You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
Κυριακή τι ωρα;Δε βλεπω συμμετοχες για το παρτυ της Κυριακης
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 206
οσοι θελουν να πανε αθηναικον να εχουν το νου τους γιατι ειναι γεματο κοριους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι γαμησαν μονο 2?Συναγωνιστές
Πήγαμε με τη granny μου στο κατάστημα καί πέρασε Πολύ ωραία.
Πήρε 4'5πιπες και γάμησαν δύο.
Δεν μου παραπονέθηκε.
Γαιτθοσοι θελουν να πανε αθηναικον να εχουν το νου τους γιατι ειναι γεματο κοριους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι γαμησαν μονο 2?
Γιατί βρε αγόρι πρέπει να τηρούνται καί κάποιες προϋποθέσεις
Εμφάνιση, καθαριότητα, ευγένια,πουτσα
Σήμερα πάλι κατά τις δύο μπορεί να πάμε.
Αλλά όχι σίγουρα 50-50
Απλά να γνωρίζετε παιδιά.
Εμείς παίζουμε και εσείς απλά πετάτε έξω τη πουτσα και τον παίζετε.
Από κει και πέρα αναλόγως προσόντων και εμφάνισης μπαίνει στο δωμάτιο η όχι.
Σύντομα θα πάω και με άλλο mature.πολυ δυνατό και κορμαρα
Αλλά όχι σίγουρα 50-50
Απλά να γνωρίζετε παιδιά.
Εμείς παίζουμε και εσείς απλά πετάτε έξω τη πουτσα και τον παίζετε.
Από κει και πέρα αναλόγως προσόντων και εμφάνισης μπαίνει στο δωμάτιο η όχι.
Σύντομα θα πάω και με άλλο mature.πολυ δυνατό και κορμαρα
Fallen_Angel34
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Το granny πως γίνεται να το γνωρίσουμε εκτός σινεμά;
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Το granny πως γίνεται να το γνωρίσουμε εκτός
Σάββατο θα παίξει τίποτα αν είναι να πάω;Είχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Περιμενουμε ολα τα ζευγαρια την Κυριακη το βραδυ στις 9,μη ξεχναμε το παρτυ
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
για να δούμε θα έρθει κανένα ζευγάρι;Περιμενουμε ολα τα ζευγαρια την Κυριακη το βραδυ στις 9,μη ξεχναμε το παρτυ
jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Σίγουρα παρέλαση θα κάνουνε θα μπαίνουν με σειριά προτεραιοτητας χαχα!!!για να δούμε θα έρθει κανένα ζευγάρι;
991844a
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2016
- Like
- 579
- Πόντοι
- 80
Επίσκεψη εχθές γύρω στις 00:00 με αρκετό κόσμο και στον πάνω όροφο να πέφτει γαμησι μεταξύ αντρών.
Γύρω στις 01:00 κάνει εμφάνιση ένας τύπος με μάσκα και δύο μουνάκια πολύ αδύνατα με μάσκα και αυτιά Κούνελου.
Αφού περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους κάθησαν στην σάλα στα πίσω καθίσματα με τον τύπο να παίζει με την μια εκ των δύο,χώνοντας δάχτυλα μέσα της και αυτή να βοηθήσει.
Η άλλη δεν συμμετείχε καθόλου οπότε μάλλον ηρθε μόνο για την εμπειρία.
Αφού της μαλακιζε το μουνι σταματάει ο τύπος και λέει :" μάγκες ότι είδατε είδατε,αν θέλετε να συνεχιστεί τι σόου,5€ έκαστος"
Φυσικά δεν έδωσε κανένας σημασία ,τα μάζεψαν και έφυγαν.....
Να αυτά τα παπατζιλικια δεν μπορώ....
Γύρω στις 01:00 κάνει εμφάνιση ένας τύπος με μάσκα και δύο μουνάκια πολύ αδύνατα με μάσκα και αυτιά Κούνελου.
Αφού περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους κάθησαν στην σάλα στα πίσω καθίσματα με τον τύπο να παίζει με την μια εκ των δύο,χώνοντας δάχτυλα μέσα της και αυτή να βοηθήσει.
Αφού της μαλακιζε το μουνι σταματάει ο τύπος και λέει :" μάγκες ότι είδατε είδατε,αν θέλετε να συνεχιστεί τι σόου,5€ έκαστος"
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Σιγά μην δίναμε και 5 ευρώ να βλέπαμε τον άλλο να χαϊδεύει την γκόμενά. Έπρεπε τα ζόμπι να τον τρώγανε μόνο και μόνο που το πρότεινε.Επίσκεψη εχθές γύρω στις 00:00 με αρκετό κόσμο και στον πάνω όροφο να πέφτει γαμησι μεταξύ αντρών.
Ο τύπος τι παρίστανε με την μάσκα τον ζορο;
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Μυστες αφηστε τον παπαρα και παμε δυνατα αυριο για το παρτυ εμειναν λιγοτερες απο 24 ωρες,9 μαζευομαστε
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.179
- Πόντοι
- 506
Καλά να περάσετε. Γράψτε τι παίχτηκε για εμάς που δεν μπορούμε να έρθουμεΜυστες αφηστε τον παπαρα και παμε δυνατα αυριο για το παρτυ εμειναν λιγοτερες απο 24 ωρες,9 μαζευομαστε
Εγω πέρασα σημερα κατα τις 23:00. Κοσμο ειχε αλλα απο φασεις λιγα πραγματα. Κανα 2 πιπες στους καναπεδες πανω ειδα μονο. Το γνωστο παρεακι ολο μπιρι μπιρι δυνατα στη σκαλα μεσα στο παραπονο γιατι τους την ειπε το αφεντικο που αραζαν απεξω. Ηταν κι ενας τυπος με ασπρο παντελονι στριγκακι και μαντηλι στο κεφαλι που εψαχνε να γαμηθει και πηγαινε πανω κατω στις καμπινες. Τελικα κατα τις 1:00 ακουσα κατι αχ βαχ αλλα δεν καταλαβα αν τελικά γαμηθηκε ή ηταν καποια τσοντα. Θα δω μηπως περασω και στο λεγομενο παρτυ αυριο να τον γεμισω αν ερθει παλι.
Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Πρόσφατα, κατά τις 21:00, μπήκα, έκατσα σε ένα καναπέ και σε 5 λεπτά έρχεται ένας τύπος και τον παίζει δίπλα μου. Την λιγουρεύτηκα την πούτσα του, την πήρα στο χέρι και άρχιζα να του την παίζω, αυτός δίπλα μου όρθιος και εγώ καθόμουν στον καναπέ. Με το άλλο χέρι του χάιδευα τα αρχίδια του και που και που τα σάλιωνα. Μου πρότεινα να πάμε σε ένα καναπέ με κουρτίνα για να με πιπώση και έτσι πήγαμε. Τον πήρα στο στόμα σκληρό και έτοιμο για να μου γαμίση το στόμα. Μετά από λίγα λεπτά βλέπω κάποιον να ανοίγει την κουρτίνα και να μας κοιτάει, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για διπλό τσιμπούκι και του κάνω νόημα να έρθει. Φοράει προφυλακτικό και μου τον ακουμπάει στο μάγουλο καθώς ο πρώτος είχε καρφώσει την μεγάλη πούτσα του στο στόμα μου και πίεζε το κεφάλι μου για να φτάσει μέχρι τον λαιμό μου. Αρχίζω να ρουφάω και τις 2 πούτσες εναλάξ και έχουν βάλει σκοπό να μου ξεσκίσουν το στόμα, ρουφάω τα καυλιά τους όπως βλέπω σε τσόντες, χωρίς να παίρνω ανάσα μέχρι που και ένας τρίτος έχει κάνει την εμφάνιση του δίπλα μου και πριν προλάβω να τον κοιτάξω μου αρπάει το κεφάλι και καρφώνει την χοντρή του πούτσα βαθιά στο στόμα μου. Περίπου για μισή ώρα με πιπώνουν ασταμάτητα και ένας ένας που χύνει (στο προφυλακτικό), φεύγει. Έχω μείνει με τον πρώτο και μου ρίχνει σφαλιάριες και βάζει το καυλί του στο στόμα λέγοντας μου ότι θέλει να αδειάζει τα χύσια του στον λαιμό μου. Εγώ τα θέλω στο πρόσωπο και σε λίγα λεπτά μου γεμίζει το πρόσωπο με τόσα χύσια που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Μου βάζει τα αρχίδια στο στόμα και εγώ ξεσκισμένος του τα γλύφω. Φεύγει και μένω μόνος. Σκουπίζω με ένα υγρομάντιλο τα χύσια από το πρόσωπο μου και κάθομαι να ηρεμήσω. Ξαχαέρχεται και με ρωτάει αν θέλω να μου σκίσει τον κώλο. πολύ θα ήθελα αλλά κάποια άλλη φορά του. (πολύ θα ήθελα να με ξέσκιζαν όλοι μαζί εναλάξ, αλλά θα προτιμούσα ξενοδοχείο).
Πολύ θα ήθελα να κανονίσουμε πίπωμα στο κατάστημα με 4 πουτσαράδες και μετά παρτούζα σε ξενοδοχείο;
Ενδιαφέρεται κάποιος;
Πολύ θα ήθελα να κανονίσουμε πίπωμα στο κατάστημα με 4 πουτσαράδες και μετά παρτούζα σε ξενοδοχείο;
Ενδιαφέρεται κάποιος;
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Θα περάσω και γω κατά τις 9.
Μπας και σκάσει κάνα ζευγαρι αλλά το πιθανότερο να κλαίμε το 10ευρω η 12ευρω.
Μπας και σκάσει κάνα ζευγαρι αλλά το πιθανότερο να κλαίμε το 10ευρω η 12ευρω.
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα είμαι καινούριος δεν έχω ξανά έρθει..τι πάρτη έχει σήμερα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874