Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
Με πήδηξαν και σήμερα ….. πριν λίγο .. ωραία ήταν …
αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντουΕγώ μια λύση έγραψα. Για να πετάγεσαι κάπου σε ενόχλησε. Παραμυθάς κι εσύ έτσι;
Καλά, κι εγώ για τις λίγες ερωτικές ιστορίες που έχω δημοσιεύσει εδώ (ειδικά αυτή με το granny) φαγώθηκαν κάποιοι ότι είναι μούφα κλπ. Και μάλιστα δεν έγραψα ότι την γάμησα κιόλας γιατί όντως δεν την γάμησα. Αλλα κάποιοι έχουν την εσωτερική ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι μούφα οι φάσεις που δε βλέπουν και δε συμμετέχουν. Οκ, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, γιατί να τους το χαλάμε
Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντου
πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.
εδώ κάνεις λάθος.1. Και οι γκόμενες των σελέμπριτι είναι υπαρκτά πρόσωπα... είδες τον Κοψιάλη να ψάχνει να μας γαμήσει επειδή γράφουμε στο θρέντ εδω οτι θέλουμε να παρτουζώσουμε άσχημα τη γκόμενα του ;
νομιζω κανεις λαθος.Το 1995 έγινε η συναυλία φίλος
Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;
αντε σε κανα τσονταδικο τωρα μπας κ σου κατσει κανα πακι κ ασε τους μεγαλους να κανουν τα δικα τους
κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.
Σε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...
το ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσειΣε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.
Η αλήθεια είναι ότι τα ζόρια τα τραβάς εσύ διότι εσύ μου κουβαλήθηκες εξαρχής. Εγώ δεν ψάχνομαι να γαμήσω αλλά γελάω με τα χάλια σας εδώ και δεν είμαιτο ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσει
αντε τωρα παρακαλα κανα πουστρακι σε κανα αθηναικο κ ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου γτ το κουρασες μαλακακο
ηρθαν για τουρ απο την επαρχιαΣήμερα άκουσα θα έχει μοντέλα Victoria's secret. Θα παρελάσουν κι αφού γαμηθουν σκληρά στις καμπίνες θα ευχαριστήσουν προσωπικά έναν έναν τους γαμιάδες δια χειραψίας.![]()
ποσοι σε πηδηξαν?Με πήδηξαν και σήμερα ….. πριν λίγο .. ωραία ήταν …