Πρόσφατα, κατά τις 21:00, μπήκα, έκατσα σε ένα καναπέ και σε 5 λεπτά έρχεται ένας τύπος και τον παίζει δίπλα μου. Την λιγουρεύτηκα την πούτσα του, την πήρα στο χέρι και άρχιζα να του την παίζω, αυτός δίπλα μου όρθιος και εγώ καθόμουν στον καναπέ. Με το άλλο χέρι του χάιδευα τα αρχίδια του και που και που τα σάλιωνα. Μου πρότεινα να πάμε σε ένα καναπέ με κουρτίνα για να με πιπώση και έτσι πήγαμε. Τον πήρα στο στόμα σκληρό και έτοιμο για να μου γαμίση το στόμα. Μετά από λίγα λεπτά βλέπω κάποιον να ανοίγει την κουρτίνα και να μας κοιτάει, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για διπλό τσιμπούκι και του κάνω νόημα να έρθει. Φοράει προφυλακτικό και μου τον ακουμπάει στο μάγουλο καθώς ο πρώτος είχε καρφώσει την μεγάλη πούτσα του στο στόμα μου και πίεζε το κεφάλι μου για να φτάσει μέχρι τον λαιμό μου. Αρχίζω να ρουφάω και τις 2 πούτσες εναλάξ και έχουν βάλει σκοπό να μου ξεσκίσουν το στόμα, ρουφάω τα καυλιά τους όπως βλέπω σε τσόντες, χωρίς να παίρνω ανάσα μέχρι που και ένας τρίτος έχει κάνει την εμφάνιση του δίπλα μου και πριν προλάβω να τον κοιτάξω μου αρπάει το κεφάλι και καρφώνει την χοντρή του πούτσα βαθιά στο στόμα μου. Περίπου για μισή ώρα με πιπώνουν ασταμάτητα και ένας ένας που χύνει (στο προφυλακτικό), φεύγει. Έχω μείνει με τον πρώτο και μου ρίχνει σφαλιάριες και βάζει το καυλί του στο στόμα λέγοντας μου ότι θέλει να αδειάζει τα χύσια του στον λαιμό μου. Εγώ τα θέλω στο πρόσωπο και σε λίγα λεπτά μου γεμίζει το πρόσωπο με τόσα χύσια που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Μου βάζει τα αρχίδια στο στόμα και εγώ ξεσκισμένος του τα γλύφω. Φεύγει και μένω μόνος. Σκουπίζω με ένα υγρομάντιλο τα χύσια από το πρόσωπο μου και κάθομαι να ηρεμήσω. Ξαχαέρχεται και με ρωτάει αν θέλω να μου σκίσει τον κώλο. πολύ θα ήθελα αλλά κάποια άλλη φορά του. (πολύ θα ήθελα να με ξέσκιζαν όλοι μαζί εναλάξ, αλλά θα προτιμούσα ξενοδοχείο).
Πολύ θα ήθελα να κανονίσουμε πίπωμα στο κατάστημα με 4 πουτσαράδες και μετά παρτούζα σε ξενοδοχείο;
Ενδιαφέρεται κάποιος;