Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.005
Πόντοι
3.506
Θα φας καλά, τύπε! Μόνο με γυαλόχαρτο δεν θα χουν τυλίξει τις ψωλες τους στο Αθηναϊκό.

Kostasss01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα ειμαι αρκετα εμφανησιμη παθητικη θηλ κροςς,θα ηθελα να παω πρωτη φορα απο εμπειρια σε καποιο σινεμα ,οποιος ενδιαφερεται για παρεα ασ στειλει!
Ενδιαφέρομαι εγώ για παρέα

Georgesar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ειμαι αρκετα εμφανησιμη παθητικη θηλ κροςς,θα ηθελα να παω πρωτη φορα απο εμπειρια σε καποιο σινεμα ,οποιος ενδιαφερεται για παρεα ασ στειλει!
Εγώ θα σου κάνω παρεα

gambros

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
0
Είναι τόσο αγριεμένη η κατάσταση στο Αθηναικό ?
Ούτε καν. Δύο πραγματα υποθέτω παίζουν εδώ, α) οι μισοί γράφουν τις φαντασιώσεις τους για το τι θα ήθελαν να ( τους; ) συμβεί. β) προμότορες του 8 downtown παρουσιάζουν το αθηναϊκό σαν φαρ ουέστ, μπας και ο νεαρόκοσμος αποθαρρύνθει να πάει και προτιμήσει τις πιο "πολιτισμένες" φάσεις του downtown (και γιατί όχι να τσιμπήσουν κι αυτοί τίποτα αφου ο χώρος του τσοντοσινεμά γενικά, και τα ζόμπι ειδικά, χρειάζονται νέο αίμα).

ΥΓ. θα προσθέσω βέβαια εδώ πως τα σχόλια περί καθαριότητας στο Αθηναϊκόν είναι πιο αληθινά από τις φάσεις όπου τάχα δεν προλαβαίνεις να μπεις μέσα και σε κωλοδαχτυλιάζουν

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
474
Πόντοι
21
Ούτε καν. Δύο πραγματα υποθέτω παίζουν εδώ, α) οι μισοί γράφουν τις φαντασιώσεις τους για το τι θα ήθελαν να ( τους; ) συμβεί. β) προμότορες του 8 downtown παρουσιάζουν το αθηναϊκό σαν φαρ ουέστ, μπας και ο νεαρόκοσμος αποθαρρύνθει να πάει και προτιμήσει τις πιο "πολιτισμένες" φάσεις του downtown (και γιατί όχι να τσιμπήσουν κι αυτοί τίποτα αφου ο χώρος του τσοντοσινεμά γενικά, και τα ζόμπι ειδικά, χρειάζονται νέο αίμα).

ΥΓ. θα προσθέσω βέβαια εδώ πως τα σχόλια περί καθαριότητας στο Αθηναϊκόν είναι πιο αληθινά από τις φάσεις όπου τάχα δεν προλαβαίνεις να μπεις μέσα και σε κωλοδαχτυλιάζουν
Εγω οσες φορες και ειναι δυο η τρεις που ειχα πει να παω και να πεημενω η να παω με παρεα κανεις η καμια κρος δεν ανταποκρυθηκε ακομα και αν πηγαινα και με στηνανε...
Υ.Γ.Ειναι πολλα τα δυπλα η τρηπλα προφιλ εδω μεσα...

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
390
Πόντοι
21
Ειναη ανοικτό τ Αθηναϊκόν ;αξίζει ;;

Caravaggio

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
667
Πόντοι
80
Γεια,ειμαι απο επαρχια νεος φοιτητης 19 ετων στην Αθηνα,και ντυνομαι με περουκα,πεδιλα και φουλ αποτριχωση με λειζερ και καθαριοτητα.Θελω να επισκεφτω το σινεμα και εχω αποριες.Υπαρχει χωρος στο σινεμα να αλλαξω?Επισης εχω εμπειρια σε σπιτι μεχρι 3 αντρες μαζι και σκεφτομαι να μπω να αλλαξω και να στηθω για πιπα κωλο,πως συνενοουνται ποιος θα γαμησει πιπωσει πεφτουν ολοι μαζι ??Αν ο αλλος ειναι καθαρο μου αρεσει και χωρις καποτα να νιωσω τα χυσια. Σκεφτομαι και το Αθηναικο που διαβασα μαζευει κωλομπαραδες. Καποια συμβουλη??
Εγω οσες φορες και ειναι δυο η τρεις που ειχα πει να παω και να πεημενω η να παω με παρεα κανεις η καμια κρος δεν ανταποκρυθηκε ακομα και αν πηγαινα και με στηνανε...
Υ.Γ.Ειναι πολλα τα δυπλα η τρηπλα προφιλ εδω μεσα...
Όχι ρε μη το ξαναπείς αυτό

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
474
Πόντοι
21
Ναι είμαι από τα νέα μοντέλα, έχω πάρει και αναβάθμιση λογισμικου , τι AI και μαλακιες
Αν αυτο που ειπες δηλ το"Όχι ρε μη το ξαναπείς αυτό" το λες με ειρονηκο τροπο δηλ οτι συνφωνης μαζι μου(Το εχεις διαπυστωση και εσυ) τοτε σορη.
Αν δεν συνφωνης τοτε συγνωμη αλλα εισαι βαθια νυχτομενως/νυχτομενη!

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.398
Πόντοι
440
Με τέτοια σαπιλα και επίπεδο κόσμου ποτέ δεν θα φέρει κάποιος την κοπέλα του ή την γυναίκα του εκεί .ρε παπούδια γαμάτε αλλού και πάτε και εκεί μήπως γαμησετε?.ο άλλος δεν μπορούσε να περπατήσει καν .
Ο άλλος είχε ντυθεί με μπλούζα παραλλαγής σαν κυνηγός

olumito

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2023
Like
230
Πόντοι
20
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα του forum. Υπάρχει χώρος, για να αλλάξεις. Στήνεσαι όπου θέλεις και εάν μαζευτούνε άτομα τριγύρω σου, εσύ είσαι αυτός που βάζει τους κανόνες και δίνει τον ρυθμό. Μην πας στο Αθηναϊκό, τουλάχιστον για πρώτη φορά. Έχει πολλούς αλλοδαπούς επαγγελματίες και ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μεγάλος. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι μεσήλικες, άνω των 50-55 ετών, μερακλήδες και αρκετά επιθετικοί, στην συμπεριφορά και στο σεξ. Εάν σε δουν, ότι είσαι μικρός, θα πέσουν πάνω σου, σαν τις ύαινες, για να σε σκίσουν. Θα σε γαμήσουν άγρια και ακάποτα και θα σε χύσουν πατόκορφα. Εάν σου αρέσει αυτό το σκηνικό, μπορείς να πας, αλλά στο γράφω ξανά: Απόφυγε το, την πρώτη σου φορά. Στο Downtown είναι πιο ανθρώπινη και ελεγχόμενη, η κατάσταση. Εάν είσαι όντως 19 ετών, εμφανίσιμος, με άκρως θηλυκή εμφάνιση και όχι άσχημος, που φοράει περούκα από τα Jumbo, θα βρεις εμφανίσιμους παρτενέρ και θα περάσεις πολύ ωραία. Καλά να περάσεις και να γράψεις την εμπειρία σου, στο νήμα.
Τελικά δεν σε ακουσα και επισκεφθηκα το Αθηναικο το Σαββατο πρωι ως στις 1.Πλήρωσα το εισιτηριο και ο κυριος με κοιτουσε περιεργα σχεδον.Μολις μπήκα ηταν πισσα γιατι εξω ειχε ηλιο και ηθελα καποια λεπτα να συνηθίσουν τα ματια.Ειχε βαρια μυρωδια κλεισουρας και τσιγαρου.Η τσοντα δεν με ενδιεφερε,για αλλο λογω πηγα.Στον κατω όροφο είχε καμια δεκαρια ατομα μεγαλής ηλικιας και ψιλοαγριες φατσες.Με τσεκαραν οι ακριανοι εγω φορουσα κοντομανικο και βερμουδα.Ανεβηκα κατευθειαν στον πανω οροφο για να αλλαξω οπου ηταν τρια ατομα ο ενας 35ρης οι αλλοι μεγαλοι με το χερι στον καβαλο.Απο πισω μου ηρθαν αμεσως δυο γεροι να δουν τι παιζει.Πηγα στην ακρη πισω απο ενα ξυλινο χώρισμα να μην φαινομαι,και εβγαλα τα ρουχα μου και τα παπουτσια,και εμεινα με κοκκινο στριγκ μπικινι μαγιω και μαυρα ψηλοτακουνα πεδιλα.τα εβαλα στην τσαντα και πηγα κουνιστα σαν πασαρελα στον καναπε, ηρθε κοντα μου ο πιο μικρος και ενας 60ρης με κοιλια χωρις μαλλια και αρχισαν να τον παιζουν φορα και να με χουφτωνουν με βρομολογα.Με τα πολλα στηθηκα και με πηραν πιπα κωλο μαζι ο ενας αδειασε στο στομα και ο αλλος μεσα μου με γκαστρωσε.,μαζευτηκαν και αλλοι και εβλεπαν μολις αδειασαν αυτοι πηραν θεση αλλοι δυο μεσηλικες με καλη στυση και ο ενας μου τραβουσε τις ρωγες και πηγε να τις ξεριζωσει με γαμησαν και αυτοι εναλλαξ και με εχυσαν στα μουτρα με μπινελικια. υστερα ενας χοντρος μεσιλικας που εβλεπε κι αυτος με εχυσε στο προσωπο κι αυτος μετα σηκωθηκα και πηγα πλαι στο χωρισμα να σκουπισω τα χυσια με χαρτι που ειχα μαζι μου και ντυθηκα να φυγω καθως ειχε μαζευτει κοσμος και ειπα να μην το παρακανω.Αν εξαιρεσουμε την μυρωδια του χωρου ηταν καλα αν και με αγχωσαν ετσι που κοιτουσαν ολοι αγρια.Ακομα και ο ταμιας.

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
Τελικά δεν σε ακουσα και επισκεφθηκα το Αθηναικο το Σαββατο πρωι ως στις 1.Πλήρωσα το εισιτηριο και ο κυριος με κοιτουσε περιεργα σχεδον.Μολις μπήκα ηταν πισσα γιατι εξω ειχε ηλιο και ηθελα καποια λεπτα να συνηθίσουν τα ματια.Ειχε βαρια μυρωδια κλεισουρας και τσιγαρου.Η τσοντα δεν με ενδιεφερε,για αλλο λογω πηγα.Στον κατω όροφο είχε καμια δεκαρια ατομα μεγαλής ηλικιας και ψιλοαγριες φατσες.Με τσεκαραν οι ακριανοι εγω φορουσα κοντομανικο και βερμουδα.Ανεβηκα κατευθειαν στον πανω οροφο για να αλλαξω οπου ηταν τρια ατομα ο ενας 35ρης οι αλλοι μεγαλοι με το χερι στον καβαλο.Απο πισω μου ηρθαν αμεσως δυο γεροι να δουν τι παιζει.Πηγα στην ακρη πισω απο ενα ξυλινο χώρισμα να μην φαινομαι,και εβγαλα τα ρουχα μου και τα παπουτσια,και εμεινα με κοκκινο στριγκ μπικινι μαγιω και μαυρα ψηλοτακουνα πεδιλα.τα εβαλα στην τσαντα και πηγα κουνιστα σαν πασαρελα στον καναπε, ηρθε κοντα μου ο πιο μικρος και ενας 60ρης με κοιλια χωρις μαλλια και αρχισαν να τον παιζουν φορα και να με χουφτωνουν με βρομολογα.Με τα πολλα στηθηκα και με πηραν πιπα κωλο μαζι ο ενας αδειασε στο στομα και ο αλλος μεσα μου με γκαστρωσε.,μαζευτηκαν και αλλοι και εβλεπαν μολις αδειασαν αυτοι πηραν θεση αλλοι δυο μεσηλικες με καλη στυση και ο ενας μου τραβουσε τις ρωγες και πηγε να τις ξεριζωσει με γαμησαν και αυτοι εναλλαξ και με εχυσαν στα μουτρα με μπινελικια. υστερα ενας χοντρος μεσιλικας που εβλεπε κι αυτος με εχυσε στο προσωπο κι αυτος μετα σηκωθηκα και πηγα πλαι στο χωρισμα να σκουπισω τα χυσια με χαρτι που ειχα μαζι μου και ντυθηκα να φυγω καθως ειχε μαζευτει κοσμος και ειπα να μην το παρακανω.Αν εξαιρεσουμε την μυρωδια του χωρου ηταν καλα αν και με αγχωσαν ετσι που κοιτουσαν ολοι αγρια.Ακομα και ο ταμιας.
Mπραβο παντα τετοια. Αθηναϊκον κορυφη για τετοιες φασεις.

Nearoulis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
88
Πόντοι
0
Mπραβο παντα τετοια. Αθηναϊκον κορυφη για τετοιες φασεις.
τι κρίμα να μην είμαι εκεί, να σου γλύψω τα χύσια από το πρόσωπο, θα ήθελες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom