redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
παντως για ενημερωση σας ο Κυριος που εγραψε για τα εργοστασια εχει φαει χυλοπιτες απο εμας πολλες ,ηρεμα το λεω!!!
Πολύ τα γουστάρω, τα θέλω στο στόμα μου!!!
σου δώσανε απάντησηΠεριμένω να σε ταΐσω με τα 22 εκατοστά μου
εννοεις σε μηνυματα, γιατι απο κοντα δεν το κοβω να πηγαινει κανπαντως για ενημερωση σας ο Κυριος που εγραψε για τα εργοστασια εχει φαει χυλοπιτες απο εμας πολλες ,ηρεμα το λεω!!!
Υπάρχουν και καλητερα πράγματα για να περνάμε καλά στην ζωή μας όσο για τής χιλοπιτες έχω γίνει επιλεκτικός πολύ παρτουζοπατσαβουρες δεν γαμαω εκτός και αν με πληρώσουνεννοεις σε μηνυματα, γιατι απο κοντα δεν το κοβω να πηγαινει καν
Η χαρά του λιγουρι μεγάλο πανηγύρι να λέμεΠανδαισία
Δεν θα έπρεπε να είσαι στην φάμπρικα για τα είκοσι ευρώ που έλεγες, αυτόκλητε πορτιέρη του νήματος?Η χαρά του λιγουρι μεγάλο πανηγύρι να
Εεε σε φάμπρικα εργαζομε και εγώ και τα 12 ευρω είσοδο είναι 6 ώρες δουλειάς άλλοι περνούν σύνταξη και αφήνουν το ρεύμα απλήρωτο για να βγει το γούστο ντροπήΔεν θα έπρεπε να είσαι στην φάμπρικα για τα είκοσι ευρώ που έλεγες, αυτόκλητε πορτιέρη του νήματος?
Κυριε John Fatsea, μπορείς σε παρακαλώ να μας μιλήσεις λίγο για τον εαυτό σου? Νομίζω είσαι το απόλυτο διαμάντι του site.Εεε σε φάμπρικα εργαζομε και εγώ και τα 12 ευρω είσοδο είναι 6 ώρες δουλειάς άλλοι περνούν σύνταξη και αφήνουν το ρεύμα απλήρωτο για να βγει το γούστο ντροπή
Ότι μπορούμε κάνουμε φίλε μου για την ώρα εργασία και χαρά αργότερα μετά σεξ φάει κακκα και ύπνοΚυριε John Fatsea, μπορείς σε παρακαλώ να μας μιλήσεις λίγο για τον εαυτό σου? Νομίζω είσαι το απόλυτο διαμάντι του site.
Τι αετός είσαι ρε μάγκα? Πραγματικά δεν έχω ξανά συναντήσει τέτοια αντίληψη πραγματικότητας και γραφή!
Εάν πάλι είσαι τρόλ, είσαι ότι πιο ταλαντούχο σε έγγραφο λόγο.
Αδικείσαι!
Γράψε ένα βιβλίο, μια προσουρα, κάτι να σε θαυμάζω!
Πιστεύω ότι δεν μπορείς να χάσεις σε αντιπαράθεση με κανένα, είσαι αγνή, καθαρή περσόνα.
Δεν είναι η redhead nympho το αστέρι εδώ μέσα (παρεπιπτόντως, σας χαιρετίζω κυρία μου) ούτε ο n. smirni στις ενημερώσεις, είσαι εσύ John Fatsea...
πολυ μηνυμα ,πολυ σαλια,πολυ παρακαλετο !!!!εννοεις σε μηνυματα, γιατι απο κοντα δεν το κοβω να πηγαινει καν
και ομως το πιστεψε!!!!Κυριε John Fatsea, μπορείς σε παρακαλώ να μας μιλήσεις λίγο για τον εαυτό σου? Νομίζω είσαι το απόλυτο διαμάντι του site.
Τι αετός είσαι ρε μάγκα? Πραγματικά δεν έχω ξανά συναντήσει τέτοια αντίληψη πραγματικότητας και γραφή!
Εάν πάλι είσαι τρόλ, είσαι ότι πιο ταλαντούχο σε έγγραφο λόγο.
Αδικείσαι!
Γράψε ένα βιβλίο, μια προσουρα, κάτι να σε θαυμάζω!
Πιστεύω ότι δεν μπορείς να χάσεις σε αντιπαράθεση με κανένα, είσαι αγνή, καθαρή περσόνα.
Δεν είναι η redhead nympho το αστέρι εδώ μέσα (παρεπιπτόντως, σας χαιρετίζω κυρία μου) ούτε ο n. smirni στις ενημερώσεις, είσαι εσύ John Fatsea...
Δεν το πυστευω αλλά έχω της απόψεις μου και σε όποιον αρέσει δημοκρατία έχουμε εγώ δεν κρύβομαικαι ομως το πιστεψε!!!!
Άμα πάει κανείς εγώ μπενω μέσα ντιμενη γυναίκα να βγάλουμε το ενοίκιο του μηνόςΚαλησπέρα ! Θα πάει κανεις σήμερα ;
Έχεις πικραθει από τον ανεκπλήρωτο έρωτα σου,για τονJohn Fatseas... Είσαι σίγουρα ερωτευμένη μαζί του και προσπαθείς να τον αντικαταστησεις.και ομως το πιστεψε!!!!
Η ουσία παίζει ρόλο παίδες ότι δίνουμε 12 ευρω είσοδο και η πιθανότητα να περάσει καλά η η τσαπου μας είναι 20% οπότε ρίσκο εγώ λέω καλητερα να πάμε σε ένα ΟΠΑΠ play ίσως φύγουμε με λεφτάΈχεις πικραθει από τον ανεκπλήρωτο έρωτα σου,για τονJohn Fatseas... Είσαι σίγουρα ερωτευμένη μαζί του και προσπαθείς να τον αντικαταστησεις.
Μάταια....
Ότι και να κάνεις. Και ο John το ξέρει.
Ποιός άλλος κορίτσι μου μπορεί να σου μιλήσει για έρωτα, πολιτική, κοινωνία και ηθική ενώ ταυτόχρονα προσπαθει να σε πηδήξει σε μια πρόταση?
Μόνο αυτός! Και μόνο αυτός βέβαια μπορεί να καταλάβει τι λέει!!!! Αν μπορεί....