ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Εννιά εννιαμισιΑπόγευμα επίσκεψη!
Εννιά εννιαμισιΑπόγευμα επίσκεψη!
Κανονίστηκε τελικά η cross βραδιά? ;)Θα είμαστε τρεις με τέσσερις φίλες cross τελικά..
Μακαρι να τα καταφερω να ερθω και εγωΚανονίστηκε τελικά η cross βραδιά? ;)
Αμέ...Κανονίστηκε τελικά η cross βραδιά? ;)
Μακάρι κοριτσάρα μου..Μακαρι να τα καταφερω να ερθω και εγω
Εγω πάντως θα έρθω.Αμέ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι κοριτσάρα μου..
Φοβαμαι οτι θα ειμαι,δικαιως,πολυ ακυρη με τοσους αντρες αφου θελω να δω μονο.Δεν θελω να φανω σαν γραφικη απλα ειμαι απειρη και θελω το βαφτισμα του πυρος.Ειναι ευκαιρια ομως με τοσες φιλες μεσα...Να το και το πιπινι..
Περιμένω Παυλίνα...
Εννοείται μωρό μου...Φοβαμαι οτι θα ειμαι,δικαιως,πολυ ακυρη με τοσους αντρες αφου θελω να δω μονο.Δεν θελω να φανω σαν γραφικη απλα ειμαι απειρη και θελω το βαφτισμα του πυρος.Ειναι ευκαιρια ομως με τοσες φιλες μεσα...
Για να μην λεω ανακριβειες,οπως νοιωσω αυριο.
Καλως ηρθες αγαπη.Βαλε και μια φωτο βρεΚαλησπερα κοριτσια ειμαι η Σούλα κρος 28 χρονών, ενδιαφερομαι για φιλιες
Στείλε και κανένα μήνυμα να μπορούμε να τα λέμε πριβέΚαλησπερα κοριτσια ειμαι η Σούλα κρος 28 χρονών, ενδιαφερομαι για φιλιες
Ούτε μαζί να ήσασταν …Γνωρίζουμε προσωπικώς! Εδώ καταγάμησες ότι θηλυκό εισέρχοταν στα Kino των FKK!!!!
Χαμουλης..@ελενακρος τι εγινε τελικα διοργανωθηκε το παρτυ?
Αν άλλη φορά παίζει γυναίκα γυναίκα κάνε μια ενημερωμένη αν γίνεταιΕπιβεβαίωση για χτες Τετάρτη.
Γεμάτο τό κατάστημα.κατα τις 10 που πήγα 2 κρος και ένα ζευγάρι με τη κοπέλα δυνατή αλλά πολύ παχιά.
Πρέπει να πήρε πάνω από 10 πουτσες στο στόμα.
Καί τα κροσακια έφαγαν καλά.
Εγώ με το πουλί στο χέρι χαχα.
Δεν είχα καί πολύ όρεξη καί πήγα για ματι
Για λέγε λεπτομέρειεςΧαμουλης..
Επιβεβαιώνω το σκηνικόΕπιβεβαίωση για χτες Τετάρτη.
Γεμάτο τό κατάστημα.κατα τις 10 που πήγα 2 κρος και ένα ζευγάρι με τη κοπέλα δυνατή αλλά πολύ παχιά.
Πρέπει να πήρε πάνω από 10 πουτσες στο στόμα.
Καί τα κροσακια έφαγαν καλά.
Εγώ με το πουλί στο χέρι χαχα.
Δεν είχα καί πολύ όρεξη καί πήγα για ματι