Τελικά δεν σε ακουσα και επισκεφθηκα το Αθηναικο το Σαββατο πρωι ως στις 1.Πλήρωσα το εισιτηριο και ο κυριος με κοιτουσε περιεργα σχεδον.Μολις μπήκα ηταν πισσα γιατι εξω ειχε ηλιο και ηθελα καποια λεπτα να συνηθίσουν τα ματια.Ειχε βαρια μυρωδια κλεισουρας και τσιγαρου.Η τσοντα δεν με ενδιεφερε,για αλλο λογω πηγα.Στον κατω όροφο είχε καμια δεκαρια ατομα μεγαλής ηλικιας και ψιλοαγριες φατσες.Με τσεκαραν οι ακριανοι εγω φορουσα κοντομανικο και βερμουδα.Ανεβηκα κατευθειαν στον πανω οροφο για να αλλαξω οπου ηταν τρια ατομα ο ενας 35ρης οι αλλοι μεγαλοι με το χερι στον καβαλο.Απο πισω μου ηρθαν αμεσως δυο γεροι να δουν τι παιζει.Πηγα στην ακρη πισω απο ενα ξυλινο χώρισμα να μην φαινομαι,και εβγαλα τα ρουχα μου και τα παπουτσια,και εμεινα με κοκκινο στριγκ μπικινι μαγιω και μαυρα ψηλοτακουνα πεδιλα.τα εβαλα στην τσαντα και πηγα κουνιστα σαν πασαρελα στον καναπε, ηρθε κοντα μου ο πιο μικρος και ενας 60ρης με κοιλια χωρις μαλλια και αρχισαν να τον παιζουν φορα και να με χουφτωνουν με βρομολογα.Με τα πολλα στηθηκα και με πηραν πιπα κωλο μαζι ο ενας αδειασε στο στομα και ο αλλος μεσα μου με γκαστρωσε.,μαζευτηκαν και αλλοι και εβλεπαν μολις αδειασαν αυτοι πηραν θεση αλλοι δυο μεσηλικες με καλη στυση και ο ενας μου τραβουσε τις ρωγες και πηγε να τις ξεριζωσει με γαμησαν και αυτοι εναλλαξ και με εχυσαν στα μουτρα με μπινελικια. υστερα ενας χοντρος μεσιλικας που εβλεπε κι αυτος με εχυσε στο προσωπο κι αυτος μετα σηκωθηκα και πηγα πλαι στο χωρισμα να σκουπισω τα χυσια με χαρτι που ειχα μαζι μου και ντυθηκα να φυγω καθως ειχε μαζευτει κοσμος και ειπα να μην το παρακανω.Αν εξαιρεσουμε την μυρωδια του χωρου ηταν καλα αν και με αγχωσαν ετσι που κοιτουσαν ολοι αγρια.Ακομα και ο ταμιας.