Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Πείτε μας κεπ
Πειτε μας λεπτομέρειεςΕπιβεβαιώνω το σκηνικό
Πειτε μας λεπτομέρειεςΕπιβεβαιώνω το σκηνικό
Ήσουν εκεί???Επιβεβαιώνω το σκηνικό
Ρε τι είστε εσείς …. ΧαχαχαχααΑν άλλη φορά παίζει γυναίκα γυναίκα κάνε μια ενημερωμένη αν γίνεται
Σ' ακολουθούσαν και εσένα;Σε καταλαβαίνω το έχω πάθει και εγώ , μπορεί να μην ήταν 10 αλλά 6-7 σίγουρα. Και ήμουν μόνος μου χωρίς γυναίκα.
Όλες οι cross του...κόσμου, ενωθείτε!Μακαρι να τα καταφερω να ερθω και εγω
Πήγες για μάτι, έφυγες με..."κριθαράκι"!Επιβεβαίωση για χτες Τετάρτη.
Γεμάτο τό κατάστημα.κατα τις 10 που πήγα 2 κρος και ένα ζευγάρι με τη κοπέλα δυνατή αλλά πολύ παχιά.
Πρέπει να πήρε πάνω από 10 πουτσες στο στόμα.
Καί τα κροσακια έφαγαν καλά.
Εγώ με το πουλί στο χέρι χαχα.
Δεν είχα καί πολύ όρεξη καί πήγα για ματι
Ναι ρε φίλε κ έκανα βόλτες πάνω κάτω και από πίσω αυτοίΣ' ακολουθούσαν και εσένα;
Ήμουν αλλά όταν ήρθα ήσασταν πολύ απασχολημενες στον όροφοΉσουν εκεί???
Ότι είπεο συναγωνιστής, δύο κροσσακια πού αγωνίστηκαν και στον όροφο και το ένα ισόγειο, και ένα ζευγάρι εκ των οποίων η κοπέλα γεμάτη αρκετά, η οποία όμως ήταν δεκτική και γούσταρε ικανό αριθμό από άντρες να την αγγίζουν, να παίζει και να γλύφει 2-2 τις πουτσες.Πείτε μας κεπ
Πειτε μας λεπτομέρειες
...Σαν ξερολούκουμο σε έβλεπαν...Ναι ρε φίλε κ έκανα βόλτες πάνω κάτω και από πίσω αυτοί
Για crossaki η ζευγαρι δεν ξέρω αλλά ζόμπι σίγουρα θα βρεις.Καλησπερα στη παρεα..σημερα αργα βραδυ μετα τις 12 θα επισκεφτω το ιδρυμα...θα βρω κανα κροσακι η κανα ζευγαρι?
Μυστη την γκομενα τη γαμησε κανενας η μονο υην πιπωνανε?Ήμουν αλλά όταν ήρθα ήσασταν πολύ απασχολημενες στον όροφο
Ότι είπεο συναγωνιστής, δύο κροσσακια πού αγωνίστηκαν και στον όροφο και το ένα ισόγειο, και ένα ζευγάρι εκ των οποίων η κοπέλα γεμάτη αρκετά, η οποία όμως ήταν δεκτική και γούσταρε ικανό αριθμό από άντρες να την αγγίζουν, να παίζει και να γλύφει 2-2 τις πουτσες.
κανα ζευγαρι ειχε?Σήμερα 10 και δεν είχε κάτι αξιόλογο
Μπακανα ζευγαρι ειχε?
Μέχρι την ώρα πού έφυγα όχι, μετά δεν ξέρωΜυστη την γκομενα τη γαμησε κανενας η μονο υην πιπωνανε?