You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.486
- Πόντοι
- 1.336
Αν είναι μετά τις 00:00 έρχομαι για τσεκαρισμα αλλιώς φυλής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για αυτή λες;Γκόμενα γύρω στα 45-50
Βυζάρες ξανθιά
Ο άντρας της κοιτούσε Κ τη πηδαγε μετά από κάθε έναν που γαμαγε
Έδωσε Κ κωλο σε κάποιους
Άντεχε σκληρό γαμησι
Ανέβηκαν πάνω καναπέδες Κ κάτω καμπίνα στο σινεμά
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Πού τις ανεβάζουν δηλαδή;Απόψε μυρίζομαι πάλι ζευγάρι να την πηδάνε όλοι
Ανέβασαν αγγελίες πάλι για το βραδάκι απόψε
Για δείξε τύπε μου !Οι φώτο της αγγελίας πάντως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.477
Μηπως πεινας και δεν βλεπεις;Αλλη ερωτηση κυριως προς διαχειριστες αλλα και σε ολους γιατι δεν υπαρχουν στο σιτε τα τσοντοσινεμα μαζι με κριτικες για να γραφει ο κοσμος την φαση εκει μαζι με εμπειριες να περνουμε και εμεις καμια ιδεα για το τι παιζει εκει να σχηματιζουμε γνωμη τι γινεται και να μην καθομαστε και να ρωταμε εδω σαν μαλακες και πρηζουμε μπαλες οεεεεοοοοο??? @antisthenis
Μηπως στο αιμα σου χαρακτηριζεται αυξημενη συγκεντρωση σακχαρου και παλι δεν βλεπεις;
Αν διαβασεις μερικες, οχι ολες, εστω του τελευταιου χρονου σελιδες πιο πισω θα απαντηθουν τα ερωτηματα σου!
Επισης, υπαρχουν καρτελες για κριτικες των τσοντοσινεμα στο συγκεκριμενο site, δεν κανεις σωστη αναζητηση.
Εισαι απλα ενας περαστικος να κανεις χαβαλε και να μεγαλωσει το στατους σου!
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 445
- Πόντοι
- 21
Στο Kanesex;Απόψε μυρίζομαι πάλι ζευγάρι να την πηδάνε όλοι
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 968
- Πόντοι
- 366
"Επισης, υπαρχουν καρτελες για κριτικες των τσοντοσινεμα στο συγκεκριμενο site, δεν κανεις σωστη αναζητηση." Μπορεις να μου τις βρεις διοτι σε ολα λινκ που πατησα απο αυτο το νημα ηταν ολα νεκρα. Exω βρει κρτικες για μπουρδελα στουντιο εσψορτ ανεξαρτητες στριπτιζαδικα τα παντα αλλα για τσοντοσινεμα κριτικες δεν ειδα και θελω να διαβασω μονο κριτικες να γυρναω 700 σελιδες και να ψαχνω κριτικες δεν με βοηθα εσυ να σε ρωτησω για παραδειγμα αν θες να εχεις γνωμη για μια κοπελα αν αξιζει π.χ αρριανα πας στο νημα να διαβασεις κριτικες και να ψαχνεις ολες τις σελιδες η πας κατευθειαν στις κριτικες της να δεις και να εχεις αποψη και γνωμη? Γιατι εγω παντως δεν βρηκα για τσοντοσινεμα κατι μονο περα απο αυτο το νημαΜηπως πεινας και δεν βλεπεις;
Μηπως στο αιμα σου χαρακτηριζεται αυξημενη συγκεντρωση σακχαρου και παλι δεν βλεπεις;
Αν διαβασεις μερικες, οχι ολες, εστω του τελευταιου χρονου σελιδες πιο πισω θα απαντηθουν τα ερωτηματα σου!
Επισης, υπαρχουν καρτελες για κριτικες των τσοντοσινεμα στο συγκεκριμενο site, δεν κανεις σωστη αναζητηση.
Εισαι απλα ενας περαστικος να κανεις χαβαλε και να μεγαλωσει το στατους σου!
Τελευταία τροποποίηση:
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Αν δεν έρθουν όμως,θα έρθεις εσύ να σε γαμησουν τα ζόμπι για την μαλακια που έγραψες.Απόψε μυρίζομαι πάλι ζευγάρι να την πηδάνε όλοι
Μαλακα ήρθανε αλλά έφυγαν μετά από λίγο και εγώ σε αγγελία το είδα ηλίθιε μας έχεις ζαλίσει τα τέτοια συνέχεια..βλακαΑν δεν έρθουν όμως,θα έρθεις εσύ να σε γαμησουν τα ζόμπι για την μαλακια που έγραψες.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Τώρα ετοίμασε τον κωλο σου μαλακα,τα ζόμπι πεινάνε και είναι τσαντισμενα με την πάρτη σου.Μαλακα ήρθανε αλλά έφυγαν μετά από λίγο και εγώ σε αγγελία το είδα ηλίθιε μας έχεις ζαλίσει τα τέτοια συνέχεια..βλακα
Είσαι πολύ Καραγκιόζης τελικά κανόνισε να βγάλω κάτι παλιές συνομιλίες που έχω μαζί σου στην φόρα και μετά να σε δω που θα κρυφτείςΤώρα ετοίμασε τον κωλο σου μαλακα,τα ζόμπι πεινάνε και είναι τσαντισμενα με την πάρτη σου.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Βγάλτες ρε μαλακα,το γαμησι δεν το γλιτώνεις έτσι κι αλλιώς, τρόμπα.Είσαι πολύ Καραγκιόζης τελικά κανόνισε να βγάλω κάτι παλιές συνομιλίες που έχω μαζί σου στην φόρα και μετά να σε δω που θα κρυφτείς
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 968
- Πόντοι
- 366
Εγινε παιχνιδι η ειδανε και φυγανε για περιεργραψε λιγο τι εγινε μια συντομη κριτικηΜαλακα ήρθανε αλλά έφυγαν μετά από λίγο και εγώ σε αγγελία το είδα ηλίθιε μας έχεις ζαλίσει τα τέτοια συνέχεια..βλακα
Δεν ήμουν μέσα φίλε άλλοι μου το είπαν ..όσοι πήγαν ας μας πουν μην τα κρατάνε κρυφάΕγινε παιχνιδι η ειδανε και φυγανε για περιεργραψε λιγο τι εγινε μια συντομη κριτικη
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 968
- Πόντοι
- 366
ρε φιλε τι κολοκυθια θα παιξουμε μου λες σου τα ειπαν εε πες τι σου ειπαν περιπου γιατι κανεις δεν γραφει τιποταΔεν ήμουν μέσα φίλε άλλοι μου το είπαν ..όσοι πήγαν ας μας πουν μην τα κρατάνε κρυφά
old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 387
- Πόντοι
- 21
Έλα ρε αδελφέ, καλά σου λέει ο @cocos30, άνοιξε λίγο τα μάτια σου! Πάνω πάνω σε κάθε σελίδα είναι!"Επισης, υπαρχουν καρτελες για κριτικες των τσοντοσινεμα στο συγκεκριμενο site, δεν κανεις σωστη αναζητηση." Μπορεις να μου τις βρεις διοτι σε ολα λινκ που πατησα απο αυτο το νημα ηταν ολα νεκρα. Exω βρει κρτικες για μπουρδελα στουντιο εσψορτ ανεξαρτητες στριπτιζαδικα τα παντα αλλα για τσοντοσινεμα κριτικες δεν ειδα και θελω να διαβασω μονο κριτικες να γυρναω 700 σελιδες και να ψαχνω κριτικες δεν με βοηθα εσυ να σε ρωτησω για παραδειγμα αν θες να εχεις γνωμη για μια κοπελα αν αξιζει π.χ αρριανα πας στο νημα να διαβασεις κριτικες και να ψαχνεις ολες τις σελιδες η πας κατευθειαν στις κριτικες της να δεις και να εχεις αποψη και γνωμη? Γιατι εγω παντως δεν βρηκα για τσοντοσινεμα κατι μονο περα απο αυτο το νημα
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.477
Το χεις μεγαλη αναγκη μυστη τελικα!ρε φιλε τι κολοκυθια θα παιξουμε μου λες σου τα ειπαν εε πες τι σου ειπαν περιπου γιατι κανεις δεν γραφει τιποτα
Να διαβαζεις ιστοριες απο τους συγκεκριμενους χωρους και να ερθεθιζεσαι!
Τσιμπιδακι εχεις ή να σου προτεινουμε απο που να κανεις αγορα;
Μια αλλη προταση και απο εμενα, ειναι να δοκιμασεις να πας απο εκει, να παρεις ματι, να σταθεις ορθιος!
Διακριτικα ομως, μη φας καμια αδεσποτη, στα σκοταδια!
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 968
- Πόντοι
- 366
δεν θελω να διαβασω ιστοριες να ερεθιστω θελω να προσανατολιστω να δει τι παιζει εκει κατα κυριο λογο να αποκτησω γνωση και αν με καλυπτει να παω αν οχι να κατσω σπιτι μου οκ νταξει ηταν μεσα στα ματια μου δεν το ειδα για καποιο λογο περιμενα να υπαρχει καπου στο navbar του σιτε(αν ξερεις τι ειναι). Συγνωμη αλλα το να μου προτεινεις απο που να κανω αγορα τι εννοεις ειπα εγω ποτε κατι τετοιο???Το χεις μεγαλη αναγκη μυστη τελικα!
Να διαβαζεις ιστοριες απο τους συγκεκριμενους χωρους και να ερθεθιζεσαι!
Τσιμπιδακι εχεις ή να σου προτεινουμε απο που να κανεις αγορα;
Μια αλλη προταση και απο εμενα, ειναι να δοκιμασεις να πας απο εκει, να παρεις ματι, να σταθεις ορθιος!
Διακριτικα ομως, μη φας καμια αδεσποτη, στα σκοταδια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ευχαριστω φιλε ηταν μες στα ματια μου δεν ειδαΈλα ρε αδελφέ, καλά σου λέει ο @cocos30, άνοιξε λίγο τα μάτια σου! Πάνω πάνω σε κάθε σελίδα είναι!
Πάρε και το λίνκ που ζήτησες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102