matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.466
- Πόντοι
- 206
οι γνωστοι κραχτες του ιδρυματοςΜπα κυριολεκτικά δεν τους πλησίασε κάνεις γιατί δεν έδειξαν καμία επιθυμία να παίξουν ή να κάνουν κάτι.
οι γνωστοι κραχτες του ιδρυματοςΜπα κυριολεκτικά δεν τους πλησίασε κάνεις γιατί δεν έδειξαν καμία επιθυμία να παίξουν ή να κάνουν κάτι.
μετα τις 12 το βραδυ εχει ζομπι να ξερεις,κατσε απεναντι και κοιταζε ποτε θα μπει κανα ζευγαρι στο ιδρυμαοκ γυρισα και κοιταξα ειδα πανε πολλα cros και πουστηδες και καποιοι γινονται και ενοχλητικοι και πιανουν πουτσες και τετοια αυτο που θελω να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη ωρα που υποθετικα ισως μαζεψει καμια τυπισσα η κανα ζευγαρι και σε ποιο απο ολα ειναι το καλυτερο. Σκεφτομαι να παω ενα 70% ενα 30% φοβομαι ισως παω κοψω κινηση και αν δεν μου αρεσει φυγω. Παντως αν εχω 1% πιθανοτητες να δω κοπελα η ζευγαρι και 99% πακι,πουστηδες η cross δεν παω καθολου. Για πειτε γνωμη
δηλαδη κανεις ιδιο πορογραμμα με ολους?δεν σε εξιταρει καποιος για κατι διαφορετικο?Δε στέκει τίποτα από όσα λες, κανείς δε θα σε επιβεβαιώσει. Σου είπα μην ασχολείσαι.
Δεν κατάλαβα τι θες να πειςδηλαδη κανεις ιδιο πορογραμμα με ολους?δεν σε εξιταρει καποιος για κατι διαφορετικο?
Ποια ειναι η καλυτερη ωρα και ημερα να πας που ισως να μαζεψει καμια κοπελα η ζευγαρι. Εγω δεν ενδιαφερομαι για αλλες περιπτωσεις. Ευχαριστώ
Τύπε, μπες και διάβασε τις κριτικές. Έχει πάρα πολλές και αρκετές, από αυτές, περιγράφουν διάφορα σκηνικά, που έχουν συμβεί κατά καιρούς. Αφού τις διαβάσεις, πέρνα και μία βόλτα, από το σινεμά, για να δεις και μόνος σου, τι παίζει. Με αυτό τον τρόπο, θα σχηματίσεις την δική σου άποψη και θα σου λυθούν πολλές απορίες.κοιτα δεν το λεω με ειρωνια να γυρισω σελιδες αλλα ρε man ειναι 700 σελιδες τι να πρωτοδιαβασω απο που να ξεκινησω. Κατατοπισε με αν ξερεις περιπου αν εχει γινει παρομοια ερωτηση
Aπο οτι καταλαβα ομως γιατι δεν διαφημιζοντια στο βου οι τσοντοσινεμαδες και να υπαρχουν κριτικες πρεπει αναγκαστηκα να διαβασω 700 σελιδες και να ψαχνω ποιος εγραψε κριτκη και να ακολουθω συζητηση αυτο λιγο με ποναει απο αποψη χρονου αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση σιγα σιγα κατι θα κανωΤύπε, μπες και διάβασε τις κριτικές. Έχει πάρα πολλές και αρκετές, από αυτές, περιγράφουν διάφορα σκηνικά, που έχουν συμβεί κατά καιρούς. Αφού τις διαβάσεις, πέρνα και μία βόλτα, από το σινεμά, για να δεις και μόνος σου, τι παίζει. Με αυτό τον τρόπο, θα σχηματίσεις την δική σου άποψη και θα σου λυθούν πολλές απορίες.
Για αυτή λες;Γκόμενα γύρω στα 45-50
Βυζάρες ξανθιά
Ο άντρας της κοιτούσε Κ τη πηδαγε μετά από κάθε έναν που γαμαγε
Έδωσε Κ κωλο σε κάποιους
Άντεχε σκληρό γαμησι
Ανέβηκαν πάνω καναπέδες Κ κάτω καμπίνα στο σινεμά
Πού τις ανεβάζουν δηλαδή;Απόψε μυρίζομαι πάλι ζευγάρι να την πηδάνε όλοι
Ανέβασαν αγγελίες πάλι για το βραδάκι απόψε
Για δείξε τύπε μου !Οι φώτο της αγγελίας πάντως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα
Μηπως πεινας και δεν βλεπεις;Αλλη ερωτηση κυριως προς διαχειριστες αλλα και σε ολους γιατι δεν υπαρχουν στο σιτε τα τσοντοσινεμα μαζι με κριτικες για να γραφει ο κοσμος την φαση εκει μαζι με εμπειριες να περνουμε και εμεις καμια ιδεα για το τι παιζει εκει να σχηματιζουμε γνωμη τι γινεται και να μην καθομαστε και να ρωταμε εδω σαν μαλακες και πρηζουμε μπαλες οεεεεοοοοο??? @antisthenis
Στο Kanesex;Απόψε μυρίζομαι πάλι ζευγάρι να την πηδάνε όλοι
"Επισης, υπαρχουν καρτελες για κριτικες των τσοντοσινεμα στο συγκεκριμενο site, δεν κανεις σωστη αναζητηση." Μπορεις να μου τις βρεις διοτι σε ολα λινκ που πατησα απο αυτο το νημα ηταν ολα νεκρα. Exω βρει κρτικες για μπουρδελα στουντιο εσψορτ ανεξαρτητες στριπτιζαδικα τα παντα αλλα για τσοντοσινεμα κριτικες δεν ειδα και θελω να διαβασω μονο κριτικες να γυρναω 700 σελιδες και να ψαχνω κριτικες δεν με βοηθα εσυ να σε ρωτησω για παραδειγμα αν θες να εχεις γνωμη για μια κοπελα αν αξιζει π.χ αρριανα πας στο νημα να διαβασεις κριτικες και να ψαχνεις ολες τις σελιδες η πας κατευθειαν στις κριτικες της να δεις και να εχεις αποψη και γνωμη? Γιατι εγω παντως δεν βρηκα για τσοντοσινεμα κατι μονο περα απο αυτο το νημαΜηπως πεινας και δεν βλεπεις;
Μηπως στο αιμα σου χαρακτηριζεται αυξημενη συγκεντρωση σακχαρου και παλι δεν βλεπεις;
Αν διαβασεις μερικες, οχι ολες, εστω του τελευταιου χρονου σελιδες πιο πισω θα απαντηθουν τα ερωτηματα σου!
Επισης, υπαρχουν καρτελες για κριτικες των τσοντοσινεμα στο συγκεκριμενο site, δεν κανεις σωστη αναζητηση.
Εισαι απλα ενας περαστικος να κανεις χαβαλε και να μεγαλωσει το στατους σου!
Αν δεν έρθουν όμως,θα έρθεις εσύ να σε γαμησουν τα ζόμπι για την μαλακια που έγραψες.Απόψε μυρίζομαι πάλι ζευγάρι να την πηδάνε όλοι
Μαλακα ήρθανε αλλά έφυγαν μετά από λίγο και εγώ σε αγγελία το είδα ηλίθιε μας έχεις ζαλίσει τα τέτοια συνέχεια..βλακαΑν δεν έρθουν όμως,θα έρθεις εσύ να σε γαμησουν τα ζόμπι για την μαλακια που έγραψες.