You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Matikaiola
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Σημερα θα μπουρδουκλωσουμε κανα καβλι η φωβαστε τη βροχη;
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα εγώ σκέφτομαι να περάσω αύριο κατά τις 15:00 και θα κάτσω αρκετά, όποιος γουστάρει να με σκίσει ή μου στέλνει μνμ εδώ ή ας έρθει κατευθείαν αύριο θα είμαι σε καμπίνα.
la_kolan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2018
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δίνετε 10€ και γυρίζετε γύρω γύρω χωρίς να κάνετε τίποτα. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν περίπου 20 άτομα κατά τις 00:00 και απλώς κοιτούσε ο ένας τον άλλον. Κόντεψα κι εγώ να βαρεθώ ως ένα σημείο. Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο που δε γίνονται περισσότερες φάσεις.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.896
- Πόντοι
- 2.536
Υπάρχει περίπτωση να πάει ζευγάρι σήμερα; Γουστάρω από το να συμμετέχω αλλά και για μάτι
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Πριν μερικές μέρες πήγα στο σινεμά. Είχε κόσμο μόνο άντρες. Αράζω σε ένα καναπέ στη κεντρική αίθουσα και βλέπω τη ταινία περιμένοντας μήπως σκάσει τίποτα θυλικο . Οι τύποι όλο το βράδυ πήγαιναν πάνω κάτω δεν σταμάτησαν λεπτό και προς το τέλος της βραδιάς οι περισσότεροι φασοθηκαν μεταξύ τούς.
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Χθες πάντως κροσσάκι γαμηθηκε και πιπωθηκε πολλάκις
KariLostre
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Σήμερα λετε να εχει κανενα κροςς ή καμιά γκόμενα?
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 665
- Πόντοι
- 81
Ωραίες φάσεις έγιναν σήμερα στο μαγαζί. Δύο ζευγάρια μια γυναικα ξένη τουρίστρια και δύο crossΣήμερα λετε να εχει κανενα κροςς ή καμιά γκόμενα?
Δώσε λεπτομέρειες μύστηΩραίες φάσεις έγιναν σήμερα στο μαγαζί. Δύο ζευγάρια μια γυναικα ξένη τουρίστρια και δύο cross
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 665
- Πόντοι
- 81
Λειτουργει ακομη αυτο;τεταρτη βραδακι μετα τις 8 θα φερω με εναν φιλο μια καυλιτσα τρανσακι που γουσταρει γαμησι και ξευτιλισμα αλλα δεν θελει να παει στα αλλα λογο δουλειας...θα παμε Αθηναικο
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 665
- Πόντοι
- 81
Το ενα ζευγαρι ηρθε ειδε και απηλθε. Το αλλο επαιξε μεταξυ τους στο πανω οροφο του υπογειου. Η γυναικα 25 30 αρα τουρίστρια γνώρισε ένα τύπο και επαιξε μαζί του στο κέντρο της μεγάλης αίθουσας. Ο τύπος της έπαιζε το μουνάκι χουφτωμα βυζια και κωλοσκαμπιλα αλλά δεν ήθελε άλλους.Δώσε λεπτομέρειες μύστη
Πάντως μέχρι τις 12 που έφυγα δεν είδα αν έπαιξαν με τρίτους.
Είχε και δύο cross/trans η μια ψιλή έκανε παιχνίδι η αλλη Βραζιλιάνα μίλαγε μόνο αγγλικά χάζευε τις φάσεις ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έψαχνε μάλλον γύρευε δωράκι για να παιξει.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 474
- Πόντοι
- 21
Η cross προφανως δεν φοβουνται που κυκλοφορουν εξω πρην πανε εκη;Το ενα ζευγαρι ηρθε ειδε και απηλθε. Το αλλο επαιξε μεταξυ τους στο πανω οροφο του υπογειου. Η γυναικα 25 30 αρα τουρίστρια γνώρισε ένα τύπο και επαιξε μαζί του στο κέντρο της μεγάλης αίθουσας. Ο τύπος της έπαιζε το μουνάκι χουφτωμα βυζια και κωλοσκαμπιλα αλλά δεν ήθελε άλλους.
Πάντως μέχρι τις 12 που έφυγα δεν είδα αν έπαιξαν με τρίτους.
Είχε και δύο cross/trans η μια ψιλή έκανε παιχνίδι η αλλη Βραζιλιάνα μίλαγε μόνο αγγλικά χάζευε τις φάσεις ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έψαχνε μάλλον γύρευε δωράκι για να παιξει.
Η ντηνοντε εκη;
Ανάλογα τι ώρα πηγαίνεις. Αν είσαι εμφάνιση και δεν φοράς περούκα αποκριάτικη . Αν πας με άλλον .. πολλά αν..Η cross προφανως δεν φοβουνται που κυκλοφορουν εξω πρην πανε εκη;
Η ντηνοντε εκη;
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 474
- Πόντοι
- 21
Ευχαρηστω αλλα για καντο μου πενηνταρακια...Ανάλογα τι ώρα πηγαίνεις. Αν είσαι εμφάνιση και δεν φοράς περούκα αποκριάτικη . Αν πας με άλλον .. πολλά αν..
Ευχαρηστω αλλα για καντο μου πενηνταρακ
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 474
- Πόντοι
- 21
Σου το ορκηζωμε δεν εχω παει ποτε σε τετοια μερη...Νομίζω κατάλαβες και πολύ καλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 65K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις