Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.948
Πόντοι
201
Εγώ μια λύση έγραψα. Για να πετάγεσαι κάπου σε ενόχλησε. Παραμυθάς κι εσύ έτσι;
αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντου

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
0
Καλά, κι εγώ για τις λίγες ερωτικές ιστορίες που έχω δημοσιεύσει εδώ (ειδικά αυτή με το granny) φαγώθηκαν κάποιοι ότι είναι μούφα κλπ. Και μάλιστα δεν έγραψα ότι την γάμησα κιόλας γιατί όντως δεν την γάμησα. Αλλα κάποιοι έχουν την εσωτερική ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι μούφα οι φάσεις που δε βλέπουν και δε συμμετέχουν. Οκ, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, γιατί να τους το χαλάμε

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντου
Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Σήμερα άκουσα θα έχει μοντέλα Victoria's secret. Θα παρελάσουν κι αφού γαμηθουν σκληρά στις καμπίνες θα ευχαριστήσουν προσωπικά έναν έναν τους γαμιάδες δια χειραψίας. :confused:

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
24
Πόντοι
0
πειτε με κακοπιστο, αλλα σαν να μου φαινεται τωρα τελευταια οτι πολλα διαφορετικα (φρεσκα) προφιλ γραφουν με παρομοιο τροπο.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.948
Πόντοι
201
Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.
πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;
αντε σε κανα τσονταδικο τωρα μπας κ σου κατσει κανα πακι κ ασε τους μεγαλους να κανουν τα δικα τους

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
24
Πόντοι
0
1. Και οι γκόμενες των σελέμπριτι είναι υπαρκτά πρόσωπα... είδες τον Κοψιάλη να ψάχνει να μας γαμήσει επειδή γράφουμε στο θρέντ εδω οτι θέλουμε να παρτουζώσουμε άσχημα τη γκόμενα του ;
εδώ κάνεις λάθος.
η γκομενα του κοψιαλη ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
διαχειρίζεται την εικόνα της με καποιον τροπο συγκεκριμενο.(φωτογραφιες στα σοσιαλ, προώθηση της σεξι πλευρας της) κατι που ερχεται σε πληρη αντιθεση με τον θαμώνα του τσονταδικου η με την κυρία που ερχεται να εργαστεί στην καθαριότητα.
διαφωνεις?

αν ρωτας εμενα βεβαια το ιδιο προβληματικα βρισκω τα σχολια κατω απο προφιλ διασημων, ειτε ειναι στο επιπεδο ''θα σου εσκιζα τον πατο κουκλα'' κατω απο τις φωτογραφιες της γκομενας του κοψιαλη, ειτε ειναι του τυπου ''παθε καρκινο ρε βλακα'' κατω απο τις φωτογραφιες του αλεξη κουγια ξερω γω.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;
αντε σε κανα τσονταδικο τωρα μπας κ σου κατσει κανα πακι κ ασε τους μεγαλους να κανουν τα δικα τους
Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.948
Πόντοι
201
Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.
κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...
Σε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.948
Πόντοι
201
Σε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.
το ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσει
αντε τωρα παρακαλα κανα πουστρακι σε κανα αθηναικο κ ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου γτ το κουρασες μαλακακο

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
το ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσει
αντε τωρα παρακαλα κανα πουστρακι σε κανα αθηναικο κ ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου γτ το κουρασες μαλακακο
Η αλήθεια είναι ότι τα ζόρια τα τραβάς εσύ διότι εσύ μου κουβαλήθηκες εξαρχής. Εγώ δεν ψάχνομαι να γαμήσω αλλά γελάω με τα χάλια σας εδώ και δεν είμαι
ο μόνος.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
775
Πόντοι
86
Κοίτα ρε κάτι μαλακες που μπήκαν στο σάιτ να τσακωθούν..ρε εδώ μέσα είναι για να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον και όχι να βγάζετε τα κόμπλεξ σας ..

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.442
Πόντοι
206
Σήμερα άκουσα θα έχει μοντέλα Victoria's secret. Θα παρελάσουν κι αφού γαμηθουν σκληρά στις καμπίνες θα ευχαριστήσουν προσωπικά έναν έναν τους γαμιάδες δια χειραψίας. :confused:
ηρθαν για τουρ απο την επαρχια:grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με πήδηξαν και σήμερα ….. πριν λίγο .. ωραία ήταν …
ποσοι σε πηδηξαν?

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
maxresdefault.jpg