gambros
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 295
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω τι νόημα έχει κάποιος να ψιλοκράζει το επίπεδο των θαμώνων στα τσοντάδικα σε ένα φόρουμ για θαμώνες στα τσοντάδικα, πολύ inception η φάση. Κατά τη γνώμη μου και την εμπειρία μου δεν υπάρχει μια "χ" τυποποιημένη συμπεριφορά του "θαμώνα σε τσοντάδικα". Όπως οπουδήποτε αλλού, έτσι και στο τσοντάδικο, θα συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι, τον ευγενικό, τον σπαστικό, τον χύμα, τον ενοχλητικό, τον ντροπαλό που θα σε πλησιάσει μόνο μετά από πρόσκληση (ναι υπάρχει κι αυτό, θαμώνας σε τσοντάδικο που θέλει σπρώξιμο για να πάρει μπρος) κ.ο.κ. Οπότε δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα ούτε η τυποποίηση, ούτε τα σχόλια περί κολλεγίου Αθηνών ή ΙΕΚ ΞΥΝΗ.Εχεις δικιο,τα παραλεει ο τυπος..
Οι θαμωνες στα τσονταδικα ειναι επιπεδου κολλεγιου Αθηνων με επιπεδο και ευγενεια.
Εν τέλει θα έλεγα, αν πρέπει να ξέρει κάτι κάποιος που (θέλει να) πάει σε τσοντάδικο, ειδικά αν πρόκειται για ζευγάρι, είναι πως όλα παίζουν, και αν σε μία επίσκεψη η εμπειρία ήταν κάπως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ίδια και την επόμενη φορά. Ο,τι σου κληρώσει. Όσες φορές έχω πάει πάντα κάπως αλλιώς ήταν.