Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (4 μέλη και 4 επισκέπτες)

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
138
Πόντοι
0
Έχει τώρα ένα μέσα… στις πάνω καμπίνες!

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Η τυπισσα με την μπαρα στα βυζια θα ξανασκασει;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
887
Πόντοι
81
Εγώ πήγα χθες βράδυ, έκατσα κανένα 20λεπτο απέξω να δω τι παίζει, μόνο άντρες έμπαιναν. Ξαναπήγα μετά από 1 ώρα, πέτυχα έναν απέξω, μου είπε ότι είχε κόσμο μέσα και 1 ζευγάρι, αλλά ίσως να είχε φύγει. Αλλά ρε παιδιά, και 1 ζευγάρι να έχει, αν έχει 20-30 άντρες, τι μπορεί να παίξει?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.089
Πόντοι
7.885
Εγώ πήγα χθες βράδυ, έκατσα κανένα 20λεπτο απέξω να δω τι παίζει, μόνο άντρες έμπαιναν. Ξαναπήγα μετά από 1 ώρα, πέτυχα έναν απέξω, μου είπε ότι είχε κόσμο μέσα και 1 ζευγάρι, αλλά ίσως να είχε φύγει. Αλλά ρε παιδιά, και 1 ζευγάρι να έχει, αν έχει 20-30 άντρες, τι μπορεί να παίξει?
Τύπε εσείς οι μαλακες που κάθεστε σκοπια απέναντι και τσεκαρετε ποιοι μπαινοβγαίνουν, βάλτε και κάνα τραπεζάκι με καρέκλες να τρώτε και κάνα ξηρό καρπό και να λέτε για την μαλακια που σας δερνει.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
887
Πόντοι
81
Τύπε εσείς οι μαλακες που κάθεστε σκοπια απέναντι και τσεκαρετε ποιοι μπαινοβγαίνουν, βάλτε και κάνα τραπεζάκι με καρέκλες να τρώτε και κάνα ξηρό καρπό και να λέτε για την μαλακια που σας δερνει.
Δεν είναι κακή ιδέα. Εσύ προτιμάς να είσαι μέσα και να παίζεις κονταρομαχίες να υποθέσω; Μια χαρά, όπως την βρίσκει καθένας.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.373
Πόντοι
34.538
Και ενα κουπονι ΟΠΑΠ για μελετη...

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.466
Πόντοι
206
εκανες παρεα και με τα πρεζακια που κυκλοφορουν εκει γυρω?

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
887
Πόντοι
81
εκανες παρεα και με τα πρεζακια που κυκλοφορουν εκει γυρω?
Όχι άλλα τη πρώτη φορά έκανα το λάθος να πάω με τα πόδια από τον Ορφέα, λέω κοντά είναι. Νοτ, αμάξι και παρκάρισμα όσο πιο κοντά γίνεται παιδιά

grAct

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Σήμερα έχουμε τίποτα η δεν αξίζει επίσκεψη

kostisioannina

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2024
Like
4
Πόντοι
0
καλημέρα και εγώ έχω πετύχει φάση με ζευγάρι, βέβαια μόνο μάτι ήθελαν αν τους παίρνουμε...

Fallen_Angel34

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
0
Παιδιά το Σάββατο το βράδυ που πήγα εγώ ήταν ένας με μια τύπισσα, δεν θα σχολιάσω την εμφάνιση, αλλά απλά κάτσαμε σε ένα καναπεδακι στην κεντρική και μετά φύγανε δίχως να κάνουν τίποτα απολύτως. Μετά τα πράγματα ήταν ψοφια τελείως. Ούτε καν το potential να γίνει καμία φάση απολύτως. Πολύ καλή βραδιά για Σάββατο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.089
Πόντοι
7.885
Παιδιά το Σάββατο το βράδυ που πήγα εγώ ήταν ένας με μια τύπισσα, δεν θα σχολιάσω την εμφάνιση, αλλά απλά κάτσαμε σε ένα καναπεδακι στην κεντρική και μετά φύγανε δίχως να κάνουν τίποτα απολύτως. Μετά τα πράγματα ήταν ψοφια τελείως. Ούτε καν το potential να γίνει καμία φάση απολύτως. Πολύ καλή βραδιά για Σάββατο.
Τύπε ισως τρόμαξαν από τα λαίμαργα ζόμπι που επέστρεψαν από τις παραλίες :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom