μέσα και να παίζεις κονταρομαχίες να υποθέσω; Μια χαρά, όπως την βρίσκει καθένας.Τύπε εσείς οι μαλακες που κάθεστε σκοπια απέναντι και τσεκαρετε ποιοι μπαινοβγαίνουν, βάλτε και κάνα τραπεζάκι με καρέκλες να τρώτε και κάνα ξηρό καρπό και να λέτε για την μαλακια που σας δερνει.
Και ενα κουπονι ΟΠΑΠ για μελετη...Τύπε εσείς οι μαλακες που κάθεστε σκοπια απέναντι και τσεκαρετε ποιοι μπαινοβγαίνουν, βάλτε και κάνα τραπεζάκι με καρέκλες να τρώτε και κάνα ξηρό καρπό και να λέτε για την μαλακια που σας δερνει.
Παίζω μόνο live online Αλλά η ιδέα με του ξηρούς καρπούς ήταν καλήΚαι ενα κουπονι ΟΠΑΠ για μελετη...
εκανες παρεα και με τα πρεζακια που κυκλοφορουν εκει γυρω?Εγώ πήγα χθες βράδυ, έκατσα κανένα 20λεπτο απέξω να δω τι παίζει, μόνο άντρες έμπαιναν. Ξαναπήγα μετά από 1 ώρα, πέτυχα έναν απέξω, μου είπε ότι είχε κόσμο μέσα και 1 ζευγάρι, αλλά ίσως να είχε φύγει. Αλλά ρε παιδιά, και 1 ζευγάρι να έχει, αν έχει 20-30 άντρες, τι μπορεί να παίξει?
Όχι άλλα τη πρώτη φορά έκανα το λάθος να πάω με τα πόδια από τον Ορφέα, λέω κοντά είναι. Νοτ, αμάξι και παρκάρισμα όσο πιο κοντά γίνεται παιδιάεκανες παρεα και με τα πρεζακια που κυκλοφορουν εκει γυρω?
Τύπε ισως τρόμαξαν από τα λαίμαργα ζόμπι που επέστρεψαν από τις παραλίεςΠαιδιά το Σάββατο το βράδυ που πήγα εγώ ήταν ένας με μια τύπισσα, δεν θα σχολιάσω την εμφάνιση, αλλά απλά κάτσαμε σε ένα καναπεδακι στην κεντρική και μετά φύγανε δίχως να κάνουν τίποτα απολύτως. Μετά τα πράγματα ήταν ψοφια τελείως. Ούτε καν το potential να γίνει καμία φάση απολύτως. Πολύ καλή βραδιά για Σάββατο.
Εδώ με ψάχνεις ,άλλου με βρίζεις ασύδοτα,τι κάνει η αγαμία στον άνθρωποΜονο?η κοκκινομαλα π εσκαγε παλια?