johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Τι φάση έγινε κοπελάρα ?? πες μας καμια λεπτομέρεια !!εγω ειχα παει χθες το μεσημερι δεν ειχε πολλους αλλα ειχε δυο καλους που με ικανοποιησαν πολυ!
Τι φάση έγινε κοπελάρα ?? πες μας καμια λεπτομέρεια !!εγω ειχα παει χθες το μεσημερι δεν ειχε πολλους αλλα ειχε δυο καλους που με ικανοποιησαν πολυ!
Μήπως είχε μοτο κροσ χαχα!!! ελεος πως γαματε αυτά τα καρναβαλιαΜπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε κρος
τι σου εκαναν δηλαδηεγω ειχα παει χθες το μεσημερι δεν ειχε πολλους αλλα ειχε δυο καλους που με ικανοποιησαν πολυ!
μηπως παρακουνιοσουν?Σε καταλαβαίνω το έχω πάθει και εγώ , μπορεί να μην ήταν 10 αλλά 6-7 σίγουρα. Και ήμουν μόνος μου χωρίς γυναίκα.
Είχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.Τι φάση έγινε κοπελάρα ?? πες μας καμια λεπτομέρεια !!
Μπα, να τον φάνε ήθελανμηπως παρακουνιοσουν?
εγω ειχα παει χθες το μεσημερι δεν ειχε πολλους αλλα ειχε δυο καλους που με ικανοποιησαν πολυ!
Την άλλη φορά ρε παιδιά πάρτε ένα τηλ σας το έστειλα σε μην. Ή στείλτε ένα μη βιμπσρ.κρθμα τέτοιες γυναίκες να πηγαίνουν σε τέτοια μαγαζιά με. Το σταυρό στο χέρι...Είχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.
Θα ειμαι γωΓια σήμερα το μεσημέρι θα είναι κανείς καυλιαρης να ξεσκισουμε το bbw granny μου;;;
Θα στείλω μήνυμα εδώ για επιβεβαίωση ώρας ή όχιΘα ειμαι γω
Ναι στειλε μηνυμα επιβεβαιωσης και τι ωραΘα στείλω μήνυμα εδώ για επιβεβαίωση ώρας ή όχι
Θα έρθω και εγω, την ωρα πες μαςΓια σήμερα το μεσημέρι θα είναι κανείς καυλιαρης να ξεσκισουμε το bbw granny μου;;;
Θα έρθω και εγω, την ωρα πες μαςΓια σήμερα το μεσημέρι θα είναι κανείς καυλιαρης να ξεσκισουμε το bbw granny μου;;;
Είχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.Μπράβο Γιωργία
Μπράβο κοριτσάρα μας ! Πολύ καλά έκανες !! Οποτε θες στείλε !!Είχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.
Να μας ενημερώνεις όταν πας...εγω ειχα παει χθες το μεσημερι δεν ειχε πολλους αλλα ειχε δυο καλους που με ικανοποιησαν πολυ!
Ενημέρωσε μας για την ώρα αύριοΆκυρο για σήμερα παιδιά.
Θα γράψω ανάρτηση για αύριο.
Μεσημεράκι πάντα.
Υπενθυμίζω η κυρία είναι μεγάλη καί παχιά αλλά πολύ ανωμαλιαρα και καύλα.
Μέσα σε όλα.
Εάν υπάρχει bisexual φίλος ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι απαραίτητο.
γεωργια εχεις pmΕίχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.