You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
Σου το ορκηζωμε δεν εχω παει ποτε σε τετοια μερη...Νομίζω κατάλαβες και πολύ καλά.
grannakias1988
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Like
- 2.862
- Πόντοι
- 440
youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
σκασε ετσι και δε νομιζω να προλαβεις καν να μπεις σε καμπινακαλησπερα μυστες.αν κανει την εμφανιση της και αλλαξει εκει -αυτη η μικρη στα ξεκινηματα της κροσσού-θα το ευχαριστηθει;; θα περασει καλα..;
Tzina_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ειμαι αρκετα εμφανησιμη παθητικη θηλ κροςς,θα ηθελα να παω πρωτη φορα απο εμπειρια σε καποιο σινεμα ,οποιος ενδιαφερεται για παρεα ασ στειλει!
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
Και εγω το ιδιο...
Τα ΜΠΟΥΤΙΑ στο αβαταρ μου ειναι δηκα μου!
Τα ΜΠΟΥΤΙΑ στο αβαταρ μου ειναι δηκα μου!
youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
tha nai kaneis aurio na ksekinisei kala h evdomada?
olumito
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Γεια,ειμαι απο επαρχια νεος φοιτητης 19 ετων στην Αθηνα,και ντυνομαι με περουκα,πεδιλα και φουλ αποτριχωση με λειζερ και καθαριοτητα.Θελω να επισκεφτω το σινεμα και εχω αποριες.Υπαρχει χωρος στο σινεμα να αλλαξω?Επισης εχω εμπειρια σε σπιτι μεχρι 3 αντρες μαζι και σκεφτομαι να μπω να αλλαξω και να στηθω για πιπα κωλο,πως συνενοουνται ποιος θα γαμησει πιπωσει πεφτουν ολοι μαζι ??Αν ο αλλος ειναι καθαρο μου αρεσει και χωρις καποτα να νιωσω τα χυσια. Σκεφτομαι και το Αθηναικο που διαβασα μαζευει κωλομπαραδες. Καποια συμβουλη??
Συνημμένα
καλη φσινεται οταν παει να το πει εδω και θα την κανουμε να περασει σουπερκαλησπερα μυστες.αν κανει την εμφανιση της και αλλαξει εκει -αυτη η μικρη στα ξεκινηματα της κροσσού-θα το ευχαριστηθει;; θα περασει καλα..;
Panaganast
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ειμαι αρκετα εμφανησιμη παθητικη θηλ κροςς,θα ηθελα να παω πρωτη φορα απο εμπειρια σε καποιο σινεμα ,οποιος ενδιαφερεται για παρεα ασ στειλει!
Καλύτερα να για πρώτη φορά εδώ βραδάκι θα περάσεις πολύ καλάΓεια,ειμαι απο επαρχια νεος φοιτητης 19 ετων στην Αθηνα,και ντυνομαι με περουκα,πεδιλα και φουλ αποτριχωση με λειζερ και καθαριοτητα.Θελω να επισκεφτω το σινεμα και εχω αποριες.Υπαρχει χωρος στο σινεμα να αλλαξω?Επισης εχω εμπειρια σε σπιτι μεχρι 3 αντρες μαζι και σκεφτομαι να μπω να αλλαξω και να στηθω για πιπα κωλο,πως συνενοουνται ποιος θα γαμησει πιπωσει πεφτουν ολοι μαζι ??Αν ο αλλος ειναι καθαρο μου αρεσει και χωρις καποτα να νιωσω τα χυσια. Σκεφτομαι και το Αθηναικο που διαβασα μαζευει κωλομπαραδες. Καποια συμβουλη??
olumito
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Καλύτερα να για πρώτη φορά εδώ βραδάκι θα περάσεις πολύ καλ
Μαζευει αρκετους ενεργητικους? ηλικιες?Καλύτερα να για πρώτη φορά εδώ βραδάκι θα περάσεις πολύ καλά
Panaganast
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Έχει τα πάντα έλα εσυ και θα περάσεις καλαΜαζευει αρκετους ενεργητικους? ηλικιες?
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα ! Θα παίξει τίποτα απόψε ;;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 15.810
- Πόντοι
- 4.926
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα του forum. Υπάρχει χώρος, για να αλλάξεις. Στήνεσαι όπου θέλεις και εάν μαζευτούνε άτομα τριγύρω σου, εσύ είσαι αυτός που βάζει τους κανόνες και δίνει τον ρυθμό. Μην πας στο Αθηναϊκό, τουλάχιστον για πρώτη φορά. Έχει πολλούς αλλοδαπούς επαγγελματίες και ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μεγάλος. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι μεσήλικες, άνω των 50-55 ετών, μερακλήδες και αρκετά επιθετικοί, στην συμπεριφορά και στο σεξ. Εάν σε δουν, ότι είσαι μικρός, θα πέσουν πάνω σου, σαν τις ύαινες, για να σε σκίσουν. Θα σε γαμήσουν άγρια και ακάποτα και θα σε χύσουν πατόκορφα. Εάν σου αρέσει αυτό το σκηνικό, μπορείς να πας, αλλά στο γράφω ξανά: Απόφυγε το, την πρώτη σου φορά. Στο Downtown είναι πιο ανθρώπινη και ελεγχόμενη, η κατάσταση. Εάν είσαι όντως 19 ετών, εμφανίσιμος, με άκρως θηλυκή εμφάνιση και όχι άσχημος, που φοράει περούκα από τα Jumbo, θα βρεις εμφανίσιμους παρτενέρ και θα περάσεις πολύ ωραία. Καλά να περάσεις και να γράψεις την εμπειρία σου, στο νήμα.Γεια,ειμαι απο επαρχια νεος φοιτητης 19 ετων στην Αθηνα,και ντυνομαι με περουκα,πεδιλα και φουλ αποτριχωση με λειζερ και καθαριοτητα.Θελω να επισκεφτω το σινεμα και εχω αποριες.Υπαρχει χωρος στο σινεμα να αλλαξω?Επισης εχω εμπειρια σε σπιτι μεχρι 3 αντρες μαζι και σκεφτομαι να μπω να αλλαξω και να στηθω για πιπα κωλο,πως συνενοουνται ποιος θα γαμησει πιπωσει πεφτουν ολοι μαζι ??Αν ο αλλος ειναι καθαρο μου αρεσει και χωρις καποτα να νιωσω τα χυσια. Σκεφτομαι και το Αθηναικο που διαβασα μαζευει κωλομπαραδες. Καποια συμβουλη??
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Λοιπον μηνυμα προς @υποτακτικη ξανθια.Αν μας διαβαζεις,που μαλλον μας διαβαζεις,ξερω οτι οι Πεμπτες ειναι οι μερες σου.Σε περιμενουμε αυριο Πεμπτη Downtown,να σε λιωσουμε στην πιπα και στην πουτσα,ή οποια αλλη θελει να ζησει ενα τετοιο σκηνικο τυπου blowbang η gangbang.
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
κατα τις 8
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Ποια είναι η υποτακτική ξανθιά σύντροφε Μύστη;;κατα τις 8
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 206
σιγα μην φερουμε και κανα μοντελο να γαμησει την χοντρη γιαγιαΓιατί βρε αγόρι πρέπει να τηρούνται καί κάποιες προϋποθέσεις
Εμφάνιση, καθαριότητα, ευγένια,πουτσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 107