bilakos akos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά. Αλλά δεν ξέρω τι ώρες αξίζει γενικά.. να έχει κόσμο σε διάφορες ηλικίες
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ..πέρασε καλά η φιλενάδα?την προσέξατε?Την Κρος την πήρε κανείς;
Φίλε μουνί και μετά κώλο με το ίδιο προφυλακτικό, όχι αντίστροφα. Αναμένω νέο ιατρικό πόρισμά αν έχεις την καλοσύνη.Δηλαδή τύπε σε άφηνε και τον έβαζες με το ίδιο προφυλακτικό και στο μουνί και στον κώλο? Και μετά τα έγλυψες και τα δύο? Μάλιστα αν αληθεύει η ιστορία θα έχουν αρκετή δουλειά οι κατάλληλοι γιατροί! Είναι από τις περιπτώσεις που λες καλύτερα να τα έβγαλε από το μυαλό του.
Τύπισσα έχω προσέξει ότι τα κρος τα απαξιώνουν σε αυτό το τσονταδικο. Είτε γίνεται γκέι παιχνίδι μεταξύ αντρών είτε περιμένουν να σκάσει κάνα ζευγάρι για να ορμήσουν και οι υπόλοιποι.Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ..πέρασε καλά η φιλενάδα?την προσέξατε?
Γι αυτο ειναι χοντρος...Ρε τύποι ο χοντρός πάνω στην γουρούνα έξω από το σινεμά τι ρόλο βαρουσε??Ήταν πάνω από 6 ώρες εκει και δεν κουνήθηκε καθόλου.
Ποια ρε παναγο;
Κοίταξε ίσως εξαρτάται.. γιατί δύο φορές που πήγα και νωρίς κιόλας απόγευμα δύο παρτουζιτσες έγιναν..Τύπισσα έχω προσέξει ότι τα κρος τα απαξιώνουν σε αυτό το τσονταδικο. Είτε γίνεται γκέι παιχνίδι μεταξύ αντρών είτε περιμένουν να σκάσει κάνα ζευγάρι για να ορμήσουν και οι υπόλοιποι.
Μπορει να ηταν Yogi τυπε και να εκανε ασκησεις υπομονης,οπως ο Ντανιελ σαν με τον μιστερ ΜιγιαγκιΡε τύποι ο χοντρός πάνω στην γουρούνα έξω από το σινεμά τι ρόλο βαρουσε??Ήταν πάνω από 6 ώρες εκει και δεν κουνήθηκε καθόλου.
τα κρος τα ξεκωλιαζουν στο αθηναικο τα γκαστρωνουν κανονικαΤύπισσα έχω προσέξει ότι τα κρος τα απαξιώνουν σε αυτό το τσονταδικο. Είτε γίνεται γκέι παιχνίδι μεταξύ αντρών είτε περιμένουν να σκάσει κάνα ζευγάρι για να ορμήσουν και οι υπόλοιποι.
γιατι ρε φιλε θες να κανουν και πασαρελα να διαλεξεις μηπως?Σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά. Αλλά δεν ξέρω τι ώρες αξίζει γενικά.. να έχει κόσμο σε διάφορες ηλικίες
οσο ήμουν εκει οχι , εκανε βολτες (δεν πρεπει να ηταν Ελληνιδα, ασιατισα και γεροδομενη για cross)Την Κρος την πήρε κανείς;
Μπηκε σε καποια φαση μεσα αλλα αργά. εκατσε κατω ορθιος και μετα δεν τον ξαναειδα...Τι κανει τοσες ωρες απ' εξω δεν εχω καταλαβει. τον εχω δει πολλες φορες.Ρε τύποι ο χοντρός πάνω στην γουρούνα έξω από το σινεμά τι ρόλο βαρουσε??Ήταν πάνω από 6 ώρες εκει και δεν κουνήθηκε καθόλου.
εγώ την την έπεσα και την πήρα σε.μια.καμπινα αλλά με το που ξεκίνησε να με γλείφει μπουκαρε ένας μέσα και αυτή τρόμαξες και έφυγε. Πήγε έκατσε κάτω και δεν κουνιότανΚοίταξε ίσως εξαρτάται.. γιατί δύο φορές που πήγα και νωρίς κιόλας απόγευμα δύο παρτουζιτσες έγιναν..
Μπορεί να ήμουν τυχερή..
αχχ κρίμα.. έχασε..εγώ την την έπεσα και την πήρα σε.μια.καμπινα αλλά με το που ξεκίνησε να με γλείφει μπουκαρε ένας μέσα και αυτή τρόμαξες και έφυγε. Πήγε έκατσε κάτω και δεν κουνιόταν
Κ εγώ έχασα γιατί ήταν ωραίο μωρόαχχ κρίμα.. έχασε..
ΧΑ ΧΑ χα .. όντως..οκ μωρό μου ελπίζω να έρθω να αναπληρώσεις..Κ εγώ έχασα γιατί ήταν ωραίο μωρό
Περιμενω μήνυμα σουΧΑ ΧΑ χα .. όντως..οκ μωρό μου ελπίζω να έρθω να αναπληρώσεις..