sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Εγώ δεν βλέπω κανένα πάρτυ φίλε. Ούτε απλό Ούτε με ... .ουζαΕίναι το πάρτυ σήμερα;
Εγώ δεν βλέπω κανένα πάρτυ φίλε. Ούτε απλό Ούτε με ... .ουζαΕίναι το πάρτυ σήμερα;
Ωραίες φάσεις έγιναν σήμερα στο μαγαζί. Δύο ζευγάρια μια γυναικα ξένη τουρίστρια και δύο crossΣήμερα λετε να εχει κανενα κροςς ή καμιά γκόμενα?
Δώσε λεπτομέρειες μύστηΩραίες φάσεις έγιναν σήμερα στο μαγαζί. Δύο ζευγάρια μια γυναικα ξένη τουρίστρια και δύο cross
Λειτουργει ακομη αυτο;τεταρτη βραδακι μετα τις 8 θα φερω με εναν φιλο μια καυλιτσα τρανσακι που γουσταρει γαμησι και ξευτιλισμα αλλα δεν θελει να παει στα αλλα λογο δουλειας...θα παμε Αθηναικο
Το ενα ζευγαρι ηρθε ειδε και απηλθε. Το αλλο επαιξε μεταξυ τους στο πανω οροφο του υπογειου. Η γυναικα 25 30 αρα τουρίστρια γνώρισε ένα τύπο και επαιξε μαζί του στο κέντρο της μεγάλης αίθουσας. Ο τύπος της έπαιζε το μουνάκι χουφτωμα βυζια και κωλοσκαμπιλα αλλά δεν ήθελε άλλους.Δώσε λεπτομέρειες μύστη
Η cross προφανως δεν φοβουνται που κυκλοφορουν εξω πρην πανε εκη;Το ενα ζευγαρι ηρθε ειδε και απηλθε. Το αλλο επαιξε μεταξυ τους στο πανω οροφο του υπογειου. Η γυναικα 25 30 αρα τουρίστρια γνώρισε ένα τύπο και επαιξε μαζί του στο κέντρο της μεγάλης αίθουσας. Ο τύπος της έπαιζε το μουνάκι χουφτωμα βυζια και κωλοσκαμπιλα αλλά δεν ήθελε άλλους.
Πάντως μέχρι τις 12 που έφυγα δεν είδα αν έπαιξαν με τρίτους.
Είχε και δύο cross/trans η μια ψιλή έκανε παιχνίδι η αλλη Βραζιλιάνα μίλαγε μόνο αγγλικά χάζευε τις φάσεις ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έψαχνε μάλλον γύρευε δωράκι για να παιξει.
Ανάλογα τι ώρα πηγαίνεις. Αν είσαι εμφάνιση και δεν φοράς περούκα αποκριάτικη . Αν πας με άλλον .. πολλά αν..Η cross προφανως δεν φοβουνται που κυκλοφορουν εξω πρην πανε εκη;
Η ντηνοντε εκη;
Ευχαρηστω αλλα για καντο μου πενηνταρακια...Ανάλογα τι ώρα πηγαίνεις. Αν είσαι εμφάνιση και δεν φοράς περούκα αποκριάτικη . Αν πας με άλλον .. πολλά αν..
Ευχαρηστω αλλα για καντο μου πενηνταρακ